POW Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Mah fratilor...de mult vreau sa stiu si eu cam ce viteze ating alea de la clasa de 125.... cat de mult au preparat "troacele" alea aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 http://www.sp125racing.com/Used%20Bikes.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Viteza maxima in zona 220 km/h. Pentru rezultate complete la testele oficiale: http://www.motogp.com/en/motogp/archive.htm?menu=archive si foloseste link-ul din stanga "Statistics" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 220????moama aprilistilor...c mai stai,baga-ti bani in ele ca e grava treaba auzi u 220...mmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 220????moama aprilistilor...c mai stai,baga-ti bani in ele ca e grava treaba auzi u 220...mmm La cat se investeste intr-un motor de motogp nu ma mira viteza maxima pe care o prinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 220????moama aprilistilor...c mai stai,baga-ti bani in ele ca e grava treaba auzi u 220...mmm LOL, o idee de n00b (no offence ). Este irelevanta comparatia intre un motor de competitie si unul de larg consum. Cum a zis si Cobra se baga la bani in ele, de banii aia iti iei vreo 3 cbr-uri si 1-2 rs-uri , daca sunt sh iti dai seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 CBR 125R Racing Oare de au toba stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuNu' Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Motoretele de la 'moto gp' merg cu viteze care sunt in jurul a 260km/h daca nu sunt pe pista, ci pe un drum drept si lung... Cu un setup adecvat cam asta e viteza cu care pot sa mearga, adica fac cam toate astea de 250-400-500cmc de strada... varza si fara drept de apel!!! Ce sa-i faci, dar alea sunt motoare facute sa reziste cateva sute de km maxim!!! nu mii de km sau chiar zeci de mii la astea de strada! Oricum 2timpi rules!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 si ce-or vrea astia sa zica cu toba aia...e in 4 timpi???????? pare cam mare pt un 2 timpi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 si ce-or vrea astia sa zica cu toba aia...e in 4 timpi???????? pare cam mare pt un 2 timpi.. Nu poti sa faci o diferenta dintr un motor ca al tau si unul de motogp ALEA SUNT CBR-URI DE 125 adica ca a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 CobraArt, in ce competitie alearga cbr-urile postate de tine ? Ca in MotoGP 125 dupa stiinta mea sunt numai motoare 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 CobraArt, in ce competitie alearga cbr-urile postate de tine ? Ca in MotoGP 125 dupa stiinta mea sunt numai motoare 2T. Asa scria pe site-ul de unde le-am luat Imi cer scuze o sa ma mai documentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 CobraArt, in ce competitie alearga cbr-urile postate de tine ? Ca in MotoGP 125 dupa stiinta mea sunt numai motoare 2T. corect,in MotoGP nici nu se numesc CBR ,se numesc honda RS 125....ce chestie nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 honda rs 125?????? wtf? asta de unde ai scos-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 da, asa se cheama cbr-ul de circuit, defapt asa se chema modelul mai vechi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 dar din spate o fi tot bicicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Honda rs 125 este total diferita de cbr 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Honda rs 125 este total diferita de cbr 125. Poti sa detaliezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario_RS125 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 cataa tu mai vrei carene de rs? ca mi-ai dat anu trecut mesaj si mi-ai zis k ejti interesat de ele...da-mi un msg dak le mai vrei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) domnilor, exsta cam 3 tipuri de moto de 125 ale celor de la honda (ma refer la cele de viteza) scuterul in 4 timpi...aka cbr 125 2 t - NSR si modelul de curse, adica RS 125 cc nsr-ul are 30 de caluti, pe cand Rs-ul are 44. un lcru imp e ca Rs 125 este facaut de cei de la Honda HRC, deci cum va spuneam, nu are legatura cu motocicletele de strada. http://world.honda.com/HRC/products/index.html on topic; vitezele atinse de motociletele de la clasa 125 cc, ating si mai mult de 260, daca ar avea unde...dar, din motive de securitate nu prea exista circuit pe care sa se atinga viteze mai mari de 300-310 km/h daca veti compara timpii si vitezele scoase de diferitele clase din cadrul unui Grand Prix, veti vedea ca diferentele sunt f f mici Editat Martie 15, 2006 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate