paul89 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Tot timpu si peste tot sunt kamikaze si inconstienti... daca se gasesc 2-3 dinashtea, asta nu inseamnca ca asta ii modul firesc de a proceda. Majoritatea care incep viata motociclistica pe motoare foarte puternice ( asta ii valabil si la masini ) o sa o simta pe pielea lor , din pacate ... majoritatea! Si nu cred ca asta ii un lucru cu, care ne putem lauda. da is de-acord cu tine,dar nu inseamna ca toti daca isi iau zx10r sau busa merg ca nebunii sau is kamikaze,banuiesc ca mai sunt unii oameni in lumea asta care totusi isi dau seama de riscuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 da is de-acord cu tine,dar nu inseamna ca toti daca isi iau zx10r sau busa merg ca nebunii sau is kamikaze,banuiesc ca mai sunt unii oameni in lumea asta care totusi isi dau seama de riscuri sunt, sunt asemenea oameni, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 sunt, sunt asemenea oameni, ce ironic ai fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ce ironic ai fost Adevarat graiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) Gata totusi cu off topic-urile Mergem pana in Chisineu-Cris Sambata ? Mesaj completat ar fi frumos depinde si de voi ( ruta ar fi : Arad->Zimandul Nou->Simand-Nadab->Chisineu-Cris ) sau daca aveti alte ganduri... Mesaj completat reformulez prima parte... Depinde daca vreti si daca o sa fie vreme buna Mesaj completat sambata asta 11 grade ziua 0 noaptea.. http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...uSelect=WEATHER Mesaj completat saptamana asta o sa fie vreme buna si de saptamana viitoare vreme din ce in ce mai rea,sambata viitoare s-or anuntat 2 grade Editat Decembrie 3, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 nu stiu daca pot sa vin, dar nu v-as recomanda sa iesiti spre chisineu, drumul e dezastru dupa cum stiti unii mai bine folositi celelalte iesiri din oras: spre Nadlac, Timisoara sau Deva... daca va intoarceti pana seara, va invit la ora 18 in fata primariei la un concert de colinde, voi fi pe scena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 nu stiu daca pot sa vin, dar nu v-as recomanda sa iesiti spre chisineu, drumul e dezastru dupa cum stiti uniimai bine folositi celelalte iesiri din oras: spre Nadlac, Timisoara sau Deva... daca va intoarceti pana seara, va invit la ora 18 in fata primariei la un concert de colinde, voi fi pe scena pff teroare publica ii Romania asta Mesaj completat oricum eu ma gandeam la o iesire ca ii ultima saptamana in care ii cat de cat cald afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 pff teroare publica ii Romania asta Mesaj completat oricum eu ma gandeam la o iesire ca ii ultima saptamana in care ii cat de cat cald afara Prezenta asigurata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 nu stiu daca pot sa vin, dar nu v-as recomanda sa iesiti spre chisineu, drumul e dezastru dupa cum stiti uniimai bine folositi celelalte iesiri din oras: spre Nadlac, Timisoara sau Deva... daca va intoarceti pana seara, va invit la ora 18 in fata primariei la un concert de colinde, voi fi pe scena De acord, trec zilnik acolo,.. ii vai samar drumul ala,.. cu lucrare neterminata,.. asfalt pe o portiune decopertata, o portiune ridicata cu 50cm.. care are deja gropi de 1-2 m2 plus nevopsit cu indicatoare care mai mult te deruteaza.. Dar idee e buna,.. sa mai facem sambata o iesire scurta ca de 1 dec.. (duminica nu pot oricum)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Prezenta asigurata perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 oricum eu ma gandeam la o iesire ca ii ultima saptamana in care ii cat de cat cald afara Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) Unde? Oriunde numa' sa mergem... SAMBATA... ALOOOOOOOO,.. restu..... TREZIREAAAAAAAA... cine mai vine.... ? Haideti,.. un pic de vointa numai.... Gata, STIU... CASOAIA.... Editat Decembrie 3, 2009 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Unde? oriunde vreti oricum nu stiu daca vin doar daca ma duce cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ba eu vin oriunde da sa am cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Oriunde numa' sa mergem... SAMBATA... ALOOOOOOOO,.. restu..... TREZIREAAAAAAAA... cine mai vine.... ? Haideti,.. un pic de vointa numai.... Gata, STIU... CASOAIA.... excelent casoaia,am bagat ceva ture pe acolo,si drumul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Oriunde numa' sa mergem... SAMBATA... ALOOOOOOOO,.. restu..... TREZIREAAAAAAAA... cine mai vine.... ? Haideti,.. un pic de vointa numai.... Gata, STIU... CASOAIA.... Eu vin numa sami ziceti la ce ora si unde ne intilnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Eu vin numa sami ziceti la ce ora si unde ne intilnim ce activ esti ,sper sa fi si in continuare activ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ce activ esti ,sper sa fi si in continuare activ Asa voi fi intotdeauna cind am conbustibil in mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Mai bine o tura putzin fortata.. pana la Seged! :> mancam ceva bun... FARA MAMALIGA!!!! Si apoi ne intoarcem pe o alta ruta.. Iesim la Nadlac, si revenim pe la Turnu.. :> Ce parere aveti? Daca va hotarati sa mergem in ungaria.. Vreau sa ajungem cel tarziu la 11 la Seged. Sau ne intalnim direct acolo. Asta mai ramane de vazut.. Dati cu pietre!! Care aveti curaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Mai bine o tura putzin fortata.. pana la Seged! :> mancam ceva bun... FARA MAMALIGA!!!!Si apoi ne intoarcem pe o alta ruta.. Iesim la Nadlac, si revenim pe la Turnu.. Ce parere aveti? Daca va hotarati sa mergem in ungaria.. Vreau sa ajungem cel tarziu la 11 la Seged. Sau ne intalnim direct acolo. Asta mai ramane de vazut.. Dati cu pietre!! Care aveti curaj! Ia pietre nahhhh mai vrei , mai vrei ? Mai ia.... m-a apucat curaju acum cand nu am motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Ia pietre nahhhh mai vrei , mai vrei ? Mai ia.... m-a apucat curaju acum cand nu am motor Explica-te! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Ia pietre nahhhh mai vrei , mai vrei ? Mai ia.... m-a apucat curaju acum cand nu am motor ai patit ceva? Mesaj completat a fost si 1 decembrie ,de la o intalnire in oras am ajuns la o tura frumoasa,uni lenti,altii rapizi,si o amenda de 360 ron(90kmh localitate lipova),da ce sa faci se mai intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ai patit ceva? Mesaj completat a fost si 1 decembrie ,de la o intalnire in oras am ajuns la o tura frumoasa,uni lenti,altii rapizi,si o amenda de 360 ron(90kmh localitate lipova),da ce sa faci se mai intampla. si totusi cine e nefericitul ?:| Mesaj completat Explica-te! chiar asa ma netrebuitule, explicate, ce ai facut iara?? ai primit macar un "kil" de coca pe motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Explica-te! Am trimis motoru la Pecica la pus crashbaruri ) nimic serios, puteti sta linistiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 si totusi cine e nefericitul ?:| ROBY(SUZUKI GSX400),MAI PUTIN CUNOSCUT.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate