Furia_soselei Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 cred ca vin pasager ca mi-am taiat cauciucu :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 cred ca vin pasager ca mi-am taiat cauciucu :| asta e mana lu........................................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 asta e mana lu........................................ nu e ma.. la un whellie cand m-am lasat exact intr-o groapa urata... si m-am mai ridicat de 2-3 ori si s-a dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 cred ca vin pasager ca mi-am taiat cauciucu :| vin eu si te iau asta e mana lu........................................ vii si tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ? la arccccccccccccccc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 A dat TZR-ul unuia din CT. oricum nu e diferenta intre TZR si scuterul pe care il are acum... sa`l iei pe LOVE in gura ba ...stii ca scooteru meu costa mai mult ca cbr`u tau nu??? hai ne vedem maine la arc,aduc eu fripturile,cobra grataru si restu carbunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Eu la 6 si un sfert plec din Ploiesti PS:baaaa eu aduc fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 eu ma joc cu fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 bey nu va mai luati de el ca fac urat.......voi nu intelegi ca vrea sa ma ajunga?=)) (prietenii stiu de ce) ei nu intelege multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 a venit astia la arc ma o fost multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 da, dar mi se pare ca deja plecasera o parte pana am venit eu a 2-a oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 eu m-am suparat pe cobra ca a zis ceva si nu a adus ... ((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 eu m-am suparat pe cobra ca a zis ceva si nu a adus ... ((( erau la pachet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 nici paul nu a adus grataru .. a fost pacaleala mare de data asta... nu ma mai joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 cobra s-a dus prin maLL cu fetele doar el fara noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 nici paul nu a adus grataru .. a fost pacaleala mare de data asta... nu ma mai joc Eu imi iau jucariile si plec acasa. cobra s-a dus prin maLL cu fetele doar el fara noi Ba tu taci si reparati stopu ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Frate,fete nu au vrut sa vina la voi toti asa ca m-am dus eu la ele PS:au zis ca sunteti prea multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 ce fete mah???=)))))))) poi in plm..a-ti avut noroc ca nu am venit eo acolo ca nu se mai ducea cobra nicaieri=)))))) vai de capul meu domnilor=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 ce fete mah???=)))))))) poi in plm..a-ti avut noroc ca nu am venit eo acolo ca nu se mai ducea cobra nicaieri=)))))) vai de capul meu domnilor=)) alea 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 ati inebunit cu fetele..........laba nu mai vreti:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Am trecut peste capitolu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 am gasit si eu de vanzare pe ebay pe la nemtzi o ciudatenie ... de la nemti de astepti la orice... e un piaggio de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 am gasit si eu de vanzare pe ebay pe la nemtzi o ciudatenie ... de la nemti de astepti la orice... e un piaggio de 125 zici ca e dric pt motociclistii decedati in razboi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 am gasit si eu de vanzare pe ebay pe la nemtzi o ciudatenie ... de la nemti de astepti la orice... e un piaggio de 125 urat e sa moara familiaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 am gasit si eu de vanzare pe ebay pe la nemtzi o ciudatenie ... de la nemti de astepti la orice... e un piaggio de 125 e caterink o dasta...sa mor eo...bagat in ea 6 7 insi...si show dala grav=)) sau o baxa daia lautareasca pe ea..si muzica la caterink eo mi-as lua un atv din ala cu grilaje pe margine..bagate boxe mari pe el..baterii multe.. si dupaia sa o arzi seara pe after hours...plm..visez si eo ca e plictiseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 am gasit si eu de vanzare pe ebay pe la nemtzi o ciudatenie ... de la nemti de astepti la orice... e un piaggio de 125 Furia sosetei asta e chiar buna de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate