bendulum Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Salutare, am si eu nevoie de un garaj in chirie in Brasov, zona strada Lunga, daca stiti pe cineva va rog anuntati-ma si pe mine, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poqfly Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Salutare, cine ma poate ajuta cu un spatiu pentru motor pe timp de iarna, de preferat garaj. Daca sunt mai multe motoare cu atat mai bine. Mentionez ca stau in zona Racadau. As avea nevoie URGENT ca a dat zapada si a nins pe ea saraca . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denesu Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Salutare, cine ma poate ajuta cu un spatiu pentru motor pe timp de iarna, de preferat garaj. Daca sunt mai multe motoare cu atat mai bine. Mentionez ca stau in zona Racadau. As avea nevoie URGENT ca a dat zapada si a nins pe ea saraca . Multumesc. Salut Din pacate nu te pot ajuta, dar am observat ca suntem destui posesori de motoare in Racadau. Daca dai pagina inapoi o sa observi ca si eu sunt in cautare continua de un loc sigur ptr. motor. Am mai vazut cateva ( 2-3 ) motoare pe la blocurile vecine care au stat afara si in decembrie, eu nu am avut suflet sa fac treaba asta si am plecat la 150 km distanta . Ideea este sa vorbim, sa ne cunoastem, sa stim cam la ce bani ne permitem fiecare si sa incercam sa rezolvam ceva din primavara.Daca cautam mai multi poate reusim sa rezolvam odata lipsa asta de garaje. Pana atunci iti urez bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Salut Din pacate nu te pot ajuta, dar am observat ca suntem destui posesori de motoare in Racadau. Daca dai pagina inapoi o sa observi ca si eu sunt in cautare continua de un loc sigur ptr. motor. Am mai vazut cateva ( 2-3 ) motoare pe la blocurile vecine care au stat afara si in decembrie, eu nu am avut suflet sa fac treaba asta si am plecat la 150 km distanta . Ideea este sa vorbim, sa ne cunoastem, sa stim cam la ce bani ne permitem fiecare si sa incercam sa rezolvam ceva din primavara.Daca cautam mai multi poate reusim sa rezolvam odata lipsa asta de garaje. Pana atunci iti urez bafta. salutare, Sunt in aceeasi situatie ca tine, am dus-o la iernat dar uite ca vine primavara si nu stiu cum sa mai fac... Hai sa ne apucam sa cautam mai multi si sa vedem cum facem. Ne adunam la o bere/suc/cafea/ceai sa ne cunoastem si sa stam de vorba? Numai bine si hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 (editat) am trecut acum 2 saptamani pe str MOLIDULUI , in zona unde se construieste un complex de blocuri(KRONINVEST) , sunt 4-5 garaje de inchiriat / vanzare din cate am observat Editat Martie 1, 2012 de R6 lover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 KRONINVEST esti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 am trecut acum 2 saptamani pe str MOLIDULUI , in zona unde se construieste un complex de blocuri(KRONINVEST) , sunt 4-5 garaje de inchiriat / vanzare din cate am observat Am stat si eu acolo cativa ani.La un moment dat dorea sa le vanda si ne-am mutat. Pana la urma tot inchirierea este mai sigura... D-na Kati: 0743429188 (daca nu si l-a schimbat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 KRONINVEST esti tu eu zic ce scria pe baracile alora acu vreo 2 sapt cand am pedalat pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 (editat) Eu zic sa-ti iei ochelari cu zoom si sa mai citesti odata. Garantez .... cred ca scria KRONVEST de fapt ..... da fie ca tine Si sunt construite de mult, nu stiu ce santier ai mai vazut tu. Editat Martie 2, 2012 de RedFox200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 eu zic ce scria pe baracile alora acu vreo 2 sapt cand am pedalat pe acolo Au niste preturi de te doare capatana! Iar scrisul de pe baraci cred ca s-a facut la schimbul 3. Se gasesc garaje la preturi rezonabile in Brasov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Se gasesc garaje la preturi rezonabile in Brasov! unde? au si dotari rezonabile? pentru ca cele din racadau din cate stiu ca n-au curent, dar au umezeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Pentru la toamna cine vrea , mai e loc pentru inca 2 mobre intr-un garaj in Tractoru pe Str Tractoarelor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 1331133980[/url]' post='3070958']Pentru la toamna cine vrea , mai e loc pentru inca 2 mobre intr-un garaj in Tractoru pe Str Tractoarelor . Pentru vara nu e valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Pentru vara nu e valabil? pai o sa vorbesc cu proprietarul garajului , din cate am vorbit cu el la vara vrea sa il izoleze, vorbesc cu el si iti spun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 1331474098[/url]' post='3073933']pai o sa vorbesc cu proprietarul garajului , din cate am vorbit cu el la vara vrea sa il izoleze, vorbesc cu el si iti spun . Vreo veste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 am gasit 2 garaje pe racadau ,strada muresului pret 200 respectiv 250 ron suntem doi deocamdata si mai e loc de 2 motoare .cine este dispus astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 1332604729[/url]' post='3085112']am gasit 2 garaje pe racadau ,strada muresului pret 200 respectiv 250 ron suntem doi deocamdata si mai e loc de 2 motoare .cine este dispus astept PM Bai dar vad ca lumea nu se inghesuie deloc la garaj ) dar pana sa pui aici oferta toti vroiau garaj ) Cred ca ajungem langa fiat-ul ala 500 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Bai dar vad ca lumea nu se inghesuie deloc la garaj ) dar pana sa pui aici oferta toti vroiau garaj ) Cred ca ajungem langa fiat-ul ala 500 ) lasa man ca e langa livada direct:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 caut si eu garaj pentru sezonul asta, nu sunt din oras si deocamdata locuiesc pe langa stadionul municipal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 am gasit 2 garaje pe racadau ,strada muresului pret 200 respectiv 250 ron suntem doi deocamdata si mai e loc de 2 motoare .cine este dispus astept PM Salutare! Mai este valabil anuntul? eu stau mai sus tot in racadau, mai astept un raspuns de la un amic cu o hala dar e destul de departe asa ca mi-ar fi mai la indemana asta chit ca e pe bani, renunt la cateva beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Salutare! Mai este valabil anuntul? eu stau mai sus tot in racadau, mai astept un raspuns de la un amic cu o hala dar e destul de departe asa ca mi-ar fi mai la indemana asta chit ca e pe bani, renunt la cateva beri sal ,nu mai e valabil ,de fapt sunt cateva garaje in racadau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_BV Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Ceva prin zona Saturn/Baba Novac nu stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Salut un cunoscut cauta garaj pentru un moto, cam pe 5 ani macar, deci nu pe o vara sau pe o iarna. Daca stiti ceva sau aveti loc in garaj, dati un semn tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario2k Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Salutare ! Aceeasi intrebare : un garaj in Brasov de inchiriat? Pe perioada intregului an. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 un garaj in zona 13 decembrie grivitei ? preferabil cu utilitati ( curent electric si apa ) si groapa sa pot lucra sub masina . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate