Korben Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 mai lipseste un scris pe vesta "Politia rutiera" Nu râde Într-adevăr, nu e foarte estetică, dar noaptea e foarte bună, dacă mai e Âşi ceață, aÂşa cum am prins azi de la Nădlac la Arad, e ca o baliză Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 ia ce uameni...ms ca m-ati chemat si p mine... Daca vroiai sa vii dadeai si tu un telefon,asta CHIAR daca vroiai.Subiect incheiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Cristi, asta nu-i o scuza,.. si eu am costum de piele si nu mi-a fost frig,.. sincer m-am invatat minte cand veneam acasa de la HD ... Cucun, tu sa taci,.. tre sa te cheme omu' personal si nici atunci nu vii Alex: Hondaaa ii Honda ... Pe Kato lasati-l in pace.. Korben,.... Kato nu aude ca are dopuri, ti-a zis de mai multe ori... restu.. nah.. apartine de personalitatea lui.. da asa il iubim nu... ? celorlalti sa le para rau ca nu au venit... dar sper sa mai avem ocazie.. data viitoare putem sa mergem si la Gyula la bai termale.. am auzit ca-i fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Cristi, asta nu-i o scuza,.. si eu am costum de piele si nu mi-a fost frig,.. sincer m-am invatat minte cand veneam acasa de la HD Cucun, tu sa taci,.. tre sa te cheme omu' personal si nici atunci nu vii Alex: Hondaaa ii Honda ... celorlalti sa le para rau ca nu au venit... dar sper sa mai avem ocazie.. data viitoare putem sa mergem si la Gyula la bai termale.. am auzit ca-i fain... Da asa e, dar daca imi puneam si eu toate hainele din casa ca tine atunci cine mai conducea, ca ai vazut ce mobilitate de astronaut ai avut cu atatea haine, parca erai teleghidata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Da asa e, dar daca imi puneam si eu toate hainele din casa ca tine atunci cine mai conducea, ca ai vazut ce mobilitate de astronaut ai avut cu atatea haine, parca erai teleghidata Maa.. nici chiar asa ,.. stai linistit ca de puteam cu mana, conduceam eu... si in orice caz tre sa am grija de rinichi +si de ovare stii ii mai complicat la fete... dar sub geaca ta mai incapea linistit un pulover in plus... Auzi, dar si in drum spre arad ti-a fost frig..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Maa.. nici chiar asa ,.. stai linistit ca de puteam cu mana, conduceam eu... si in orice caz tre sa am grija de rinichi +si de ovare stii ii mai complicat la fete... dar sub geaca ta mai incapea linistit un pulover in plus... Auzi, dar si in drum spre arad ti-a fost frig..? Scurt si la obiect:NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Scurt si la obiect:NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2009 ...mei, dar ce a-ti facut de v-ati incalzit pe drum inapoi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 ...mei, dar ce a-ti facut de v-ati incalzit pe drum inapoi??? Nimik Florian, nimik.... da tu cand ma duci o tura cu BMW-ul,.. mai sunt putine mobre in Arad pe care n-am stat ca pasagera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 da tu cand ma duci o tura cu BMW-ul,.. mai sunt putine mobre in Arad pe care n-am stat asta , este cu ... subanteles ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 asta , este cu ... subanteles ? nu ma dar asta e noul meu hobby de cand nu pot sa conduc.. sa mai cunosc mobre si oameni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 .. mai sunt putine mobre in Arad pe care n-am stat ca pasagera... Mai sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Mai sunt... Suntem off-topic... /index.php?...p;#entry2203036 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Care se baga la tura.Mentionez ca sa schimbat data,nu e Sambata ci Duminica! /index.php?...456055&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Care se baga la tura. Mentionez ca sa schimbat data, nu e Sambata ci Duminica! Unde frast le gasesti, ma? Uaiii, ce ma manca palma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 merge, timp frumos sa fie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Unde frast le gasesti, ma?Uaiii, ce ma manca palma! Sunt om informat! Eu zic ca merita,nu cheltuim o avere si vom vedea noua fata a drumului Tm-Lugoj...cum ziceai,sezonu se incheie cand vrem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Sunt om informat! Eu zic ca merita,nu cheltuim o avere si vom vedea noua fata a drumului Tm-Lugoj...cum ziceai,sezonu se incheie cand vrem noi. adevarat,foarte adevarat,si stati linistiti ca ma-m invatat un pic ,sub 120 no las catre cicir ,cand mergi zilnic te obijnuesti si cu frigul .,doar gheata ma va opri sa nu merg pe motor.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Care se baga la tura.Mentionez ca sa schimbat data,nu e Sambata ci Duminica! /index.php?...456055&st=0 Hopa.... mergem,.. mergem... mergem...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Hopa.... mergem,.. mergem... mergem...??? testam r1`le pana la Lugoj honditzo ?:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Unde frast le gasesti, ma?Uaiii, ce ma manca palma! si pe mine ma tenteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 testam r1`le pana la Lugoj honditzo ?:)) Sure........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Prognoza Yahoo weather pentru duminica: Cer partial acoperit, maxima de 12 grade Dimineata la 10 jumate cand ar trebui sa se plece spre TM o sa fie cam chilly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Prognoza Yahoo weather pentru duminica:Cer partial acoperit, maxima de 12 grade Dimineata la 10 jumate cand ar trebui sa se plece spre TM o sa fie cam chilly viu si io,uite cum arata mapu: Visit My Website Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2009 Sure........ ...."shore" sau "of course".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate