zdriki Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Cu minutele mele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Cu minutele mele ! Grozava lucrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Cu minutele mele ! undei english weel? clatestene ochii, ca mi-s tare curios, nu de alta da vreu si io sa-mi fabric una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreambox Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Aripa din otel, pentru cauciuc de 180, lucrata manual de mine Super lucrare, felicitari. As fi interesat pt un Shadow, putem povesti despre asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 undei english weel? clatestene ochii, ca mi-s tare curios, nu de alta da vreu si io sa-mi fabric una. Tot cu minutele mele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 simplu si eficient! frumoase au iesit si aripile din imagine. prima parte! din ograda adunate cind odata erau aruncate, dregem, legam, sudam...english weel confectionam! sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 (editat) Am inceput o noua piesa... pentru o roata 240x18. Editat Martie 9, 2011 de zdriki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 mai mult demo! 240/18, ce custom are roata asta? merge o coala intreaga la aripa asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 (editat) Salutare oameni buni. Am nevoie de o aripa spate pentru mobra din imagine Aripa trebuie sa fie lunga de la bascula(ia fata rotii), iar in spate pana la un nivel la care sa nu stropeasca. Asta se cam transpune intr-un arc de cerc de 180 grade. Cine poate face asa ceva si cat ar costa? Astept oferta inclusiv din partea lui ZDRKI (cu multumiri pentru faptul ca m-a indrumat catre acest topic) Merci Editat Martie 9, 2011 de divizia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 mai mult demo!240/18, ce custom are roata asta? merge o coala intreaga la aripa asta... U n coleg de forum ! Dar il las pe el sa spuna, daca doreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Despre a mea era vb Marius . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 sa faci bine sa ne pui si imagini cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 (editat) Aripa Virago Editat Martie 15, 2011 de zdriki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 o sa mai scurta sau una(gen inima lui stalin) pe arcuri si o sa ai o bijuterie de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 o sa mai scurta sau una(gen inima lui stalin) pe arcuri si o sa ai o bijuterie de motocicleta Daca nu o vind intre timp, vor urma: sa, nr lateral, capace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Aripa Virago Salutare.....zi-mi si mie cum o sa prinzi aripa ca sa stea aproape de roata? In fata rotii de bascula, iar in spate cu doua tije pe langa amortizoare sau.......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Daca nu o vind intre timp, vor urma: sa, nr lateral, capace... daca o sa faci rapid si alea si le pui pe motocicleta incet incet o sa iti dispara dorinta de a vinde motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 daca o sa faci rapid si alea si le pui pe motocicleta incet incet o sa iti dispara dorinta de a vinde motocicleta Multumsc pentru apreciere, vreu un motor mai mare! Sa se aprinda o bujie aici si urmatoarea la Ploiesti Oricum nu scapa de modificare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Salutare.....zi-mi si mie cum o sa prinzi aripa ca sa stea aproape de roata? In fata rotii de bascula, iar in spate cu doua tije pe langa amortizoare sau.......? exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Cine imi face si mie o aripa spate pentru un Shadow PC21? Plasticaraia originala s-a crapat si oricum era ca dracu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Cateva aripi pe care le-am lucrat anul trecut. , , , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Cateva aripi pe care le-am lucrat anul trecut. Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Ahoi! Faine lucrari! Poate par stupid si nu cred-ca este prima oara cand cineva te intreaba urmatoarea intrebare "de exemplu cat a costat aripile astea?" Bafta si spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Ahoi! Faine lucrari! Poate par stupid si nu cred-ca este prima oara cand cineva te intreaba urmatoarea intrebare "de exemplu cat a costat aripile astea?" Bafta si spor la treaba! Salut. Preturile se dicuta in privat de la lucrare la lucrare pt ca aripile nu sunt la fel toate, iar scopul forumului nu este unul comercial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Cateva aripi pe care le-am lucrat anul trecut., , , Ia uite!!! aripa mea a ajuns vedeta! o sa pun o poza cu ea vopsita pe mobra...exact ceea ce vroiam! recomand cu incredere..om serios si prompt...si nu ii fac reclama, ne-am auzit doar la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate