dr.mengele Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) se ia una bucata Suzuku GSXR 750 an 2001. problema: nu franeaza uniform, adica in maneta apare o pulsatie si motocicleta parca are abs. se inlocuiesc: etrierii,discurile ( pe rand, apoi amandoua), roata fata cu tot cu discuri, pompa de frana si lichidul de frana. rezultatul? face la fel. ce dracu mai poate avea? deja nu mai are nici o logica. piesele care le-am inlocuit provin de la alt Suzuki GSXR. sunt identice. la Suzi asta frana functioneaza impecabil. deci: ghici ghicitoarea mea ce naiba are motorul. astept pareri... Editat Iunie 8, 2009 de dr.mengele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 se ia una bucata Suzuku GSXR 750 an 2001.problema: nu franeaza uniform, adica in maneta apare o pulsatie si motocicleta parca are abs. se inlocuiesc: etrierii,discurile ( pe rand, apoi amandoua), roata fata cu tot cu discuri, pompa de frana si lichidul de frana. rezultatul? face la fel. ce dracu mai poate avea? deja nu mai are nici o logica. piesele care le-am inlocuit provin de la alt Suzuki GSXR. sunt identice. la Suzi asta frana functioneaza impecabil. deci: ghici ghicitoarea mea ce naiba are motorul. astept pareri... maneta de frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 poate ai abeseu de ala si nu stiai. da se infraneaza roata macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Iunie 8, 2009 Autor Share Postat Iunie 8, 2009 poate ai abeseu de ala si nu stiai. da se infraneaza roata macar? de franat franeaza. problema e ca pe asfalt umed te poti imprastia , atat de tari sunt socurile. abeseu nu are sigur mai incercam maine alte permutari... de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 de franat franeaza.problema e ca pe asfalt umed te poti imprastia , atat de tari sunt socurile. abeseu nu are sigur mai incercam maine alte permutari... de piese Ai uitat de furtune,cu astea trebuia sa incepi;Verificat discurile sa nu fie ovalizate,etrierii sa lucreze pistonasele bine,placutele sa fie ok,schimbat lichid frana,aerisit bine de tot.Furtunele pot suferi in timp ,mai ales daca sunt vechi de o anumita dilatatie in sarcina.Eventual ia-ti furtune racing,cu insertie metalica sunt extraordinare,vei simti diferenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Iunie 9, 2009 Autor Share Postat Iunie 9, 2009 Ai uitat de furtune,cu astea trebuia sa incepi;Verificat discurile sa nu fie ovalizate,etrierii sa lucreze pistonasele bine,placutele sa fie ok,schimbat lichid frana,aerisit bine de tot.Furtunele pot suferi in timp ,mai ales daca sunt vechi de o anumita dilatatie in sarcina.Eventual ia-ti furtune racing,cu insertie metalica sunt extraordinare,vei simti diferenta... nu am uitat de furtune moto are furtune racing, pistonasele lucreaza, placutele sunt aproape noi, lichid de frana inlocuit (doar am inlocuit pompa de frana - cine draq pune lichidul vechi inapoi?) problema ramane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Vre-o rezolvare ceva? Si eu am aceiasi problema numai alta mobra... Discurile sunt flotante ,placute de frana noi,schimbat lichidu de frana+aeridire si nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 foarte interesant ,sfatul meu : pune pompa cu furtune si ertierii tai(tot sistemul tau montat si aerisit )pe celalalt suzuki si vezi daca ala face la fel sau nu .daca la el nu face atunci sti ca astea sunt ok si poti incerca apoi sa pui si roata ta cu discurile tale pe mobra ceaialalta .daca face si pe ceaialalta atunci incerci sa schimbi pe rand pompa etrierele de pe motorul tau pe celalalt ca sa vezi care din componentele tale sunt ok si functioneaza bine astfel elimini suspiciunile asupra piesele care functioneaza bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 ar fi o solutie mi se pare ciudat ... de lovit nu le-am lovit , de spalat cand sunt incinse , nu ... la roata fata nu am umblat ... ce naiba au )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Discuri ovalizate sau montarea rotii incorect. Exclus sa fie: pompa,furtune,aerisit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Presiune inegala / nivel ulei de furca in jambe diferit / amortizor care nu lucreaza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 (editat) Presiune inegala / nivel ulei de furca in jambe diferit / amortizor care nu lucreaza . Zise porcu' si mai lua o gura de laturi P.S. Cauta un bloc inalt si arunca-te de pe el, nu mai da sfaturi tampite pe aici, tine pentru tine idioteniile pe care le debitezi, e posibil ca unii oameni sa te creada si sa puna in practica ceea ce spui tu. Editat Mai 2, 2012 de Alex_gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 In 3 ani si-o fi rezolvat omu' problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate