HonditaCBR Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 ...."shore" sau "of course".... Sau: DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) ...."shore" sau "of course".... "shore" = țărm, malul mării "sure" = desigur Eu zic că Hondita500 a scris corect BTW, ca să revenim la topic, plecarea dela Petrom Aradul Nou la 10 jumate ar fi OK pentru toți? Editat Noiembrie 27, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2009 :) ...hai ca v-am facut sa sariti in sus!.... ...prea erati amortiti de vremea de afara!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 ...hai ca v-am facut sa sariti in sus!.... ...prea erati amortiti de vremea de afara!.. AÂşa, scoate-te, Floriane! Eu nu-s amorțit, blonda e în față, pe trotuar, m-a dus la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 ...hai ca v-am facut sa sariti in sus!.... ...prea erati amortiti de vremea de afara!.. Cine-i amortit??? eu ma prezentam la fiecare iesire,... nu ca altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 BTW, ca să revenim la topic, plecarea dela Petrom Aradul Nou la 10 jumate ar fi OK pentru toți? da, si atunci Marea Adunare Nationala ar trebui sa fie la 10.15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 sa puna 10 sarme si pt mine :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 la 15:00 plec din petrom micalaca spre lipova in plimbare care vrea sa vina ne vedem acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 la 15:00 plec din petrom micalaca spre lipova in plimbarecare vrea sa vina ne vedem acolo.. Altii lucra .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) bai,esti paguba la casa omului...4 in linie ajung,fiecare ia cati cilindri are mobra,Nicu 2 in linie,vest 2 in V,Florian 2 Boxer,etc... Mesaj completat sa puna 10 sarme si pt mine Editat Noiembrie 27, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Florian 2 Boxer,etc... Ai vazuta ca aia cu boxer primesc sarmalele din parti? Deci la 10:15 adunarea, la 10:30 decolam frumos spre Timi Se anunta o deplasare masiva... Cel putin dupa regruparea de la Timi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Ai vazuta ca aia cu boxer primesc sarmalele din parti? Deci la 10:15 adunarea, la 10:30 decolam frumos spre Timi Se anunta o deplasare masiva... Cel putin dupa regruparea de la Timi Asa sa fie,la max 10,15 sa fiti la Petromul de la iesire Aradul Nou,socializam 15 min si apoi decolarea spre Timisoara.Vb cu cati mai multi,poate sunt mobristi care nu au net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 ..... si io nu poooooot...bagami-as Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 ..... si io nu poooooot...bagami-as lasa bei femeile sa mai astepte,ziua calaresti mobra si seara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 lasa bei femeile sa mai astepte,ziua calaresti mobra si seara.... el ii nesatul si ziua si noaptea, dai si bobineaza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2009 Asa sa fie,la max 10,15 sa fiti la Petromul de la iesire Aradul Nou,socializam 15 min si apoi decolarea spre Timisoara.Vb cu cati mai multi,poate sunt mobristi care nu au net. ...ok, dar unde mergem???... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 ...ok, dar unde mergem???... /index.php?...456055&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2009 .. ..gata, m-am dumirit si eu!...luati-va treburi de ploaie cu voi!!....eu am plecat deja!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 .. ..gata, m-am dumirit si eu!...luati-va treburi de ploaie cu voi!!....eu am plecat deja!.. Eu nu am echipament de ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Eu nu am echipament de ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Tu te plictisesti, asa-i????... mai bine imbraca-te si hai la Nerv.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Eu nu am echipament de ploaie... Dupa cum se vede pe prognoza nici nu vei avea nevoie Doar de (din nou) toate hainele din dulap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Dupa cum se vede pe prognoza nici nu vei avea nevoieDoar de (din nou) toate hainele din dulap Nu mai faceti misto de mine,..asta e valabil si pt rookie... ca nu degeaba mi-am luat pe mine "toate hainele din dulap"....... nici nu am plans ca mi-e frig ca unii...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Nu mai faceti misto de mine,..asta e valabil si pt rookie... ca nu degeaba mi-am luat pe mine "toate hainele din dulap"....... nici nu am plans ca mi-e frig ca unii...... Nu am facut misto Maxima de maine va fi pe la 11 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Nu am facut mistoMaxima de maine va fi pe la 11 grade http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...uSelect=WEATHER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate