Geo G Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Acum aprox. o ora,in intersectia Secuilor cu Brancoveanu.E vorba despre o Yamaha Virago(daca am vazut eu bine) albastra cu gri si rosu,si un VW Polo.E din ciclul "soferitele strikes again"... Femeia cu Polo venea de pe Secuilor,sa faca stanga sa intre pe Brancoveanu.Baiatul cu motocicleta venea din fata ei,sa mearga inainte.Prioritate de dreapta nexam din partea soferitei,l-a luat direct in picior...l-a cam aruncat de pe motocicleta. Baiatul avea o rana destul de urata la picior,sper sa fie doar rana,fara fractura,ligamente rupte,etc... Nu am vazut numarul motocicletei,s-a strans destula lume instant,eu am ajuns dupa ce a venit SMURD -ul. Sanatate baiatului,sper sa nu fie grav precum parea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 botul masinii era pur si simplu urcat pe motocicleta.nu mai era motociclistul cand am ajuns acolo . nr moto B xx BRR . a fost lovita motoreta din lateral,deci sunt convins ca piciorul motociclistului nu e prea ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Urat...intersectia aia are cel putin un accident pe zi, pacat ca mai cad si motociclisti in ruleta respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) folositi CLAXONUL vand vedeti ca soferul se uita in partea cealalta si nu pe sensul din care veniti! un claxon scurt folosit de fiecare data in conditii de genul, credeti-ma ca m-a ferit de o suma de intamplari!! Editat Mai 28, 2009 de GoogleBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Da, stau pe aproape si intersectia aia e groaznica. Plus ca nu sunt benzile bine delimitate... Stie cineva ceva de starea baiatului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Pe Brancoveanu, cel putin in zona aia, trebuie viteza mica si mare atentie, mai ales la orele cand pleaca si vin de la serviciu birocratele. Multe fufe, de birou, circula la acele ore si vai steaua lor. Tot pe acolo, una imi iese din dreapta de pe o straduta in mare viteza, pana pe jumatate de banda, noroc ca aveam viteza mica. E un furnicar acolo si se mai lucreaza si la sosea. Claxon de avertizare si faza mare. Scapati neciufuliti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Se pare ca ieri a fost ziua choperelor. A mai fost o tranta cu un chopper pe undeva pe la Muncii, nu stiu mai multe detalii. Ochii cat cepele si atentie in trafic, ca nu e de gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 B xx BRR.... este un Savage cred .. daca imi aduc bine aminte .... sper sa fie ok baiatu' .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 cum am zis si la fata locului , acest gen de soferi trebuiesc batuti ,raman fara permis 3 luni o amenda si gata,dar motociclistu sta si se chinuie prin spitale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) O prietena care a fost in trecere pe acolo mi-a dat cateva poze de la locul accidentului. Ea a ajuns acolo dupa ce l-a saltat ambulanta pe motociclist. Sanatate maxima motoristului! Editat Mai 30, 2009 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexella Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 E teafar baiatu' da..., noroc cu casca si cu geaca. Piciorul insa...cam zdrelit. Mi-a placut insa intrebarea soferitei: "Da' de unde ati aparut?".... din canal... hihi...(vezi un canal, in fata masinii..) Ii dau dreptate omului. Orasul asta, tara asta inca nu are o cultura a motociclistilor. Sunt multi bezmetici(-e), de ambele parti. Doar ca pe doua roti, doare mai tare... bafta domnu' Geo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate