Kali Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Consumul exagerat "creaza" dependenta... Pls... E pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 acolo scrie INDEPENDENTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 Ba! Treziti-va! Schimbati, Doamne, iarta-ma, "creaza" ala de-acolo. Scrieti "CREEAZA"! Sunteti publicatie, in pana mea. Cu greseli de ortografie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 hehe, acu am observat si eu, nasoala chestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
untyploco Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 e corect creaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 e corect creaza (sa) creaza = (sa) creada (eu) creez (tu) creezi (el/ea) creeaza . . . etc. PS: Vezi cum se conjuga verbele "a crea" si "a crede". Sunt de conjugari diferite. Nu ma face sa ma simt mamaie, te rog.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Kali rulez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Ba! Treziti-va! Schimbati, Doamne, iarta-ma, "creaza" ala de-acolo. Scrieti "CREEAZA"! Sunteti publicatie, in pana mea. Cu greseli de ortografie? Banner-ul in cauza este relizarea departamentului de marketing. Acest serviciu, ca si cei care se ocupa de realizarea site-ului, au obligatia de a verifica prin intermediul redactiei textele scrise. Din pacate pentru noi, acest lucru nu se respecta intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 Stiu ca nu intra in atributiile voastre acest lucru. Si la altii doarme Departamentul Marketing (nu ma refer neaparat la presa) Dar nu puteam sa n-o semnalez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Noroc ca site-ul chiar e fain, compenseaza greseala de banner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 Tocmai d-aia... Era pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate