switch Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Da' d-astia care n-au 'onde primiti? Doar daca isi pun un actibild pe parbriz si poarta insigne, pentru perioada intalnirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 inainte de Sibiu , cand treci pe sub podul ala neterminat de la centura, se face la stanga spre Cisnadie. mergi inainte intri in orasul Cisnadie inainte(1,5 km) pana dupa biserica cu turn din centru. faci chiar dupa biserica la stanga si mergi tot inainte pana la comuna Sadu. intri in Sadu si faci dreapta si mergi pe drumul ala asfaltat si intri pe valea Sadului, apoi mergi tot inainte vreo 10 km si inainte de o cascada mare( iti pun poza cu ea) , acolo ne gasesti pe partea stanga. Dorine, azi am facut cu chopperelu, intreg traseul Cisnadie - Sadu - Rau Sadului - Gatu Berbecului - Paltinis si e ok drumul, e misto. Mai ales locuri superbe pentru campare. Numai bine si ma scuzati ca am intervenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 traseul Cisnadie - Sadu - Rau Sadului - Gatu Berbecului - Paltinis si e ok drumul, e misto. Mai ales locuri superbe pentru campare. V-am zis si eu ca fain traseu. Pacat ca am prins ploaie anu trecut cand l-am facut si nu am avut mare haz de priveliste. Si locuri de campare is destule si nu te deranjeaza nimeni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Gata vin!!! Breee dar eu nu am cort...unde dorm?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Gata vin!!! Breee dar eu nu am cort...unde dorm?? Asta nu e o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) Asta nu e o problema Editat Iunie 15, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) deci... revenind. se mai adauga cineva la lista?!! sansele ca eu sa apar sunt inca de 60%, sper sa creasca repede. cei ce nu au honde ar trebui sa poarte abtipildui cu "I love Honda" 1. N-X-R - cort 2. Domi'72 (+1) - cort 3. switch - cort 4. Naadi (+1) - cort 5. DarkDarc? (+1?) - cazare? 6. harciogu' - cort 7. raven ? 8. Dan_Dumitrescu (+1) - cazare? 9. ser79ban? 10. moto-spider? 11. Storm_Rider (+1) - cazare? 12. stifferu - cazare? 13. motorina (+1) - cort Editat Iunie 15, 2009 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 hop si eu si..... iata ca aveti si masina de asistenta. Promit ca stau cumintel in tabara de baza sa am grija de foc si gratar in timp ce voi faceti o leapsa pe dealuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Primiti cu SLR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 deci... revenind. se mai adauga cineva la lista?!! sansele ca eu sa apar sunt inca de 60%, sper sa creasca repede. cei ce nu au honde ar trebui sa poarte abtipildui cu "I love Honda" 1. N-X-R - cort 2. Domi'72 (+1) - cort 3. switch - cort 4. Naadi (+1) - cort 5. DarkDarc? (+1?) - cazare? 6. harciogu' - cort 7. raven ? 8. Dan_Dumitrescu (+1) - cazare? 9. ser79ban? 10. moto-spider? 11. Storm_Rider (+1) - cazare? 12. stifferu - cazare? 13. motorina (+1) - cort Pe mine m-ati uitat. Vin si eu cu Domi, cazare la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Scuze, nu cred ca ti-a raspuns nimeni. Da, te primim cu Transalpu'! merci frumos , cazare cort Gata vin!!! Breee dar eu nu am cort...unde dorm?? cine a zis ca tre sa dormi ? dar in padure ar fi un loc bun ! Da' d-astia care n-au 'onde primiti? hi hi, o sa fi stiker-uit si insign-uit enduristule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 mere si slr-ul si f650-ul, doar au 2 roti, nu?. Daneeee(Enduristuleee), e pacat sa nu vii, acu pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 cine a zis ca tre sa dormi ? dar in padure ar fi un loc bun ! Daca nu dorm eu, nu doarme nimeni Ma faceti sa repet povestea de la intrunirea Brasov, cu motor bagat in cort mere si slr-ul si f650-ul, doar au 2 roti, nu?. Daneeee(Enduristuleee), e pacat sa nu vii, acu pe bune. SLR-ul e varianta mai necarenata a Domi, asa ca la noi nici nu se pune problema! Deci am inteles, gasesc eu unde sa dorm, sac de dormit am Pana la plecare tre sa pun la punct schimbul de ulei, si lichidul de frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 e obilgatorie prezenta cu dominatorul din dotare? sau se poate face si cu alte utilaje sunt amatori de intoarcere pe ruta sebes - novaci - bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Daca nu dorm eu, nu doarme nimeni Ma faceti sa repet povestea de la intrunirea Brasov, cu motor bagat in cort SLR-ul e varianta mai necarenata a Domi, asa ca la noi nici nu se pune problema! Deci am inteles, gasesc eu unde sa dorm, sac de dormit am Pana la plecare tre sa pun la punct schimbul de ulei, si lichidul de frana. treaba cu uleiu' si lichidu' daca n-ai unde, stiu eu niste baieti draguti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) treaba cu uleiu' si lichidu' daca n-ai unde, stiu eu niste baieti draguti Astea le fac acasa, in parcare cu putin ajutor. Dar daca stii niste baieti draguti sa ma duci pe la ei Acu revenind...am primit 2 PM-uri in care am fost intrebata unde va fi locul de intalnire din Sibiu, asa ca NXR lumineaza-ne! Editat Iunie 15, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) /index.php?...t&p=1939341 mama ei de artimetica Se da vreun premiu pentru cel mai lung drum facut pina la intrunire/intilnire.....ca am un gind? Editat Iunie 15, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 e obilgatorie prezenta cu dominatorul din dotare? sau se poate face si cu alte utilaje sunt amatori de intoarcere pe ruta sebes - novaci - bucuresti? Ar fi fost frumos sa vii cu Domi, ca asta e ideea de intalnire. Dar nu cred ca deranjeaza pe nimeni daca vii cu BMWul Numai ca va trebui sa mergi mai usor, doar stii...in stilul Dominatoarelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 e obilgatorie prezenta cu dominatorul din dotare? sau se poate face si cu alte utilaje sunt amatori de intoarcere pe ruta sebes - novaci - bucuresti? tu ai un domi, de ce vrei sa vi cu bmv-u' ? iar pentru sebes-novaci cred ca atzi avut o intrunire mai deunazi, sau ce-a fost ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 /index.php?...t&p=1939341 mama ei de artimetica Sorry nu am putut urmari tot topicul. Am sa le raspund celor care m-au intrebat. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 cine pleaca vineri si cine pleaca sambata din Bucuresti... aceasta e intrebarea! Ar fi fost frumos sa vii cu Domi, ca asta e ideea de intalnire. Dar nu cred ca deranjeaza pe nimeni daca vii cu BMWul Numai ca va trebui sa mergi mai usor, doar stii...in stilul Dominatoarelor Dominatorul poate merge si tare chiar daca, ma rog... nu e cea mai placute senzatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 pe 1,2 si 3 o sa fiu la kaliakra la festivalul HD & co. si o sa plec seara pe 3, daca mai dau pe acasa o sa vin cu domi findca vreau sa il alerg pe forestiere insa daca o iau pe la bechet, vin cu gs-ul si o tin drept pe dn7c ... aduc vin in semn de pace PS. o zic ca pentru cei din buc. cel mai bun traseu e urmatorul bucuresti - curtea de arges - fagaras - sibiu - sebes - novaci - bucuresti, pe unde te duci si pe unde te intorci nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Sar'na Raven c'ai venit sa-i pui pe astia pe palavrageala. Revin si eu maine cu detalii si forte noi (si, sper, diploma de inginer). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Sar'na Raven c'ai venit sa-i pui pe astia pe palavrageala. Revin si eu maine cu detalii si forte noi (si, sper, diploma de inginer). deci de maine nu ne mai intelegem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 deci... revenind. se mai adauga cineva la lista?!! sansele ca eu sa apar sunt inca de 60%, sper sa creasca repede. cei ce nu au honde ar trebui sa poarte abtipildui cu "I love Honda" 1. N-X-R - cort 2. Domi'72 (+1) - cort 3. switch - cort 4. Naadi (+1) - cort 5. DarkDarc? (+1?) - cazare? 6. harciogu' - cort 7. raven ? 8. Dan_Dumitrescu (+1) - cazare? 9. ser79ban? 10. moto-spider? 11. Storm_Rider (+1) - cazare? 12. stifferu - cazare? 13. motorina (+1) - cort luigi bianchi cu dominator mai vine ca de nu il alerg prin toate padurile apropos, ieri am fost pe acolo pe unde spunea rocher cu pasager. merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate