ralfy_tm Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Nu vreau sa va stric distractia, dar acesta este un topic pentru donatii, nu pentru cearta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danubius Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 donez placute frana fata organice pt suzuki GSR (si alte modele la care potrivesc) . am 2 seturi, pt 2 discuri fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 up. UN MODERATOR SA PUNA TOPICUL ACESTA STICKY!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Am si eu in plus: - bord pt Yamaha XJ600S Diversion (4BR din '93), cred ca este functional, a fost accidentat, carcasa din spate este sparta dar a fost lipita ok. Pentru cine are nevoie sau vrea sa-l adapteze pt altceva. - suport de bord, tot pt diversiune. Este putin stramb dar cineva cu putina rabdare il poate rezolva. - o maneta de ambreiaj, are varful rupt dar poate fi folosita, tot pe XJ, dar cred ca merge pe mai multe modele - un semn de incepator, eu nu mai sunt de 2 saptamani Se pot vedea in imaginile atasate. Cine are nevoie de ele PM, contact@alexandrumos.net sau 0720.017.174. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaBear Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Salutare lume, Am un dulap mare de haine, si doua vitrine-dulap (rafturi pt haine in partea de jos, vitrina in partea de sus) de donat. Renovez apartamentul si ma cam grabesc sa ma scap de ele. Drum asfaltat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LittleHaya Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Salutare lume, Am un dulap mare de haine, si doua vitrine-dulap (rafturi pt haine in partea de jos, vitrina in partea de sus) de donat. Renovez apartamentul si ma cam grabesc sa ma scap de ele. Drum asfaltat poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaBear Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 poze? nu mai am la ce sa fac poze, s-au dat ca pita calda. Aseara a venit cineva si a luat tot. Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 (editat) Hello all... Si io am o chestie care ar putea sa intereseze vreun chopperist... O am de mult, da' numa' azi am reusit sa-i fac poze... Lenea asta... Also: aripa de fatza, cromata.. Arata destul de bine, cre'ca cu un polish calumea, o faci sa arate tzutz... Daca ii careva interesat, PM me.. Ride safe, DDC PS: topicu' asta chiar ca ar trebui sa fie sticky Editat Septembrie 6, 2009 de ddcristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 am trimis cerere sa se faca sticky ... sper sa o ia cineva in considerare Mesaj completat acum ii ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TurboSnail Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 am trimis cerere sa se faca sticky ... sper sa o ia cineva in considerareMesaj completat acum ii ok Prietene Google, Felicitări, ai reuÂşit să aduci milogeala la rang de sticky, tot prin milogeală. Ăi-era frică să nu se piardă pe drum? Ca nu cumva să scapi ocazia de a pună mâna pe lucruri de aruncat de care n-ai nevoie ? Ai decis să ne împroÂşti Âşi pe noi cu noroiul moral care ție-ți este atât de plăcut ochiului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 ti-am raspuns pe topicul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vemfaur Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Prietene Google, Felicitări, ai reuÂşit să aduci milogeala la rang de sticky, tot prin milogeală. Ăi-era frică să nu se piardă pe drum? Ca nu cumva să scapi ocazia de a pună mâna pe lucruri de aruncat de care n-ai nevoie ? Ai decis să ne împroÂşti Âşi pe noi cu noroiul moral care ție-ți este atât de plăcut ochiului ? Wow.... donez carpe de sters noroiul de pe Turbo hihih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elim Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 salutare! un vecin doneaza un pat din pal (stare foarte buna), pentru o persoana. se afla in Dumbravita, str. Budapesta. informatii la 0356 431 291, d-na Dana Mesaj completat salutare!un vecin doneaza un pat din pal (stare foarte buna), pentru o persoana. se afla in Dumbravita, str. Budapesta. informatii la 0356 431 291, d-na Dana am uitata sa adaug ca patul are si saltea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 Se da: aragaz cu 4 ochiuri, setat pe gaz metan (de la bloc), regulatoarele au fost schimbate acu 3 ani, l-am si spalat. Valabil pana duminica. Daca nu... il duc la sat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Mai am si io o donatzie... poate are careva nevoie... Potrbagaj de motor.. probabil de la un MZ sau Jawa veche.... L-am gasit in seara asta la tata-miu in garaj.. Poze mai jos... Sorry de calitate, is facute cu telefonu', la lumina becului din garaj.. DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) Se doneaza (preferabil cuiva din Timisoara) pereche cizme tura, marca Probiker, marimea 44. Defecte: - scorojite (se poate remedia prin aplicarea constanta in timp a unor creme ce inmoaie pielea). - material rupt in zona articulatiilor, la cizma stanga (probabil reparabil la cizmar) - darele albe de pe ele sunt urme de ceara, fiindca am aplicat pe ele un strat de crema cu ceara Mesaj completat Cizmele de mai sus, donate de fapt de user-ul @fade2black (eu le-am spalat, dat cu crema, pozat si anuntat) si-au gasit proprietar . Editat Septembrie 18, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinkcrow Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Salut, Daca-mi doneaza cineva o motocicleta, ii donez si eu inapoi acest scuter - http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=236072 Mersi, Valeriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Septembrie 22, 2009 Autor Share Postat Septembrie 22, 2009 Se da: aragaz cu 4 ochiuri, setat pe gaz metan (de la bloc), regulatoarele au fost schimbate acu 3 ani, l-am si spalat.Valabil pana duminica. Daca nu... il duc la sat. S-a anulat drumul deci mai e valabil pana in weekendul acesta. Mesaj completat Se da: aragaz cu 4 ochiuri, setat pe gaz metan (de la bloc), regulatoarele au fost schimbate acu 3 ani, l-am si spalat.Valabil pana duminica. Daca nu... il duc la sat. S-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtuna dragos Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 donez piese de motorete cu pedale piaggio,cilindrii,carburatoare,etc.. etrieri de suzu rg 250 3 buc,buni de pus pe quad sau kart,au si placute.. turometru si kilometraj.. far de mtx 50.. esapament de motoreta first bike.. stopuri si faruri de bmw ursuletz.. motor de honda mtx,2t,4 vit kit de 70 cc,pt cine are timp si chef sa il monteze la loc... mi lene sa le fac poze si mi lene sa le car..deci tre sa veniti la mine 0764462906 Mesaj completat donez piese de motorete cu pedale piaggio,cilindrii,carburatoare,etc..etrieri de suzu rg 250 3 buc,buni de pus pe quad sau kart,au si placute.. turometru si kilometraj.. esapament de motoreta first bike.. stopuri si faruri de bmw ursuletz.. motor de honda mtx,2t,4 vit kit de 70 cc,pt cine are timp si chef sa il monteze la loc... mi lene sa le fac poze si mi lene sa le car..deci tre sa veniti la mine 0764462906 farul nu mai este Mesaj completat donez piese de motorete cu pedale piaggio,cilindrii,carburatoare,etc..etrieri de suzu rg 250 3 buc,buni de pus pe quad sau kart,au si placute.. turometru si kilometraj.. far de mtx 50.. esapament de motoreta first bike.. stopuri si faruri de bmw ursuletz.. motor de honda mtx,2t,4 vit kit de 70 cc,pt cine are timp si chef sa il monteze la loc... mi lene sa le fac poze si mi lene sa le car..deci tre sa veniti la mine 0764462906 farul,setul de mtx nu mai este,dar a mai ramas blocul/cutia bordul s-a dus(kilometrajul si turometrul) si a mai ramas un etrier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 am si eu un porc de guinea ... are un an si cateva luni ... il dau cu tot cu casa... eu nu prea am timp de el, asa ca mai bine merge la cineva care ar avea mai multa grija de el ... numa bine Mesaj completat porcusorul a plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1CFOR Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 salut. weekendul acesta o sa ajung in Timisoara, iar la intoarcere o sa trec prin Lugoj, unde am vazut un motor care m ar interesa. Intrebarea mea este daca este dispus cineva sa vina cu mine, sa ma ajute cu o inspectie tehnica, deoarece sunt incepator si sunt chestii pe care nu le stiu sau la care nu stiu sa ma uit. Daca a-ti putea sa ma ajutati va si fi recunoscator, si binenteles ca ne am cinsti. Eu maine dimineata plec, direct dupa ce ies de la servici, deci pe forum nu o sa mai intru pana duminica seara cel mai probabil. in caz ca e cineva dispus sa ma ajute numarul meu este 0764 971 742. Multumesc anticipat si va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3play3r Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 salut! am si eu nevoie de un vitezometru pentru un vn 750 cine ma poate ajuta ii voi fi etern recunoscator pe langa berile de la bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro-TM Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 Donez soacra inca in stare perfecta de conservare. Defecte:are gura cam mare,ii place barfa, are mintea scurta.,grasa si urata. Calitati:are pensie mare,nu mai are mult pana la groapa,ii plac moldovenii si oltenii. P.S.Daca e cineva interesat nu suna,nu da beeep sa nu consumi curentul........asteapta.....mai ies eu din cand in cand afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADY_TIMISOARA Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 as dori si eu scaritele de fata pt. un izh din 59. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 alo , cersetorii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate