MOTORIOUS Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Cu o pereche de manusi de iarna,de calitate si eventual niste hippo hands pe ghidon ai rezolvat problema frigului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Cu o pereche de manusi de iarna,de calitate si eventual niste hippo hands pe ghidon ai rezolvat problema frigului.... scuza-ma ca nu inteleg - textul era pentru mine? (sau nu si asta inseamna doar ca azi sufar de cultul personalitatii). numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Nup...Cineva,cu niste postari in urma,se plangea de manerele incalzite.In fine....Nu mai conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 in tura care am dat-o spre vstromania am intampinat si eu o problema, care acum persista. cand trag de acceleratie in punctul maxim motorul face ca si cand s-ar ineca,sau nu se alimenteaza corespunzator. aceiasi problema indiferent daca accelerez progresiv spre maxim...sau direct blana. motorul da asa niste suturi scurte. daca din punctul maxim slabesc acceleratia foarte putin....nu mai e nici o problema. face la fel indiferent in ce treapta de viteza se afla,indiferent de turatii...si de viteza.daca accelerez maxim motorul scutura. stiu, unii mai carcotasi ar zice:''dar ce iti trebuie tie sa accelerezi in blana?'' . dar in unele situatiii ti se intampla sa ai nevoie sa folosesti toata acceleratia. cei care sunteti mai tehnici poate cunoasteti problema, si ma puteti ajuta cu niste sfaturi. astept parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 in tura care am dat-o spre vstromania am intampinat si eu o problema, care acum persista. cand trag de acceleratie in punctul maxim motorul face ca si cand s-ar ineca,sau nu se alimenteaza corespunzator. aceiasi problema indiferent daca accelerez progresiv spre maxim...sau direct blana. motorul da asa niste suturi scurte. daca din punctul maxim slabesc acceleratia foarte putin....nu mai e nici o problema. eu nu-s asa tehnic si imi permit sa intreb: face la fel si in sarcina si pe loc? daca il pui in dealer mode - in momentele respective e "curat" daca da ... bujii oki+fise oki, contacte? filtru aer/pompa benzina(cu cele 2 filtre)? TPS arata rezistenta din manual pe toata plaja? eu as verifica in ordinea de mai sus. doar niste pareri, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy71 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 (editat) poate daca ii bagi niste aditiv dinala care curata injectoarele o sa mearga Din ce inteleg eu ar fi o problema de debit mare...cu toate ca daca ma gandesc...eu am avut un SRAD de 600 si la turatie maxima intrerupea un pic si era din cauza undei bobine, in rest motorul mergea bine Editat Iunie 18, 2014 de Ovy71 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 poate daca ii bagi niste aditiv dinala care curata injectoarele o sa mearga in principiu aditivii care curata depunerile cam curata si alte chestii intalnite in cale - oringuri. daca filtrele din rezervor sunt varza de la mizerii - atunci intr-adevar posibil si injectoarele sa fie murdare. dar daca se ajunge acolo (si iti pasa de mobra si vrei sa o mai tii) - ultrasunete. asa vad eu. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Am terminat si eu materialul despre plimbarea noastra (a sibienilor) si l-am pus pe blogul meu "de placeri" (plimbari, cafele, poze, etc):joyridecoffee.ro/post/89148947397/jurnal-de-calatorie(la finalul articolului e si un film editat)Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 l-am pus in dealer mode acum...si imi apare eroarea C23 (TOS-Tip Over Sensor). ce inseamna asta? si ce e de facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 l-am pus in dealer mode acum...si imi apare eroarea C23 (TOS-Tip Over Sensor). ce inseamna asta? si ce e de facut? probabil a stocat eroarea la un moment dat cand mobra a ajuns la orizontala. trebuie resetate erorile - cred ca doar se scoate contact baterie. apoi vazut daca o stockeaza in continuare. nu cred ca are legatura cu problema in ture inalte (doar daca de la vibratii in ture inalte senzorul ala se manifesta ciudat - desi m-as indoi). stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 discuri pentru Dl 1000, daca are nevoie cineva: /index.php?/topic/670799-bazar-vanzari-si-cumparari/page-58&do=findComment&comment=3779393 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy71 Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 As avea nevoie de o oglinda stanga originala V-strom. am 2 de dreapta dar nici una de stanga .....daca are cineva nevoie pot sa trimit oglinda de dreapta pt una de stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 de unde esti bre? ca sa stim cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy71 Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Din Timisoara ( Sannicolau Mare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 aici sa. am eu una sa vedem cum facem sa intri in posesia ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy71 Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 iti las nr meu de tel sau ceva? ii voie pe forum sa scriu nr de tel sau ID de skype mess? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 0733546951. E voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Uzzy77 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 pune mana pe crashbar in timp ce o tii la turatia aia. vezi bine sa nu provina de acolo sau de la altceva metalic nestrans: scarite, suruburi sau alte alea. Abia ieri am reusit sa investighez problema. Intr-adevar crashbar-ul de la motor vibreaza in turatiile alea. Se poate face ceva? Suruburile sunt stranse toate. Eventual niste saibe de cauciuc la prinderi, sau vibreaza bara in sine? La cum face....as cam da-o jos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) treci pe la mine sa vedem ce putem face. Editat Iunie 24, 2014 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Uzzy77 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Trec dupa-amiaza. Te sun inainte. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 La cum face....as cam da-o jos.... Exact aia o sa fac eu,nu-l mai suport! Tine-ne la curent daca mai face dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 in principiu ne sunt prea multe de facut. el vibreaza datorita formei de diapazon. dar oricum vibratia se simte intr-un interval limitat la 4500-5000. eu l-am umplut pe al meu cu silicon si nu mai face asa de rau. sau se mai poate suda o tija in mijlocul lui care sa fie pusa destul de fortat ca sa mai preia din vibratii. cum sunt si tijele de ghidon. si daca il dai jos ce pui? toate crashurile de stroama fac la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy71 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 stie careva un site cu care pot sa incarc poze aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 stie careva un site cu care pot sa incarc poze aici? vezi ca ai in dreapta jos show more reply options si apoi search si attach si include ... (daca doreai sa incarci pe alt site asa cum intrebi mot-a-mot- atunci am inteles gresit). stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy71 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) Astea sunt pozele cu oglinda dreapta, am vazut ca are un plastic un pic crapat ( se vede in poza din spate ) Merci Ivanp Editat Iunie 24, 2014 de Ovy71 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate