CobraArt Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 Nu inteleg de ce este cercetat in stare de libertate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Nu inteleg de ce este cercetat in stare de libertate pentru ca nu s-a stabilit exact vinovatzia!!! daca se stabileshte ca e culpa sigur nu intra in parnaie pana se termina procesul shi se da o sentintza!!! daca se stabileshte ca a fost intentzie ramane la latitudinea procurorului sa propuna cercetarea faptuitorului in stare arest shi la latitudinea judecatorului sa aprobe sau sa respinga cererea de cercetare in stare de arest!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 pentru ca nu s-a stabilit exact vinovatzia!!! daca se stabileshte ca e culpa sigur nu intra in parnaie pana se termina procesul shi se da o sentintza!!! daca se stabileshte ca a fost intentzie ramane la latitudinea procurorului sa propuna cercetarea faptuitorului in stare arest shi la latitudinea judecatorului sa aprobe sau sa respinga cererea de cercetare in stare de arest!!! Ok! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 R.I.P. ............................................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Dumnezeu sa-i odihneasca! De ajuns in inchisoare o sa ajunga cu siguranta, cu toate c ain Romania nu stii niciodata ce se poate intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 R.I.P. Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Dumnezeu Sa-i Odihneasca ! Uneori viata e prea cruda... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Acum poate inteleg unii de ce sunt pentru pedeapsa cu moartea. Asta ar fi un motiv. Saracii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 imi pare rau in principiu cand un om sfarseste tragic. aici nu stiu SIGUR cum s au intamplat lucrurile si cine e vinovat trebuie sa plateasca in acelasi timp comantarii cel putin stupide precum Urat macel! A decimat o familie din temelii. Indiferent daca a fost vina soferului sau nu, el va trebui sa faca puscarie, oricum ai privi, e omor din culpa. nu ma pot lasa indiferent. mi se intampla sa cirucul prin sate si sa se deplaseze vitele cu 2 picioare cate 4,5 la brat pe carosabil si sa nu se sinchiseasca daca claxonez... hai sa ne amintim cat de multe decese se intampla pentru ca mergeau oameni noapte , beti, sau dormeau chiar pe sosea si au fost calcati de masini ? de cate ori nu apare "se intorcea beat de birt pe bicicleta nesemnalizata si a fost acrosat de un automobil?" lasand asta imi pare rau pentru copii aceia, este un lucru regretabil si trebuie, buna rea, aplicata legea.. daca soferul a trecut de mai multe ori pe langa ei, a vrut sa ii sperie, se numeste premeditare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 imi pare rau in principiu cand un om sfarseste tragic. aici nu stiu SIGUR cum s au intamplat lucrurile si cine e vinovat trebuie sa plateasca in acelasi timp comantarii cel putin stupide precum Urat macel! A decimat o familie din temelii. Indiferent daca a fost vina soferului sau nu, el va trebui sa faca puscarie, oricum ai privi, e omor din culpa. nu ma pot lasa indiferent. mi se intampla sa cirucul prin sate si sa se deplaseze vitele cu 2 picioare cate 4,5 la brat pe carosabil si sa nu se sinchiseasca daca claxonez... hai sa ne amintim cat de multe decese se intampla pentru ca mergeau oameni noapte , beti, sau dormeau chiar pe sosea si au fost calcati de masini ? de cate ori nu apare "se intorcea beat de birt pe bicicleta nesemnalizata si a fost acrosat de un automobil?" lasand asta imi pare rau pentru copii aceia, este un lucru regretabil si trebuie, buna rea, aplicata legea.. daca soferul a trecut de mai multe ori pe langa ei, a vrut sa ii sperie, se numeste premeditare. Ai dreptate. Parerea mea ramane valabila daca ancheta dovedeste ca a fost numai soferu' de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 infiorator...RIP si condoleantze familiilor indoliate...cat de nedrept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 (editat) ...pacat de copii aia!!...soferul de rahat mai este in viata?inca nu l-a calcat nimeni in picioare?...ar trebui dus cu forta la familiile indoliate sa faca ce vor cu el!!..sa tina locul copiilor pe care i-a omorit!!...dejectie si gunoi uman,material biogenetic degradat!!!!!!!!!!! Editat Martie 21, 2006 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_rusu Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=35&d=MjM1MDAwMDAwMDAwMDE5MDM* 3 vieti curmate = 4 ani cu suspendare... In ce tara traim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 De parca n-ai sti in ce tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 si azi la stiri era un caz cu 4 tipi care au furat produse petroliere dintr-o magistrala. pe fiecare il asteapta intre 3 si 8 ani de puscarie.. aparent daca furi de la stat o pui, daca iti omori semenii scapi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Cred ca pe langa incadrarea juridica a faptei se ia in calcul si conduita faptuitorilor, nu poti compara astfel cele 2 cazuri, sunt infractiuni total diferite. Totusi chiar siasa din culpa daca a fost, a omorat 3 copii nevinovati, merita cu executare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Cred ca pe langa incadrarea juridica a faptei se ia in calcul si conduita faptuitorilor, nu poti compara astfel cele 2 cazuri, sunt infractiuni total diferite. Totusi chiar siasa din culpa daca a fost, a omorat 3 copii nevinovati, merita cu executare! adica MERITA EXECUTAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Fara cuvinte....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Judecatorul care a dat cu suspendare in acest caz, mai mult ca sigur ca nu are copii, altfel eu nu pot sa inteleg decizia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Sigur e cu suspendare? Si de aia 9 ani ce zice acolo? Va rog, cine stie sa explice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate