Sari la conținut

Va Mai Amintiti De R1 Ce S-a Facut Praf Anu' Trecut De 1 Mai


faneman
 Share

Postări Recomandate

E potin offtopic ce spun eu acum, dar raspund la unele posturi care erau pe la inceputul topicului. Imi cer scuze, n-am avut rabdare sa citesc tot.

 

Unele lucruri nu tin de experienta. Cand esti in curba, inclinat si n-ai drumul larg, loc unde sa evadezi, cand vine unul din fatza si ridici motorul ca sa-l eviti... esti dus. Poti scapa daca drumul este muuult mai larg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

domnilor ! printre toate frazele ,care s-au spus, deja se arunca cu vorbe grele, totusi nu s-a ajuns la o concluzie. o singura intrebara am ,oarecum retorica: nu vi se pare cam mult (sa nu zic exagerat,din cale afara, peste masura, extraordinar de mare,etc) viteza pe care o avea cel decedat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

doamne ce oameni!

 

se servesc aceleashi clisee, aceleashi idei preconcepute... aceeashi pui necopti de fast and furios pe dacii tunate cu spoilere si stickere de toata jena :yikes: - datzi'le intotdeauna prioritate in trafic... e mai sanatos :eek:

 

-imi plac motocicletele dar nu sunt nebun sa ma dau pe ele - cel mai nesigur mod de transport :yikes:

-m'am dat si nu mi'a placut

-toate motocicletele circula cu +200km/h prin orash (manca'l'ar tata de ij racheta 5 :eek: )

-oftica cea veche cu strecuratul printre masini la stop

-tot vina motociclistilor e ca trec pe verde intr'o intersectzie depasind cu 10-20 km/h viteza legala si se inving in orice "meserias" care fortzeaza rosul

-se aduna intotdeauna in bande care tulbura somnul bunicilor si nepotzeilor - s'ar aduna si cei cu mashinile... dar vezi Doamne nu vor... ca nu sunt satanishti nonconformishti doritori de hartza ca motociclistii

 

am auzit, aud si voi mai auzi lucrurile astea. devin rezistent la orice flame de acest fel. zic "da" ca ei si fac ca mine. am atitudinea cetatzeanului resemnat ce vede hotzul in actiune in autobuzul 300 sau 105 dar nu face nimic. am incercat dar am obosit. sunt prea multi :eek: in ochii lor mashina... aceasta prelungire a personalitatzii in minunatul secol 21 este stapanul soselelor, acel ceva ce te ridica cu 2-3 trepte pe scara sociala. sa n'ai carnet si faculatate astazi starneshte zambete... noroc ca sunt in cealalta tabara care shtie ca un om nu e reprezentat doar prin medalii, carnete, premii and so on... noroc bun :yikes:

 

nu shtiu... cred ca suntem singurii care ne putem proteja pe 2 rotzi in Romania. am avut norocul sa vad si in afara (altfel n'ash fi crezut ca exista acest comportament la Homo sapiens sapiens) cum masinile ashtepta in spatele unei biciclete (!!!) sau trasuri pe un drum cu 2 benzi despartite prin marcaj continuu. fara claxoane, fara depasiri pe linia de tramvai, fara nervi si injuraturi printre dinti.

 

Better safe than sorry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Reddog are dreptate, numerotarea benzilor incepe dinspre trotuar. Adica astia mergeau pe marginea drumului, in mod regulamentar.

Mie nu mi-e clar daca mercedesul circula in acelasi sens cu motociclistul sau in sens opus. Stie cineva particularitati despre configuratia soselei unde a avut loc accidentul (benzi pe sens) ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...