Korben Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 No apoi ramane sa ne vorbim aici.Poate il convingi si pe Luf sa scoata noua achizitie,desi stiu ca nu ii plac forestierele. Cu el am vorbit ieri Nu vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 forestier...endureala...unde, cine, suna bine! parca m-as baga, oi vedea eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 forestier...endureala...unde, cine, suna bine! parca m-as baga, oi vedea eu.. Doar o vorba sa-ti mai spun: trebuie sa te trezesti dimineata Si inca una: nu e sigur ca va fi forestier, depinde de optiunea lui Kato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Hondita se descurca... si n-o sa raman acasa..clar.. E o mica posibilitate sa vin si eu, deci Hondita daca vrea vine pe Hondoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Doar o vorba sa-ti mai spun: trebuie sa te trezesti dimineataSi inca una: nu e sigur ca va fi forestier, depinde de optiunea lui Kato Daca mergeti pe la Brad ne putem intalni la Varfuri,dar sa imi spuneti la ce ora sa fiu acolo.De data asta o sa ma tin mai aproape de grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 E o mica posibilitate sa vin si eu, deci Hondita daca vrea vine pe Hondoi Doi incepatori pe o Honda...periculos,foarte periculos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Doi incepatori pe o Honda...periculos,foarte periculos... Asta nu-i problema noastra Tu sa zici daca vii sau nu, sa stiu si eu ce am de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Forestier.. Transalp.... poate ma lasati acasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Forestier.. Transalp.... poate ma lasati acasa.... pai daca nu mai vine nimeni eu ce sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ... si parca vad ca nu mai merge nimeni nicaieri pt ca o sa cam ploua in weekend Mesaj completat Doi incepatori pe o Honda...periculos,foarte periculos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 pai daca nu mai vine nimeni eu ce sa fac? daca va hotarati de traseu,si mai sunt locuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Doi incepatori pe o Honda.. Care doi? Din informatiile pe care le detin, in cazul de fata se poate vorbi despre un singur incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Doi incepatori pe o Honda...periculos,foarte periculos... exagerezi acuma cu "foarte periculos" doar am mai facut drumuri lungi, nu numai unul, am avut si pasageri cu un gabarit de ne inghesuiam cu greu amandoi pe transalp, deci ea fiind de max 50 de kile, nu cred ca va fi problema, si plus de asta, nu sunt de ieri sau de alaltaieri pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 exagerezi acuma cu "foarte periculos" doar am mai facut drumuri lungi, nu numai unul, am avut si pasageri cu un gabarit de ne inghesuiam cu greu amandoi pe transalp, deci ea fiind de max 50 de kile, nu cred ca va fi problema, si plus de asta, nu sunt de ieri sau de alaltaieri pe motor. 56 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 swartelf are experienta cu pasagere stim noi nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) swartelf are experienta cu pasagere stim noi nu? In mod cert are mai multa experienta decat tine Editat Septembrie 17, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 In mod cert are mai multa experienta decat tine nu-l bate pe om ca nu m-a luat la misto, bate el apropo-uri pe'aici, stim noi ce stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 nu-l bate pe om ca nu m-a luat la misto, bate el apropo-uri pe'aici, stim noi ce stim exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 daca va hotarati de traseu,si mai sunt locuri? Conform obiceiului, m-am razgandit Dar de data asta anunt inainte: Traseul va fi: Arad - Siria - Ineu - Varfurile - Brad - Albac - (Arieseni) - Varfurile - Ineu - Arad = 3256451 km Cred ca daca plecam la 08:30 de la Petromul Micălăcii va fi suficient de decent Sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Conform obiceiului, m-am razganditDar de data asta anunt inainte: Traseul va fi: Arad - Siria - Ineu - Varfurile - Brad - Albac - (Arieseni) - Varfurile - Ineu - Arad = 3256451 km Cred ca daca plecam la 08:30 de la Petromul Micălăcii va fi suficient de decent Sa ne vedem sanatosi! viteza de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 viteza de croaziera? de la 90 in sus nu e concurs de viteza, dar nici de melci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 de la 90 in susnu e concurs de viteza, dar nici de melci super ok.sper sa avem vreme buna, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 super ok.sper sa avem vreme buna, weekendul acesta se anunta placut 27-28 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 weekendul acesta se anunta placut 27-28 grade super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) se pleaca de sambata si se sta peste noapte la arieseni? Sau cum? Ca nu mai inteleg nimic din ce e aici. Drumul e bun? Adica fara off road Editat Septembrie 18, 2009 de razor- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate