Vizitator EduardS Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Daca mai este valabil as,dori sa o iau eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cealadau rf 600 Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Donez 4 buji cre8 folosite eu mi le-am schimbat , care are nevoie de ele se pot ridica din zona circumvalatiunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 care are de donat/aruncat vreo buda de calculator, este rugat sa nareze. trebe sa rezolv 2 "inca tineri" pensionari de la sat, la care le-a bagat rds-ul fibra. deocamdata, degeaba. nu va-nghesuiti ps: se accepta si componente: placa de baza, procesor, memorii, placa video, carcasa si sursa, preferabil in ordinea asta. cumva, le-oi asambla eu. a, si vreun monitor care (inca) merge. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Pentru cei din Timisoara donezi piese moto ? Asiguri si transport gratuit ? Intreb pentru ca ai postat la rubrica de Donatii - Timisoara. Daca da, am si eu o lista cu piese de care am nevoie, o s-o trimit pe mail imediat Toate cele bune ! Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Pentru cei din Timisoara donezi piese moto ? Asiguri si transport gratuit ? Intreb pentru ca ai postat la rubrica de Donatii - Timisoara. Daca da, am si eu o lista cu piese de care am nevoie, o s-o trimit pe mail imediat Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 carti pentru proaspatul student la Mecanica si nu numai Mecanica Statistica si Cinematica Vol 1 Rezistenta Materialelor : Notiuni Fundamentale Sisteme de Transport Tehnologii de transport si Manipulare Precizia de fabricatie si montaj in constructia de masini Matematici Speciale In Inginerie Algebra liniara Investigatii experimentale in Tehnologia Materialelor Bazele Informaticii cine are nevoie de ele PM sau 0751223726 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 donez 4 bucati semnalizatoare honda hornet originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Salut! As avea eu nevoie de 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 0726059960,suna-ma maine dupa ora 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insearch Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Ceau Am si eu nevoie de celelalte doua ... presupun ca acelasi numar de telefon + ora? Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Donez Baby phone - statie receptie pentru a supraveghea copiii nou nascuti. Folosit foarte putin, bateriile defecte (din cauza neutilizarii timp de vreo 4 ani). Raza de actiune - aprox 100 m Produs german, in cutie. Cine e curios, trimite PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Donez manual pentru Kawasaki KLE 500.Doritorii sa sune la 0721734243 sau 0743201272 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Donez Baby phone - statie receptie pentru a supraveghea copiii nou nascuti. Folosit foarte putin, bateriile defecte (din cauza neutilizarii timp de vreo 4 ani). Raza de actiune - aprox 100 m Produs german, in cutie. Cine e curios, trimite PM. S-au dat. Primitorul sa le foloseasca sanatos. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Donez cauciuc Metzler Enduro4 90/90/21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
textoru Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Donez casca flip-up Caberg Rhino marimea L. Donez casca Shoei RF-200 marimea XS. Informatii si detalii pe PM. Donez casca flip-up Caberg Rhino marimea L. Donez casca Shoei RF-200 marimea XS. Informatii si detalii pe PM. S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 set de carene , au fost montate pe un cb500 . merg si pe alte mobre presupun . predare personala TM , fara posibilitate de transport 0751223726 robi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Carenele arata a FZR600 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 donez vreo 20 de reviste moto in romana,engleza,italiana..cine vrea pm si ii trimit nr de tel donez vreo 20 de reviste moto in romana,engleza,italiana..cine vrea pm si ii trimit nr de tel gone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apolon eos Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Donez fainta, din care lipseste o bucata. Pentru contact PM joc Sudoku 2 geci piele maro, 1 verde - nu au defecte - pentru domnisoare cravate barbati 2 fulare halat medical + pantaloni o plasa de carti avand acceasi tematica cu cele fotografiate Pentru contact PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 set de carene , au fost montate pe un cb500 . merg si pe alte mobre presupun . predare personala TM , fara posibilitate de transport 0751223726 robi inca valabil + geaca moto piele marimea 50 ( S/M) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Donez un robot de bucatarie Braun, functional desigur, model vintage Tel.0722858466 sau PM S-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 inca valabil + geaca moto piele marimea 50 ( S/M) s'au dat geaca si carenele . *********************************** pantaloni dainese dama . piele , nr 44 . doar TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 (editat) Donez multifunctionala Canon Pixma MP150. (click AICI pt link cu poza modelului) E ok, dar nu a mai fost folosita de cativa ani. Posibil sa fie uscate cartusele. Cartusele au fost incarcate de cateva ori. Ofer si sticlute incepute (~50%) tus negru+color pt refill (cele pt color au termenul de valabilitate depasit... ). In cel mai rau caz, cu cartuse noi ar merge. Detalii/contact pe PM. Update: S-a dat multifunctionala. Editat Noiembrie 23, 2012 de v1n3ri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 carena dreapta suzuki srad . e crapata necesita lipire dar e intreaga PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate