N-X-R Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 na hai domnu Sebi mai baga niste filme ca se stinge topicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Se ocupa cineva sa o organizeze sau toata lumea intreaba? Ia sa intreb si eu: Cind e ca sa stiu cum pot sau nu sa vin (pina acuma se punea intrebarea cind imi iau concediul ca sa se suprapuna, acuma se pune problema la care din joburi ma prinde) pai se petrece ceva la obarsie WE urmator, cum la voi am fost 2-3 TA-uri hai si voi la TA-isti, ca nu cred ca se supara nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iulie 27, 2009 Autor Share Postat Iulie 27, 2009 pai se petrece ceva la obarsie WE urmator, cum la voi am fost 2-3 TA-uri hai si voi la TA-isti, ca nu cred ca se supara nimeni Adica la acest sfarsit de saptamana?? Daca da, pacat, as fi venit, insa vom fi nasi la o nunta de... motociclisti, pe motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 pai se petrece ceva la obarsie WE urmator, cum la voi am fost 2-3 TA-uri hai si voi la TA-isti, ca nu cred ca se supara nimeni Ai fost singuru cu Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Ai fost singuru cu Transalp Ia mai numara odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Salut Dominatorii Oare care dintre voi participa la actiunea de la Obarsia Lotrului? Inteleg ca Sebi e angrenat in ceva actiune serioasa cu nunta motociclista... Se pare ca timpul o sa fie ok si nu vom fi asa de uzi ca la Sadu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 pai majoritatea din gasca domi de bucuresti merem la nunta, ca de... e unul de ai nostrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 pai majoritatea din gasca domi de bucuresti merem la nunta, ca de... e unul de ai nostrii. Cine-i amaritul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Cine-i amaritul? Bogdan,baiatul cu DR-ul rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Bogdan,baiatul cu DR-ul rosu. Facem "bianuala"? Sau o lasam mai rar ca sa fie iubirea mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Cum vorbeam si cu NXR, daca va decideti sa mai facem (pardon: faceti) o intrunire de Domi, o sa vin cu Hornetul pana in oras si de acolo pasagera Da tot vin Parerea mea e sa nu ne saturam atat unii de altii din primul an, si sa o lasam pe anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Deci, filmele se gasec la Domnu Dan, corect? ...pre cand ceva in Apuseni? EDIT: Sa vezi ce naspa o sa fie cu domi-ul incaltat cu gume de strada... Editat August 10, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Deci, filmele se gasec la Domnu Dan, corect? ...pre cand ceva in Apuseni? EDIT: Sa vezi ce naspa o sa fie cu domi-ul incaltat cu gume de strada... Ne mai intalnim anul asta cu apusenii sau facem separat fiecare cum crede? Organizeaza cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Din cate stiu nu mai organizeaza nimeni nimic oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 mai bagati filmele alea anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 24, 2010 Autor Share Postat Aprilie 24, 2010 A doua intalnire oficiala a posesorilor Honda Dominator Versiunea scurta: 30 iulie - 1 august 2010 Versiunea completa: 30 iulie - 6 august 2010 Locul desfasurarii: Muntii Apuseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Pacat ca se suprapune cu intalnirea Transalpistilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate