HonditaCBR Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 WTF? Fara 'wtf' ... am zis ca ai postat tarziu,.. eu de ex. n-am mai intrat sambata pe forum,... DAR intamplator la Szeged am avut treaba... Mesaj completat Scuze :19-20 iunie (sambata si duminica), de unde ai scos tu luni si marti, nu stiu atunci ii si la TM, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Fara 'wtf' ... am zis ca ai postat tarziu,.. eu de ex. n-am mai intrat sambata pe forum,... DAR intamplator la Szeged am avut treaba...Mesaj completat atunci ii si la TM, nu? Asa-i. Dar eu fac pas la Tm si ma duc la Daci. Anii trecuti am auzit ca spectacolele teatrale au fost reusite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 maaaa...io crek voi sunteti "time traveleri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Fara 'wtf' ... am zis ca ai postat tarziu,.. eu de ex. n-am mai intrat sambata pe forum,... DAR intamplator la Szeged am avut treaba...Mesaj completat atunci ii si la TM, nu? Nu e vina mea ca nu ai intrat tu pe forum, atunci mi-a venit ideea atunci am postat, cine a citit bine cine nu iarasi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Nu e vina mea ca nu ai intrat tu pe forum, atunci mi-a venit ideea atunci am postat, cine a citit bine cine nu iarasi bine Aaa.. k. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Vad ca va tot plimbati. Foarte bine. Si eu vreaaaaauuuuu !!!! ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Vad ca va tot plimbati. Foarte bine. Si eu vreaaaaauuuuu !!!! ( Cu ce man? mergi acolo unde se circula pe stanga si te dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Mi dor de plimbarile noastre. Poate fac rost de un motor intr-un weekend si vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Mi dor de plimbarile noastre. Poate fac rost de un motor intr-un weekend si vin si eu. te asteptam prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Am programat pe duminica o iesire pana la Gyula la o baie,... dupa ce ne-am saturat, o cina la BĂŠkĂŠscsaba, unde in zilele astea se tine festivalul berii si a ciolanului,... plecare pe la 10 dimineata, cine are chef sa dea un semn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 9, 2010 Autor Share Postat Iunie 9, 2010 ..suna cel putin interesant ce spui tu acolo!...mai da niste detalii despre locul din care se pleaca, ce gasim acolo, unde ne parcam, ce logistica necesita o asemenea iesire, etc...hai, nu fii lenesa...organizeaza asa acum trebuie o asemenea iesire si ai sa vezi ca se vor gasi doritori!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 ..suna cel putin interesant ce spui tu acolo!...mai da niste detalii despre locul din care se pleaca, ce gasim acolo, unde ne parcam, ce logistica necesita o asemenea iesire, etc...hai, nu fii lenesa...organizeaza asa acum trebuie o asemenea iesire si ai sa vezi ca se vor gasi doritori!.. Pai,.. plecare din OMV de langa Metro (fostul Petrom) la ora 10. Cei care ati mai fost la Gyula la bai stiti, cei care nu ati fost: http://www.varfurdo.hu/index_hu.html (strand, topogane, apa termala, wellnes, tot ce doriti) Intrarea costa 2130 Ft/zi. La BĂŠkĂŠscsaba ii chirvai organizat langa/in stadion intrare 500 Ft dupa ora 14:00 http://csabaisorfesztival.hu/program.htm Si daca nu bem bere la halba de 1l, dar macar mancam un ciolan suuuper... Pana la Gyula sunt 70 km, de acolo la BĂŠkĂŠscsaba 18.. si inapoi la Arad inca vreo 100 km... deci cam 200 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 hm ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 cine ma ia si pe mine ? nu sunt asa grea...cu tot cu ambalaj pe la 60 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 cine ma ia si pe mine ? nu sunt asa grea...cu tot cu ambalaj pe la 60 kg Nu doar pentru o potentiala pasagera de 60 kg (sper ca peste 170 cm "h" nu "fi" ) ) Stiti ca toureri sunt bineveniti detalii pe /index.php?showtopic=536391 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 o sa vin cu bitzigla la gyula eu plec de la 05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 o sa vin cu bitzigla la gyula eu plec de la 05 Hei era o gluma (un pic badarana, ai dreptate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 no problem cu bitzigla e si cel mai ieftin ca merge cu biogaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Bone power !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 may the (s)force be with me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 cine ma ia si pe mine ? nu sunt asa grea...cu tot cu ambalaj pe la 60 kg Nu sunt 100% ca vin. Dar daca vin si sunt acceptat in grup esti bine venita. (echipament ai? ... eu am doar o casca in + marimea S) Nu doar pentru o potentiala pasagera de 60 kg (sper ca peste 170 cm "h" nu "fi" ) )Stiti ca toureri sunt bineveniti Pletosule... tu ce te bagi in seama?! ... ai speriat fata si acuma vrea sa vina cu bicicleta Care ar fii vit de croaziera a grupului? Daca am pasagera at vit mea se limiteaza pe la 90 km/h. Daca nu am... 110 din partea mea... cinea vrea si mai mult... pt o bere va traduc amenda din ungaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 18 iunie cine vrea sa vina cu mine e binevenit kilometrii i-am rotunjit Plecare: Arad-->Chisineu Cris-->Salonta-->Oradea-->Alesd-->Huedin-->Cluj Napoca(266km)-->Turda-->Medias-->Coapsa Mica-->Sura Mare-->Sibiu(441km)-->Sebes-->Simeria-->Deva-->Hunedoara(567km)-->Deva-->Savarsin-->Arad(735km) gratar\dormit peste noaptea inainte\dupa Turda Anulata...ii deodata cu intalnirea moto de la TM.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 eu oricum ajung la gyula as prefera bineinteles pe motor dk nu alt mijloc see u there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) Dar daca vin si sunt acceptat in grup esti bine venita. Care ar fii vit de croaziera a grupului? Daca am pasagera at vit mea se limiteaza pe la 90 km/h. Daca nu am... 110 din partea mea... cinea vrea si mai mult... pt o bere va traduc amenda din ungaria Sigur, esti binevenit. Nu ne grabim,... ride safe... dar cu tradusul, ne-am descurca si noi @Danutz tu ce ai?! Editat Iunie 10, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 Anulata...ii deodata cu intalnirea moto de la TM.. ...tu nu esti normal la cap daca renunti la o asemenea excursie pentru o intrunire moto!!!!!!!!!!!!........daca faci asta nu mai vorbesc cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate