ASX Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 bravo Calin,wellcome in gasca chopperistilor.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASX Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 sa-l stapanesti sanatos si plimbari frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Bine ai venit si sa o calaresti sanatos fara neplaceri Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Sa-l stapanesti sanatos si la multi km cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Calin (ASX) a fi fost in stare sa vina calare pe el (in remorca bineintzeles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 bravos, sa-l calaresti sanatos si fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 felicitari si cat mai multi kilometrii cu ea! Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Felicitari !!! Sa vezi ce fain este cand calaresti afara de remorca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Sa aveti grija unul de celalalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASX Postat Martie 3, 2006 Autor Share Postat Martie 3, 2006 sa-l stapanesti sanatos si plimbari frumoase multumesc sa ne vedem la o Calin (ASX) a fi fost in stare sa vina calare pe el (in remorca bineintzeles) bine ma bazil a trebuit sa ma spui la toti Felicitari !!! Sa vezi ce fain este cand calaresti afara de remorca. cunosc senzatia nu e primul si nici ultimul motor(sper) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Caline...nu stiu de ce imi aminteste de Nipru tau! Din cauza culorii :-) Imi place...ce mai!!!!!! Ma bucur pt. tine ca stiu ca ti-ai dorit-o foarte mult. Nu stiu cum ai facut cu banii, dar nici n-o sa invart cutitul in rana :-)))))))) Ce mai conteaza acum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aveti grija de voi si sa stiti ca.....vi se preateste ceva!!!! Salutari la motociclistii mei de suflet din Alba Iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadanny Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Frumos motor! Sa-l folosesti sanatos! si eu am tot virago. (deja suntem 2 in ab. putem face funclub) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASX Postat Martie 4, 2006 Autor Share Postat Martie 4, 2006 Caline...nu stiu de ce imi aminteste de Nipru tau! Din cauza culorii :-) Imi place...ce mai!!!!!! Ma bucur pt. tine ca stiu ca ti-ai dorit-o foarte mult. Nu stiu cum ai facut cu banii, dar nici n-o sa invart cutitul in rana :-)))))))) Ce mai conteaza acum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aveti grija de voi si sa stiti ca.....vi se preateste ceva!!!! Salutari la motociclistii mei de suflet din Alba Iulia Asa-i nu mai conteaza cum am facut cu banii te asteptam in ab unde esti tot timpul bine venit dar stii asta te astept la del care doarme este un prietense numeste Marius si are un BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Buna treaba. Isi merita fiecare banut investit si nu te lasa niciodata la greu. Ride hard, ride free. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASX Postat Martie 15, 2006 Autor Share Postat Martie 15, 2006 asa sper cred si eu dar din pacate inca astept sa imi trimita actele si nr sa pot iesi cu ea am loat-o de la motoleasing din BN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Frumos motor! Sa-l folosesti sanatos! si eu am tot virago. (deja suntem 2 in ab. putem face funclub) Sunte-ti mai multi in Alba cu virago ...dar tu cine esti? vrei sa ramai incognito ? Daca nu esti ocupat astazi ( de fapt in fiecare joi ) la ora 18 ne intalnim pe cat posibil cat mai multi motociclisti din Alba la: "ROCK BAR'' -ul de langa piatza Cetate Te asteptam si pe tine, pentru mai multe delalii trimite-mi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate