Sari la conținut

Dan_BV

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dan_BV

  1. Dan_BV

    VULCANIZARE MOTO

    Cei de pe Vidin nu prea mai au chef de motociclete, si eu am fost trimis la plimbare cu mesajul ca sa revin cu roata data jos. Inca putin si ziceau ca sa dau si cauciucul jos ca se murdaresc pe maini.
  2. Dan_BV

    Service moto brasov

    Am sunat si pe fix si pe mobil la Motto, dar nu raspunde nimeni. Imi recomandati si mie pe cineva care se descurca sa curete/regleze carburatorul la un Ducati Monster? Multumesc.
  3. te ajuta anuntul asta de pe ebay? http://www.ebay.com/itm/levier-lever-court-short-BRAKE-Frein-red-rouge-BREMBO-Radial-PR19-19X20-PR-19-/111527853179?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item19f793fc7b presupun ca asta iti va pune pe posta
  4. Dan_BV

    BURSA LOCALA Brasov

    Intercom bluetooth, merge 1000metrii intre 2 dispozitive, are 2 casti slim care se monteaza in casca si care au o calitate buna a sunetului, si un microfon reglabil pe forma castii. Se poate utiliza sa se asculte muzica sau gps-ul de pe telefonul mobil prin conexiunea bluetooth. Are functie pentru apelare rapida a ultimului numar de telefon apelat, raspunde automat la apelurile primite dupa ce suna in casca de 3 ori. Butoane pt reglaj volum si schimbare melodii, carcasa construita pt a rezista la ploaie. Produsele sunt noi si neutilizate. Pachet 1 intercom cu toate accesoriile ( 2 casti + microfon, incarcator, 3 carcase de shimb pt intercom) - 260 lei Pachet kit, cu 2 bucati in el, fiecare cu accesoriile lui - 480 lei Daca sunteti interesati ma sunati pe 0730178267, daca mai vreti detalii sau poze, raspund la mail danpetrisor2003@yahoo.com
  5. Gazul merge tras de tot, motorul se tureaza, doar ca dupa 100 km/h se simte lipsa poneilor, si undeva pe la 130-140km/h se cam opreste, initial am crezut ca am gresit eu ceva cand am schimbat curelele de distributie, dar am observat ca in cartea si talon e trecut ca avand 24 kw. Pe ebay am vazut ca se gasesc niste limitatoare ce se monteaza pe carburator. Pe afara am vazut ca nu poti termina scoala moto si sa conduci din start un motor cu o putere prea mare, si de aceea pentru anumite motociclete se pot pune limitatoare de putere. Nimeni de aici nu a cumparat ducati cu limitator montat care sa il fi dat jos? » Post actualizat in 04 Aug 2014 18:53 am gasit pe net o informatie pentru posesorii care au M620 si gasesc pe carte sau talon ca au 24 kw, limitatorul din fabrica arata cam asa . piesa are cod-ul ZDM-R13
  6. aveti idee in ce consta limitatorul de putere la un M600, tocmai am aflat ca motorul este limitat la 24kw fata de 38 kw cat ar trebui sa aiba. unii zic ca ar fi o piesa mecanica montata pe carburator...stie cineva despre ce ar fi vorba mai exact?
  7. Dan_BV

    BURSA LOCALA Brasov

    Indicator temperature ulei, se insurubeaza in locul capacului de la baia de ulei, este nefolosit deoarece la mine busonul are pasul la filet mic. Ma puteti suna pe 0730178267 sau imi dati un mail pe danpetrisor2003@yahoo.com Pentru cine este interesat il putem probada si daca e ok, pretul este de 60 lei, in magazinele online il gasiti intre 95 si 135 lei.
  8. Salut, am si eu nevoie de ajutorul vostru, am schimbat rulmentii la intinzatoarele de la curelele de distributie si de atunci cand urc mai tare in turatie incepe sa se innece motorul. Din cate stiu eu nu s-au miscat rotile pe care stau curelele, acum ce nu stiu eu e daca cumva se datoreaza tensionarii curelelor, e posibil sa fie din cauza ca intinzatorul apasa prea putin/mult pe curea? Mersi
  9. Dan_BV

    BURSA LOCALA Brasov

    E recomand sa va abtineti de la cauciucuri noi cu dot vechi ....tocmai am facut-o pe banii mei si numai doresc si altora. Acum 2 sapt am dat 200 lei pe un cauciuc nou nout cu 0 km, bridgestone battlax made in japan, l-am montat, l-am umflat si surpriza au aparut dupa 2 zile crapaturi in model. Un Pirelli diablo rosso 2 este 395 lei in promotie cu tot cu transport. In concluzie mai bine dai dublu si tine cativa ani decat jumatate si tine 2 zile. Cauciucul este luat din Sacele de la cei care se ocupa cu anvelopele SH pe soseaua principala.
  10. Mai stiti de ceva garaj/curte in zona gemenii, vlahuta, racadau?
  11. Stiti cumva pe unde pot schimba si eu distributia in Brasov la un M600 ? Aveti idee cat ar trebui sa coste schimbul de curele si rolele intinzatoare? Mersi.
  12. Multumesc de ajutor. Sa aveti un weekend fain.
  13. Salut, tocmai ce am luat un m600 din 97, si am observat ca senzorul de benzina nu se aprinde. Imi recomandat va rog cum sa rezolv problema. Multumesc
  14. Ceva prin zona Saturn/Baba Novac nu stiti?
  15. dupa multe cautari pe google am gasit pe pagina http://www.epixmarine.ro/senzor-indicator-nivel-combustibi-l-amp-apa se gaseste senzor si indicator de combustibil, doar ca ce nu stiu este cum as putea scurta lungimea sensorului care este de 20 cm. ce ziceti, ar functiona?
  16. Multumesc frumos, ca pret am ajuns undeva la 1800 euro dar are cauciuc nou metzler tourance, saua retapitata, garnitura motor si termostat schimbat si am luat niste tobe de R1 care vreau sa le pun. O zi faina!
  17. Salut, de o luna sunt posesor de 3VD 95', azi am ridicat numarul final...unul chiar cu mesaj as putea spune BV-13-"SGP" Pun si cateva poze in caz ca o vedeti pe undeva sa stiti ca sunt de-al vostru. Va salut !
  18. Dan_BV

    Reparatii sei

    Salut, pe cand crezi ca va ajunge si pe la mine suportul de la topcase pe care l-am trimis acum 3 saptamani?
  19. Dan_BV

    Reparatii sei

    La sfarsitul saptamanii sper sa primesc si eu saua de la TDM refacuta si backrestul de pe topcase, voi posta poze imediat cum le primesc.
  20. mersi, dar nu ma pot deplasa cu ea pentru ca e desfacuta vreau sa o vopsesc si sa ii fac tapiteria. abia astept sa fie gata, pun si o poza cu ea cum arata acum...inante sa o fac bucati
  21. Salut, de sambata sunt posesor de TDM 3VD. Am urmatoarele probleme pompa de apa (cred eu) picura, stiti unde as putea gasi una sau garnitura? Caut un service sau persoana care stie sa defaca motorul si sa ii puna garnitura de la chiuloasa si eventual sa regleze carburatoarele si sa imi spuna ce mai e nevoie pe la ea. multumesc celor care vor incerca sa ma ajute cu un raspuns.
  22. Dan_BV

    Reparatii sei

    Salut ai vreo poza cu un TDm 850 facut?
  23. motor japonez de sv650 fiabil, cu o evacuare dubla ptr un sunet bun, cadru cu design italian. ce poti sa vrei mai mult?
  24. am mai lipit, sta pana ma pun pe motor. Piesa de plastic se impinge in toba cand ma asez, si crapa iar. cel din poza e motoru meu. Mesaj completat Iar place un choper, ....cu fotoliu daca se poate. Ce sa fac...trebuie sa o impac si pe ea cumva Am sa pun niste poze in weekend cu plasticele de sub sa. au prinderi simple, vreo 3 urechiuse care se tin de sa, e doar un ornament.
×
×
  • Creează nouă...