Vizitator oldgeorge Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Donez casca Axo, are viziera putin desprinsa intr-o parte, in rest ii Brici! Casca este buna unui motociclist cu capul mai mare, sau care inainte sa isi ia casca sa isi ia 2-3 caciuli! Marimea ei este XL As vrea eu casca. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 As vrea eu casca. Multumesc ! ti-a luat-o cineva inainte, si i-am dat-o lui, scuze ca nu am raspuns mai devreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Au mai ramas: - scaunel mic - oglinda cu vitrina - birou cu sertare - dulap haine cu agatator - dulap haine cu rafturi - suport TV cu raft - masuta Ti le iau eu pe toate, fiindca am nevoie f. urgenta de mobila pentru garaj. Ti-am trimis PM cu niste nr. de telefon ca sa ne auzim si sa stiu unde sa vin dupa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 27, 2009 Autor Share Postat Iunie 27, 2009 Au mai ramas: - scaunel mic - oglinda cu vitrina - birou cu sertare - dulap haine cu agatator - dulap haine cu rafturi - suport TV cu raft - masuta S-a dat totul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 eu mai am vesta ...daca o vrea cineva . parca mi-a dat cineva mesaj ca vine sa o ia . nu a mai dat nici un semn ., oricum merge treaba cu donatul . pacat ca nu iese banul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 (editat) Au mai ramas: - scaunel mic - oglinda cu vitrina - birou cu sertare - dulap haine cu agatator - dulap haine cu rafturi - suport TV cu raft - masuta Ti le iau eu pe toate, fiindca am nevoie f. urgenta de mobila pentru garaj.Ti-am trimis PM cu niste nr. de telefon ca sa ne auzim si sa stiu unde sa vin dupa ea. S-a dat totul!!! Incepand cu orele 17, garajul meu este mai bogat si mai fericit. Multumiri imense @dragonlord (si @bside) ! Editat Iunie 27, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robicutz Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) Nu donati nimik pentru scuteru sau Yamaha R125? =))) k ash avea nevoie... Am eu niste Postere cu motoare le am d mult timp, am vrut sa-mi pun in camera dar mi-am dat seama k strika aspectul si imi pare rau de ele sa le arunk... Editat Iunie 28, 2009 de Robicutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Nu donati nimik pentru scuteru sau Yamaha R125? =))) k ash avea nevoie... Am eu niste Postere cu motoare le am d mult timp, am vrut sa-mi pun in camera dar mi-am dat seama k strika aspectul si imi pare rau de ele sa le arunk... Nu donezi tu R125-ul ala? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucubits Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Donez casca Axo, are viziera putin desprinsa intr-o parte, in rest ii Brici! Casca este buna unui motociclist cu capul mai mare, sau care inainte sa isi ia casca sa isi ia 2-3 caciuli! Marimea ei este XL Hello Ti-am trimis pm, nu cu mult timp dupa ce ai postat anuntul... mai e valabil sau a fost altcineva mai rapid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Hello Ti-am trimis pm, nu cu mult timp dupa ce ai postat anuntul... mai e valabil sau a fost altcineva mai rapid? sxx de pe forum mi-a dat pm inaintea ta! si i-am promis-o lui, trebuie sa i-o duc cand am timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robicutz Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Nu donezi tu R125-ul ala? ) Depinde...cui si pe ce ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Nu donati nimik pentru scuteru sau Yamaha R125? =))) k ash avea nevoie... Am eu niste Postere cu motoare le am d mult timp, am vrut sa-mi pun in camera dar mi-am dat seama k strika aspectul si imi pare rau de ele sa le arunk... Iti donez o carte de gramatica. Poate inveti sa scrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator oldgeorge Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Iti donez o carte de gramatica. Poate inveti sa scrii. De ce esti rau?!??!?! , baiatul a scris in "mircleza", noua strutocamila care tinde sa inlocuiasca limba literara, prea "mioritica" in conceptia unora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robicutz Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Iti donez o carte de gramatica. Poate inveti sa scrii. Ms ca mai corectat am apasat o tasta in plus De ce esti rau?!??!?! , baiatul a scris in "mircleza", noua strutocamila care tinde sa inlocuiasca limba literara, prea "mioritica" in conceptia unora Pot sa scriu si norma,l dar ma grabeam sa scriu si puneam scurtaturi de Yahoo sau Mirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Nice topic,o sa ma gandesc si eu la ce am de donat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 O guma Haidenau 150/80/17, profil vreo 3mm Iaca si poze. Nu ma scapa nimeni de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TurboSnail Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Ms ca mai corectat am apasat o tasta in plus Pot sa scriu si norma,l dar ma grabeam sa scriu si puneam scurtaturi de Yahoo sau Mirc Prietene Robicuț, Dă-mi voie să-ți spun, nu cred că poți. Graba asta e o chestie. La topicurile kilometrice pe care le scrii, bănuiesc că salvezi câteva zecimi de secundă foarte folositoare. Nu Âştiu ce te-ai face fără ele. Probabil că dacă aÂş avea pretenția să scrii Âşi cu diacritice, ar trebui să-ți anulezi alte activități din lipsă de timp. Prietene, generația voastră nu mai Âştie, dacă a Âştiut vreodată, să scrie cum trebuie, fiindcă s-a obiÂşnuit cu porcăriile alea de prescurtări Âşi icoane, Âşi a pus mâna pe câte o carte cu deosebită economie. Rezultatul este o exprimare aridă, stereotipică Âşi o incapacitate de a-Âşi comunica ideile complexe prin limbaj, care duce la rândul ei la imposibilitatea formării acestor idei în intelect, în lipsa posibilității perceperii Âşi reprezentării lor. Astfel s-a ajuns în situația în care, ceea ce era norma, adică scrisul corect, a ajuns să fie o calitate, fără ca eu sau alții să ridicăm un deget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 M-ar interesa si pe mine o casca in stare buna. Eventual si o geaca de motociclist marimea 48-50 si cizme marimea 43. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vemfaur Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 si eu vreau o geaca pt un motociclist mai micut.. nu o vreau donatie.. dar nici nu am sa dau bani pe loc. PS (motorul e strutocamila touring si violet.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LittleHaya Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 si eu vreau si geaca, si casca, si cizme, si manusi si motor si tot ce mai aveti pe acasa ) am uitat sa mentionez cizme 38, casca un XL, si o geaca S! Am vazut un post mai sus cu cerinte, marimi etc asa ca "ridic si eu pretentii" Glumesc, frumos gest din partea voastra! PUPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Prietene Robicuț, Dă-mi voie să-ți spun, nu cred că poți. Graba asta e o chestie. La topicurile kilometrice pe care le scrii, bănuiesc că salvezi câteva zecimi de secundă foarte folositoare. Nu Âştiu ce te-ai face fără ele. Probabil că dacă aÂş avea pretenția să scrii Âşi cu diacritice, ar trebui să-ți anulezi alte activități din lipsă de timp. Prietene, generația voastră nu mai Âştie, dacă a Âştiut vreodată, să scrie cum trebuie, fiindcă s-a obiÂşnuit cu porcăriile alea de prescurtări Âşi icoane, Âşi a pus mâna pe câte o carte cu deosebită economie. Rezultatul este o exprimare aridă, stereotipică Âşi o incapacitate de a-Âşi comunica ideile complexe prin limbaj, care duce la rândul ei la imposibilitatea formării acestor idei în intelect, în lipsa posibilității perceperii Âşi reprezentării lor. Astfel s-a ajuns în situația în care, ceea ce era norma, adică scrisul corect, a ajuns să fie o calitate, fără ca eu sau alții să ridicăm un deget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 si eu vreau si geaca, si casca, si cizme, si manusi si motor si tot ce mai aveti pe acasa am uitat sa mentionez cizme 38, casca un XL, si o geaca S! Am vazut un post mai sus cu cerinte, marimi etc asa ca "ridic si eu pretentii" Glumesc, frumos gest din partea voastra! PUPA geaca marime S si casca marime XL mai ... capoasa mica :*:*:* (sper sa intelegi de gluma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Donez, aparatoare de toba pentru Hoinar! Daca vreti ii fac si poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Donez, aparatoare de toba pentru Hoinar! Daca vreti ii fac si poze! Ceao, daca-i model de-asta sau asemanator as pune-o eu pe toba de la URAL . Editat Iunie 30, 2009 de motorangel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreig Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Donez monitor de 19" CRT Belinea (cu tub) in stare de functionare. Cred ca are un abtibild cu powerpuff girls pe el Daca il vrea careva dati un PM. Arata ca cel din poza de pe Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Belinea Editat Iunie 30, 2009 de andreig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate