ggobi Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Duminica pe la pranz am dat 'skip' la prognoza meteo si ... Targoviste-Pietrosita-Cheile Rateiului-Cheile Brateiului-Sinaia-acasa(unde am primit si ploaia din prognoza pe ultimii 2 km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Faine locuri ! Super poze ! Daca tot ai modificat mobra pentru offroad sa te si folosesti de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Man, esti tare! Ai transformat sv-ul in enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Duminica pe la pranz am dat 'skip' la prognoza meteo si ...Targoviste-Pietrosita-Cheile Rateiului-Cheile Brateiului-Sinaia-acasa(unde am primit si ploaia din prognoza pe ultimii 2 km) Poti sa dai niste detalii despre drum ? Inteleg ca e forestierul de Padina din Moroieni ? Poti intra pe cheile alea cu motorul sau lasi motorul si o iei pe jos ? Si in ce stare e forestierul, si eu ma gandeam sa trec pe acolo in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morales Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Frumoasa locatie pt "una mica de duminica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 o harta se poate te rog?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 o harta se poate te rog?? De aici ia harta de 20 Mb. Aia are si cheile astea. Si eu as vrea sa ajung pe acolo. Chiar nu stiam de zona asta, desi Bucegii ii stiu destul de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 Salut! Nu e drumul de Padina din Moroeni,e din Pietrosita spre CHE(centrala hidroelectrica) Dobroiesti?? parca,mai e o tabla cu ceva centru de perfectionare Galma la intrarea pe drum.Imediat cum intri pe drum e un pod ingust. Merge misto sv in forma actuala pe forestiere si cam la fel ca inainte pe asfalt. Era o portiune de vreo 50 m cu noroaie ,se vede int-o poza,nu stiu daca treci usor cu gume de strada. Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Salut! Nu e drumul de Padina din Moroeni,e din Pietrosita spre CHE(centrala hidroelectrica) Dobroiesti?? parca,mai e o tabla cu ceva centru de perfectionare Galma la intrarea pe drum.Imediat cum intri pe drum e un pod ingust. Merge misto sv in forma actuala pe forestiere si cam la fel ca inainte pe asfalt. Era o portiune de vreo 50 m cu noroaie ,se vede int-o poza,nu stiu daca treci usor cu gume de strada. Gabi Dupa o harta pe care o am eu, drumul ar pleca tot din Moroeni. In fine, nu conteaza. Oricum, se poate trece si din drumul de Padina. Daca te uiti pe harta de care ziceam intr-un post anterior, nici nu apare drumul de care zici tu, dar exista o ramificatie care ajunge foarte aproape de pestera Ratei din drumul de Padina. Poate pe varianta aia se ocolesc noroaiele... Totul e sa mai gasesc 1-2 nebuni si o sa ajung si eu in explorare in zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 considera ca ai gasit unul,dar mai devreme de 3 saptamani nu pot pleca cam pe nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Dupa o harta pe care o am eu, drumul ar pleca tot din Moroeni. In fine, nu conteaza. Oricum, se poate trece si din drumul de Padina. Daca te uiti pe harta de care ziceam intr-un post anterior, nici nu apare drumul de care zici tu, dar exista o ramificatie care ajunge foarte aproape de pestera Ratei din drumul de Padina. Poate pe varianta aia se ocolesc noroaiele... Totul e sa mai gasesc 1-2 nebuni si o sa ajung si eu in explorare in zona aia. merg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Poti desena traseul pe o harta, te rog? Nu reusesc sa gasesc locatiile de care zici pe nicio harta... Editat Iulie 1, 2009 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 1, 2009 Autor Share Postat Iulie 1, 2009 Gasiti harti faine pe carpati.org/ghid/harti/ muntii Leaota in cazul asta. Se pare ca v-am confuzat un pic,ca eu am ramas cu ideea ca Moroeni e satul ala de minoritari conlocuitori de ti-e frica sa treci prin el si de unde intri pe drumul de Pestera.Venind din Targoviste nu ajungi la el. @Fan Fane: cred ca ala e de care zici Pestera Ratei e si pentru mine o tinta super dar nu cred ca se poate intra, ca e captare de apa potabila din ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 din drumul de padina se poate face dreapta inainte de lacul bolboci si se merge pana in sinaia (seaua dichiu si cabana Cuibu Dorului) - e indicaator si nu e problema cu accesul - dj 7xx - pietruit. cu piatra sparta Din acelasi drum se poate face stanga si urca spre babele (e cotat tot ca drum judetean). Drumurile sunt rapide, cu plecare din bucuresti si admirat peisajul dureaza max 6 ore pana cand esti acasa. Se pot parcurge si cu naked desi nu e recomandabil iar pilotul trebuie sa stie sa stapaneasca mobra. Sunt ideale pt dualsport echipate cu gume mixte. Atentie, nu mergeti prea tare in we pe acolo. De obicei coboara multe masini de la padina si te trezesti bot in bot cu ele. Dati un semn cu o zi inainte daca va mananca de cate o tura scurta, merg fara discutie daca nu sunt plecat in alte parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 din drumul de padina se poate face dreapta inainte de lacul bolboci si se merge pana in sinaia (seaua dichiu si cabana Cuibu Dorului) - e indicaator si nu e problema cu accesul - dj 7xx - pietruit. cu piatra sparta Din acelasi drum se poate face stanga si urca spre babele (e cotat tot ca drum judetean). Drumurile sunt rapide, cu plecare din bucuresti si admirat peisajul dureaza max 6 ore pana cand esti acasa. Se pot parcurge si cu naked desi nu e recomandabil iar pilotul trebuie sa stie sa stapaneasca mobra. Sunt ideale pt dualsport echipate cu gume mixte. Atentie, nu mergeti prea tare in we pe acolo. De obicei coboara multe masini de la padina si te trezesti bot in bot cu ele. Dati un semn cu o zi inainte daca va mananca de cate o tura scurta, merg fara discutie daca nu sunt plecat in alte parti Pai toata discutia de aici nu prea are nici o legatura cu ce povestesti tu. Ramificatia de saua Dichiu e mult mai la nord de zona cu cheile astea. Si eu vreau sa ajung pe la Piatra Arsa (cica la Babele n-ai voie cu vehicule motorizate) si pe la Padina. Dar astept sa mai treaca ploile astea, ca se face mocirla mare spre Moroieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate