Hector18 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Ati incercat vreodata sa vedeti care e mai tare la liniute, ca vad ca pe amkart inca nu ati fost. Cine a facut vreo liniuta intre Cagiva-Aprilia-Honda???? Aveti vreun film??? Cine bate??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 O sa fie in curand Aprilia RS 125 VS CBR 125 si eventual daca gasim pe cineva cu Mito adica cel putin eu vreu sa ma dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 http://www.universmoto.ro/article--Test_co...5_R--10136.html deci aprilica:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Aprilia e cea mai rapida,apoi honda si apoi cagiva care e cea mai lenesa la dermaraje. E sprintena honda pt 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Aprilia e cea mai rapida,apoi honda si apoi cagiva care e cea mai lenesa la dermaraje. E sprintena honda pt 4t. nu va mai luati dupa testele alea cu ele limitate...eu m`am dat pe rs125 nelimitat si mito nelimitat si sunt la fel...nu am simtit nici o diferenta majora,cutia si ambreiaju de la mito te ajuta insa...conteaza mult si cine conduce...honda e 4t ,intra in alta cateogorie,nici nu trebuie sa faceti liniutze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Nici nu vreau sa adu de liniute Eu sunt rookie pe amkart si presupun ca si voi Eu pe 15 Aprilie daca e timpu frumos ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 nu va mai luati dupa testele alea cu ele limitate...eu m`am dat pe rs125 nelimitat si mito nelimitat si sunt la fel...nu am simtit nici o diferenta majora,cutia si ambreiaju de la mito te ajuta insa...conteaza mult si cine conduce...honda e 4t ,intra in alta cateogorie,nici nu trebuie sa faceti liniutze Nu ai cum sa iti dai seama de o diferenta care e de max 1 sec decat daca ai mers f mult pe amandoua modelele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 nu va mai luati dupa testele alea cu ele limitate...eu m`am dat pe rs125 nelimitat si mito nelimitat si sunt la fel...nu am simtit nici o diferenta majora,cutia si ambreiaju de la mito te ajuta insa...conteaza mult si cine conduce...honda e 4t ,intra in alta cateogorie,nici nu trebuie sa faceti liniutze Ele sunt limitate ca sa fie learner legal Daca tu testezi astea 4 motoare delimitate nu mai fac parte din categoria a1 sau learner legal.... daca aia faceau teste cu ele delimitate CBR 125 pica din prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Ele sunt limitate ca sa fie learner legal Daca tu testezi astea 4 motoare delimitate nu mai fac parte din categoria a1 sau learner legal.... daca aia faceau teste cu ele delimitate CBR 125 pica din prima oricum nu sunt de acord cu ce au scris acolo si am mers o galagie si pe alea limitate....asta e parerea mea,asa am simtit eu motoarele...these are my 2 cents Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 oricum nu sunt de acord cu ce au scris acolo si am mers o galagie si pe alea limitate....asta e parerea mea,asa am simtit eu motoarele...these are my 2 cents Gogosi cred ca mananca si ei dar timpi afisati nu cred ca mint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 hai frate ca e clar ....rs first apoi mito si apoi cbr ma-sh da cu un rs si cu un mito limitat...cu toate ca eu cred ca a fac si cu ele limitate ma-sh da cu un rs si cu un mito limitat...cu toate ca eu cred ca ma fac si cu ele limitate** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 hai frate ca e clar ....rs first apoi mito si apoi cbr ma-sh da cu un rs si cu un mito limitat...cu toate ca eu cred ca a fac si cu ele limitate ma-sh da cu un rs si cu un mito limitat...cu toate ca eu cred ca ma fac si cu ele limitate** Tot gresit e m-ash da cu un rs si cu un mito limitat...cu toate ca eu cred ca ma fac si cu ele limitate*** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Nu stiu ce toti ziceti voi ca aprilia e cea mai tare...eu am Mito si am mers si pe rs si parerea mea ca se duc la fel mai ales ca Mito-ul e mai manevrabil (nu ma pricep la modul profesionist) parca si cutia si ambreajul sunt un pic mai bune...Sau facut teste si alea nu zic nimik,pe mobile.de sau afisat cate stelutze au primit fiecare din punct de vedere a:motor,comfort,prelucrare...etc.Sunt si atatea dilmuletze pe net cand se duc amandoua la fel Nu am mers pana acum pe Gpr de 125 dar am auzit ca e f avantajat datorita greutati,bine ca si prelucrare e execrabila(plastic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 carenele la mito, rs din ce sunt facute? nu cred ca din fibra de carbon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 nu va mai luati dupa testele alea cu ele limitate...eu m`am dat pe rs125 nelimitat si mito nelimitat si sunt la fel...nu am simtit nici o diferenta majora,cutia si ambreiaju de la mito te ajuta insa...conteaza mult si cine conduce...honda e 4t ,intra in alta cateogorie,nici nu trebuie sa faceti liniutze E corect ce ai spus ! Vorbesti ca un om mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 carenele la mito, rs din ce sunt facute? nu cred ca din fibra de carbon. Sunt din fibra de sticla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 E corect ce ai spus ! Vorbesti ca un om mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 CobraArt am vazut si pe alt topic ca vrei sa o dai cu un aprilia...abea astept sa vad filmuletu... :angryfire: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Nu stiu ce toti ziceti voi ca aprilia e cea mai tare...eu am Mito si am mers si pe rs si parerea mea ca se duc la fel mai ales ca Mito-ul e mai manevrabil (nu ma pricep la modul profesionist) parca si cutia si ambreajul sunt un pic mai bune...Sau facut teste si alea nu zic nimik,pe mobile.de sau afisat cate stelutze au primit fiecare din punct de vedere a:motor,comfort,prelucrare...etc.Sunt si atatea dilmuletze pe net cand se duc amandoua la fel Nu am mers pana acum pe Gpr de 125 dar am auzit ca e f avantajat datorita greutati,bine ca si prelucrare e execrabila(plastic) Hai spunele ca te-a facut Cristi pe centura in drum spre Amckart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate