CostinALN Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 nu i`am zis eo ma daca era asa....ii ziceam sa ii faca direct dosar... acu trebuie sa aiba grija cu numerele alea Paracioasoooo TU i-ai zis ) Si tocmai incepusem sa imi stramb si eo numaru asa usor si acu incepi tu Te dau la Ruleta ma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Paracioasoooo TU i-ai zis ) Si tocmai incepusem sa imi stramb si eo numaru asa usor si acu incepi tu Te dau la Ruleta ma ) las-o ma ca a vazut si ea un kiwi ieri si a zis ca e cartof cu barba roxy stii smekeria da, eu nu raman fara talon...iar fratitu nu afla ca tu ..stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 las-o ma ca a vazut si ea un kiwi ieri si a zis ca e cartof cu barba roxy stii smekeria da, eu nu raman fara talon...iar fratitu nu afla ca tu ..stii tu baaa nu era asaaa....... era: "mai stii cand ai mancat prima oara kiwi si ai zis k e cartof cu blana" (seniluleeeeee) da bah...afacerile sunt afaceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 baaa nu era asaaa....... era: "mai stii cand ai mancat prima oara kiwi si ai zis k e cartof cu blana" (seniluleeeeee) da bah...afacerile sunt afaceri mie imi place despre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 mie imi place despre tine gata...ca prea v-ati dat la glume hai nb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 gata...ca prea v-ati dat la glume hai nb! Adio si ramai cu bine --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 02:10 -------------face trotinica cinste ca e ziua lui !!! ce zodie esti ma, fecioara? la multi ani I N C O N S T I E N T U L E !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 face trotinica cinste ca e ziua lui !!! ce zodie esti ma, fecioara? la multi ani I N C O N S T I E N T U L E !!! Nu mai spune maaaa ca-mi faci paguba , glumeam, las ca reiserii constanteni nu prea intra pe forum Eu Fecioara? Hmm, nu stii cu cine vorbesti... Mi se spune Trotinel, domnishoarele ma alinta LEUl din Carpati sau Printul Dobrogei din cand in cand... Mc incaodata, parinte (asta e apropo.. cu lumanari si alea alea) P.S. M-a dat Ion intr-o roata, cel mai tare cadou de ziua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Nu mai spune maaaa ca-mi faci paguba , glumeam, las ca reiserii constanteni nu prea intra pe forum Eu Fecioara? Hmm, nu stii cu cine vorbesti... Mi se spune Trotinel, domnishoarele ma alinta LEUl din Carpati sau Printul Dobrogei din cand in cand... Mc incaodata, parinte (asta e apropo.. cu lumanari si alea alea) P.S. M-a dat Ion intr-o roata, cel mai tare cadou de ziua mea Hai sa iti zic si aici ca sa iti cresca gradele La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 ba pls care are de vanzare o furca de cbr 125 ca vreau sa imi fac si eu cbr pls poate auziti pe la cineva...ca sa il fac sa ies si eu asa cu el pana in septembrie cand imi iau altul si chiar dupa ce imi iau sa mai ies si eu cu el asa just 4 fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Nu mai spune maaaa ca-mi faci paguba , glumeam, las ca reiserii constanteni nu prea intra pe forum Eu Fecioara? Hmm, nu stii cu cine vorbesti... Mi se spune Trotinel, domnishoarele ma alinta LEUl din Carpati sau Printul Dobrogei din cand in cand... Mc incaodata, parinte (asta e apropo.. cu lumanari si alea alea) P.S. M-a dat Ion intr-o roata, cel mai tare cadou de ziua mea La multi ani Trotinel sa traiesti,ai grija de tine si de tantar poat ne vedem prin ct saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Mc frumos seby, dai un PM inainte sa vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 La voi ce scrie in talon la putere si viteza maxima????am vazut NSR in germania scria k prinde 150 si vreo 30 d cai parca,limita la A1 nu e d 15cai????Daca el vine de acolo in acte cu 30d cai nu poti conduce cu A1,smekeria e sa il iei limitat sa scrie k are 15cai si dupa aia il delimitezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 La voi ce scrie in talon la putere si viteza maxima????am vazut NSR in germania scria k prinde 150 si vreo 30 d cai parca,limita la A1 nu e d 15cai????Daca el vine de acolo in acte cu 30d cai nu poti conduce cu A1,smekeria e sa il iei limitat sa scrie k are 15cai si dupa aia il delimitezi smecheria care este smekerie este ca ai 300 de posturi in aproape 2 luni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 smecheria care este smekerie este ca ai 300 de posturi in aproape 2 luni.... Si care e faza "mancatiash"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Si care e faza "mancatiash"? vorbesti mult si nu spui nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 vorbesti mult si nu spui nimic ca tu spui multe rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Si care e faza "mancatiash"? mancami-ai.... ...hai ca ne plictisesti omule....te rog frumos...:LASA-NE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 mancami-ai.... ...hai ca ne plictisesti omule....te rog frumos...:LASA-NE sugi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 ca tu spui multe rau Aici intervin 2 aspecte .. eu spun doar ce trebuie si + ca stiu ce trebuie sa spun ... la tine astea 2 aspecte sunt in antiteza...tu nu prea stii nimic si vbesti numai prostii... si mai usor cu smiley-urile ca n-am facut gradinita impreuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jd3rul Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 da ba ady ... mai usor cu smiley-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 (editat) on topic.. ...i-a dat careva ban sau ceva de genu lu frodo pana la urma? n-a mai postat de cateva zile minune mare Editat August 26, 2007 de Mihai Florea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 on topic.. ...i-a dat careva ban sau ceva de genu lu frodo pana la urma? n-a mai postat de cateva zile minune mare Ya man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 si mai usor cu smiley-urile ca n-am facut gradinita impreuna... pysy, te supara copiii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 (editat) mancami-ai.... ...hai ca ne plictisesti omule....te rog frumos...:LASA-NE mai usor ma cu el , baiatu are experienta . respectal Editat August 30, 2007 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 m-ai usor ma cu el , baiatu are experienta . respectal bai sica ...ce mama dracu , ai pus si tu cratima aia dar ai pus-o gresit ) ba unde e frodooooo???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate