Baiazid Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Ieri ne-am hotarat sa mergem la padure la teges (se citeste tzegesh), dupa domnesti. Nu stiam ca drumul era asa de prost ca nu mai mergeam. Protagonisti: Fanel + Suza Mielu + Mona + 'onda Valhall + consoarta + Suza Baiazid + consoarta + Suza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Bai uratilor! Da' pozele cu Vtr-ul meu unde sunt? Sa vada lumea cum fac eu enduro cu "sageata neagra"! Fi-v-ar drumu' de ras!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Bun Bun lasa ca acum nu mai faceti romantism.... la cat mai multe.... gratare si namoale daca vreti eu daaaaaaaaaaaaaaa brava mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 si inca un protagonist, cel din spatele aparatului Matei + bagaj - pe citroen ZX R si da, friptura a fost buna, si.... MULTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Moaaaa, Fanele, ce oglinzi mari ai!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 Bah nu stiu unde si cum dar a fost o groapa maaare plina cu apa... ca mi-a intrat suza cu toata roata fata. Daca mi se oprea motorul acolo .. o beleam. Dar friptura a fost multa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 In afara de ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 In afara de ultima poza Ai dreptate. Acum ca o privesc, ma roade din nou stomacul de pofta iar in frigider am o conserva de peste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Bai da mielu nu a avut curaj sa intre in mocirla? Ca nu se vede in nici o poza. Sau il considerati tradator de katana si nu-l mai pozati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 eh, daca stiam ca e drumu asa rau.. veneam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 eh, daca stiam ca e drumu asa rau.. veneam si eu Eu zic ca o sa gasesti la drumuri din astea de o sa te urasti Super pozele,doar cu o exceptie ultima poza.Nu mai pot de foame si voi puneti poze cu gratar (ar trebuii cenzurate pe viitor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Sunteti Oricum cred ca a fost o experienta unica....o mai faceti ? Sa venim si noi cu friptura ,si cu tractorul lui bunicu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Ai dreptate. Acum ca o privesc, ma roade din nou stomacul de pofta iar in frigider am o conserva de peste ... Pai tu esti om insurat bai! pune-ti nevasta sa faca mancare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Ca sa vad mai bine Moaaaa, Fanele, ce oglinzi mari ai!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 shit.......frate cata mocirlele......ma.......sigur voi nu v-ai dus la enduro intentionat....?!?! Bine ca nu v-ati varsat pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Bai uratilor! Da' pozele cu Vtr-ul meu unde sunt? Sa vada lumea cum fac eu enduro cu "sageata neagra"! Fi-v-ar drumu' de ras!!! Hai ca pun io pozele cu vtr ul diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Greu, greu, greu, va miscati cu pozele le developati cam greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Greu, greu, greu, va miscati cu pozele le developati cam greu unii mai au si serviciumah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Pai de la servici se pun pozele Asa am vazut moda pe aici glumeam si eu Dar duminica, in loc sa speli motocicleta, mai bine puneai pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) Scuze de intarziere , incerc sa incarc niste poze acum: PS. Daca va intrebati ce face Baiazid cu taburetul ala in mana...taburetul este un gratar cu trepied iar Baiazid face o incercare nereusita de a prinde un os de pui cu el. Editat Martie 8, 2006 de valhall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 nemernicilor, cum ati avut inima sa bagati motoretele alaea in asa noroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Eu n-am avut! M-au tras pe sfoara! Mai frumos e ca la intoarcere am luat-o pe dig si am iesit fix la podul de la Mihailesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 Nu e prima oara cand fac enduro cu vitezana. Buei dar pe dig de ce ati ramas in urma? E bestiala senzatia sa mergi pe pietris/tzarana si sa fuga non stop spatele si olecutza fata. Pe bune, imi place la nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Imi pare rau ca n-am mai ajuns dar nici la plimbare n-am reusit sa plecam, i s-a stricat DR-ul lui Georgica Deh, se mai intampla, suntem patiti doar Inca ma intreb ce avea ca a fost gadilat in toate felurile! Trebuie sa-l ia la puricat si nu e nimic mai rau decat sa iei sistemul electric la mana. Macar la comuniste il refaceai pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 . Macar la comuniste il refaceai pe loc Mai tii minte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate