Sketch Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 E miloasa cu incepatorii care n-au vazut decat bicicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 E miloasa cu incepatorii care n-au vazut decat bicicleta ? 125-urile mai ales 4t nu prea sunt recomandate incepatorilor, dar daca esti cu capul pe umeri te poti descurca de unde plm scoateti intrebarile astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackat Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Nu vinde nimeni un GT ? vand eu un gt250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sketch Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) @paul_ktm intradevar pret foarte atractiv 125-urile mai ales 4t nu prea sunt recomandate incepatorilor, dar daca esti cu capul pe umeri te poti descurca de unde plm scoateti intrebarile astea ? Vreo problema? @nino-nino imi poti spune te rog niste date despre ea si eventual un pret? Editat Octombrie 13, 2009 de Sketch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Da,e miloasa si iarta multe,la fel ca oricare alt 4 timpi.Consum mic,3-4%(max),v-max 110(120 cand vrea ea),vreo 7500km,schimbat ulei+filtru la 6000(am dovezi ),ghidon Magura+inaltatoare,suport numar plus iluminare LED facut de mine,jet kit,filtru aer modificat.In rest e impecabil,un singur mic defect,o mica indoitura pe rezervor pe partea dreapta,ceva minor,se poate acoperi cu un sticker.Daca vrei sa vorbim : petrashu_1992 sau 0747411263 sa nu tot facem offtopic,ca doar au baietii de mai sus certuri de terminat. Editat Octombrie 13, 2009 de paul_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Dar care-i pretu?curiozitate... P.S: De fapt am vrut sa devin super membru Editat Octombrie 14, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Dar care-i pretu?curiozitate... P.S: De fapt am vrut sa devin super membru BRAVO!!!!Ai benzina de la mine de 50 de bani!!! Editat Octombrie 14, 2009 de Andreew Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 BRAVO!!!!Ai benzina de la mine de 50 de bani!!! De 50 de bani nu-i ajunge nici sa iasa din benzinarie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Nu am nevoie de mila ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Nu am nevoie de mila ta ba da mai abtine-te si tu acum .. pe bune ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Cand toata lumea sta prost cu banii, doctoru are garaju plin de motorete UP pt Hyosung. Nu ii stricati vanzarea omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Cand toata lumea sta prost cu banii, doctoru are garaju plin de motorete UP pt Hyosung. Nu ii stricati vanzarea omului. marsh ma uratule ) mori de ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Lasa-l cataline ca thug e racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Pretul e de 1300E.Apai nu am vrut sa scriu aici cu vanzari si d-astea,ca de-aia ii topicul ala VANZARI,da noah,daca m-a intrebat omu'.Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva(probabil ca vroiati din nou sa va certati).De 50 de bani cu Hyosung-ul faci turu' Romaniei ma:)).Mai puneti si voi,posesori de Hyosung ceva poze cu ale voastre,ca am o gramada de poze cu Hyosung-uri de prin afara,da noah,sa vedem ce este prin Rromania.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) asta e hyobusa mea:X:X:X....poza e putin mai veche....am schimbat oglinziile...am pus mai sportive:> Editat Octombrie 15, 2009 de hyobusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Lasa-l cataline ca thug e racing Cand il cunoasteam eu pe doc tu luai combinezonu ala cu fatza la spate ca pe corset, o puneai pe mamica-ta sa iti stranga fermoaru la spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Cand il cunoasteam eu pe doc tu luai combinezonu ala cu fatza la spate ca pe corset, o puneai pe mamica-ta sa iti stranga fermoaru la spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Eu il cunosc de 3 ani juma...acu 3 ani juma abea invatai sa te stergi la nas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Eu il cunosc de 3 ani juma...acu 3 ani juma abea invatai sa te stergi la nas Acum 4 ani faceam cunostinta cu primu meu scuter, tu acum 4 ani dadeai mass`uri cu "Da-ti-mi si mie idei de id nou" . Cand o fii si tu in stare sa ma provoci cu dume pe care le coci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Acum 4 ani faceam cunostinta cu primu meu scuter, tu acum 4 ani dadeai mass`uri cu "Da-ti-mi si mie idei de id nou" . Cand o fii si tu in stare sa ma provoci cu dume pe care le coci? =)) asta e nebunia lu thug ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 =)) asta e nebunia lu thug ) nebunia lu salam=)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 nebunia lu salam=)))) Salam stricat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Salam stricat prietene te roade invidia?...=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Din contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Adevarul e ca sunt o mare vedeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate