todea Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 las pozele sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigdan Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 (editat) superbe pozele ! Editat Iunie 7, 2009 de bigdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 beton motoru si pozele. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 7, 2009 Autor Share Postat Iunie 7, 2009 ms ne asteapta o vara plina de drumetii sa speram ca placute bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Deja mi-e dor de drumul ala...superb, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Deci gata, se poate ajunge? S-a dus zapada de pe drum? Asta e urcarea din Arges, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dovlecel Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 nu. e urcarea dinspre Sibiu. Din Arges se ajunge sigur pana la Capra.mai sus nu cred ca au curatat drumul desi ieri aproape de Curtea de Arges am vazut 2 motociclisti cu numere de Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Erau vreo 4, dar venisera pe Valea Oltului. TF-ul va fi deschis week-end-ul viitor neoficial deoarece pe 13 iunie Turul Ciclist al Romaniei ajunge la Balea Lac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Aha, banuiesc ca turul trebuie sa urce pe o parte si sa coboare pe cealalta, nu? Chiar, niciun site pentru tur? Ceva unde sa gasesc si eu programul, etapele, etc? Ce ccacat face MTS frate? Chiar nimic? Editat Iunie 8, 2009 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Nu, doar urca pana la Balea. De fapt, acolo se si termina. Insa partea nordica e cea problematica, sudul, din ce am inteles, este complet uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Am urcat si eu ieri pana la Balea dinspre Curtea de Arges; drumul este infect ... nu merita decat cu enduro Editat Iunie 8, 2009 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Nu, doar urca pana la Balea. De fapt, acolo se si termina. Insa partea nordica e cea problematica, sudul, din ce am inteles, este complet uscat. Da, noi am venit ieri pana la Vidraru, dar am venit pe Valea Oltului, caci partea Sibiului, mai precis de la Balea Cascada pana la Balea Lac, nu e in totalitate curatata de zapada. Probabil pana in weekendu viitor vor curata soseaua. Asa se prezenta Balea Lac acum o saptamana: Scuze pt pentru postare, initiatorului. Editat Iunie 8, 2009 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morales Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Intr-adevar, Transfagaraseanu' ramane un tur absolut senzational.. Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 8, 2009 Autor Share Postat Iunie 8, 2009 eu am urcat dinspre sibiu dar oricum a fost pe la inceputu lu mai.stiu ca a nins pe la sf dak nu ma insel sa anuntat zapada chiar pe 29 cand a fost intrunirea de la cluj.ehh oricum mult nu mai poate dura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Domnilor, revin cu vesti proaspete. Weekendu trecut, s-a deschis in totalitate Transfagarasanu . Chiar daca in unele portiuni se circula doar pe un singur sens, se poate traversa inclusiv tunelul, care de altfel e curat si ok. Numai bine si sa aveti parte de o vara plina de calatorii pe doua roti Editat Iunie 9, 2009 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Domnilor, revin cu vesti proaspete. Weekendu trecut, s-a deschis in totalitate Transfagarasanu .Chiar daca in unele portiuni se circula doar pe un singur sens, se poate traversa inclusiv tunelul, care de altfel e curat si ok. Numai bine si sa aveti parte de o vara plina de calatorii pe doua roti asa este, duminica am traversat fara pb. superb drum, exceptia se numeste judetul arges bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 am facut partea argeseana de 1 mai, cu masina. m-am blocat mai sus de capra si a trebuit sa ma intorc pe acelasi drum. NU RECOMAND. mi-a iesit bara stabilizatoare fata din bucse si calatoria a costat cat un we la milano. drumul pe arges e zob. in spatele meu era un motor. se chinuia teribil. pe jos era plin de pietris si nisip. nu stia ce sa evite gropile sau stratul gros de mizerie. doream sa fac drumul cu motorul dar ....mi-a trecut. la cum e drumul nici vorba sa mai admiri peisajul. desigur cu enduro s-ar schimba treaba, dar naked sau ss... no way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 las pozele sa vb Pai bine, si unde sunt pozele de la Balea Lac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Eu am facut ieri Transalpina. Nici strop de zapada pe traseu, insa au fost alte surprize mult mai nasoale de care a trebuit sa trec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Sunt un pic off dar...nu am putut sa nu remarc intr-una dintre poze..casca pusa de scarita si cu fata in sus. Cum sa-ti pui frate casca cu botul pe scarita?? Daca inainte tocmai calcasei in ..ceva? Editat Iunie 9, 2009 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Eu am facut ieri Transalpina. Nici strop de zapada pe traseu, insa au fost alte surprize mult mai nasoale de care a trebuit sa trec. detalii despre problemele intampinate pe PM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Detalii putin mai tarziu cand ajung acasa sa scriu si povestea, sa pun si ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Detalii putin mai tarziu cand ajung acasa sa scriu si povestea, sa pun si ceva poze abia astept transfagarasanu e un drum extraordinar, imi face placere de fiecare data sa il fac, indiferent de ca e cu masina sau motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 Sunt un pic off dar...nu am putut sa nu remarc intr-una dintre poze..casca pusa de scarita si cu fata in sus. Cum sa-ti pui frate casca cu botul pe scarita?? Daca inainte tocmai calcasei in ..ceva? de akas singura oprire a fost unde sunt facute pozele...hai bre ca nui asa mizerie in ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 de akas singura oprire a fost unde sunt facute pozele...hai bre ca nui asa mizerie in ro Noo....tre sa-ti dau dreptate...riscul sa calci in "ceva" animal sau chiar uman nu este deloc mare pe meleagurile noastre. Deloc chiar. Poti sa si mananci de pe jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate