maradeanu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Intrebare pentru cei care NU merg la Gârnic de unu mai: ce facem? valea radestiului enduro-cross (28 aprilie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Stau acasa si ma reculeg. Am pasune, gratar, ceaun. Mai lipseste ceva... Stiu Daca esti cuminte vin cu clisa Si desigur, daca nu merg altundeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 bere,prieteni?vorbeste.nu ne lasa in ceata tinerele am vrea toti,dar acasa nu le putem duce... Pai las la atitudinea voastra ce mai vreti sa faceti. Eu sunt dispus la colaborare. Berea ok, prieteni, ok, clisa ok. Mai trebuie cateceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Mai trebuie cateceva... unde-s piz..le? aduceti piz..leeeeeeeee Editat Aprilie 20, 2012 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 unde-s piz..le? aduceti piz..leeeeeeeee Vorba lui Nicu: numa la gauri va sta gandu...In final fiecare isi duce ce manca, bea si f..e. Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 maine pe la 9 - 9:30 vreau sa plec la Radesti, e concurs de motocros drumul de la asfalt pana la locul faptei e drum de tara dar este practicabil, deci cei cu vitezane (daca vor sa vina) sa fie pregatiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaby K77 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salutare all. Vineri 18 mai , eu plec spre Mako pe la ora 17. Evenimentul : http://www.sweet-freedom.hu/index2.html Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 da ce-i acolo gaby draga?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Salutare all. Vineri 18 mai , eu plec spre Mako pe la ora 17. Evenimentul : http://www.sweet-freedom.hu/index2.html Asfalt uscat. Merem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Ieri m-a dus africana pe Varful Pades. Nici nu am stiut ca exista http://www.youtube.com/watch?v=Sa9olS2SlUE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Ieri m-a dus africana pe Varful Pades. Nici nu am stiut ca exista Cand eram copil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Cand eram copil Poza aia nu e de pus pe un forum moto Iaca aci poza, cu upgrade la Cruce: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Ieri m-a dus africana pe Varful Pades. Nici nu am stiut ca exista http://www.youtube.com/watch?v=Sa9olS2SlUE DA UNDE E SITUAT SI ASTA CA NICI EU NU AM AUZIT DE EL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) DA UNDE E SITUAT SI ASTA CA NICI EU NU AM AUZIT DE EL? Ceeeeeeeeeeeeeeeee? Editat Mai 7, 2012 de Picasso_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 DA UNDE E SITUAT SI ASTA CA NICI EU NU AM AUZIT DE EL? Cauta si tu pe gugăl Muntii Poiana Rusca Pe langa Nadrag 45,66290, 22,32053 Ti-ar place, dar fara pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Ti-ar place, dar fara pasager Cucune, Oana stie ce planuiesti tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 /index.php?/topic/677565-antiaccidente-2012/page__st__20 .Plecare ora 18:00 de la teatru cine mai vrea sa vina la Party.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Prunci, diseara ne adunam la teatru la o barfa? ne vedem pacolo'. pe la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 /index.php?/topic/678494-road-patrol-bikers-festival-2012/ ..Se baga careva? de vineri pe la 17:00 pana sambata /duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 DJ707C-DJ708 Julița - MădrigeÂşti - Gurahonț e asfaltat în totalitate, Âşi e asfaltat bine - am verificat chiar azi La ora actuală cred ca e cel mai frumos traseu din județul Arad Atenție în curbe, există nisip Âşi pietriÂş suficient cât să poți pierde controlul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Va asteptam la cea de-a cincea editie a festivalului FREE BIKERS WEEK !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Va asteptam la cea de-a cincea editie a festivalului FREE BIKERS WEEK !!! Noi il cunoastem sub numele "Festivalul moto de la Nandru" Sa vinăăăă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 (editat) http://www.programturizmus.hu/tdestination-balaton-bike-weekend-motoros-talalkozo-hobbi-felvonulas-program-zene-balatonszemes-rider-beach.html ...Plecare vineri ora 12:30. Editat Iulie 18, 2012 de Larking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 http://www.programtu...ider-beach.html ...Plecare vineri ora 12:30. nah cum a fost la Balaton ? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate