ghostrider000 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 vand abonament pe 3 zile - pret 160 lei (PM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Deci, facem plecare organizata ? Mi-ar place sa nu merg singur pana acolo. Partea proasta la mine e ca exact pe 17 e ziua maica-mii. Ma gandesc sa trec pe la ea joi seara, sa fiu liber vineri. In cel mai rau caz, o sa trec vineri dimineata, deci cred ca as scapa pana in 12. Ideal, mi-ar place sa plec de dimineata, sa fac Transfagarasanul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Deci, facem plecare organizata ? Mi-ar place sa nu merg singur pana acolo. Partea proasta la mine e ca exact pe 17 e ziua maica-mii. Ma gandesc sa trec pe la ea joi seara, sa fiu liber vineri. In cel mai rau caz, o sa trec vineri dimineata, deci cred ca as scapa pana in 12. Ideal, mi-ar place sa plec de dimineata, sa fac Transfagarasanul... I'm in pt Transfagarasanul, chiar voiam sa-l fac in curand. Deci ramane plecare vineri in jur de 11-12? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) @graulv la 3 km de centru spre paltinis. e troleu pana in centru. la intoarcere cu taxi. noi am stat cu fiecare ocazie cu care am fost la sibiu acolo si nu a fost nici o problema. nu stiu daca e voie sau nu... de plouat nu o sa ploo uichendu asta. Editat Iulie 14, 2009 de plaiesu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Eu sunt ON.Unde ne intalnim vineri? La petromul de pe iuliu maniu? e ok? La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Eu pot pleca vineri la orice ora. Dar sa fie pana in 12. Personal, prefer ora 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Hai la 10:30 intalnire la Petromul situat inainte de intrarea pe A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 eu sunt de acord cu 10:30.Mai asteptam confirmari.Ramane asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Asa sa ramana. Petrom care e langa Metro, si NU PetromV care e cu cateva sute de metri mai inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Asa sa ramana. Petrom care e langa Metro, si NU PetromV care e cu cateva sute de metri mai inainte. Voi sunteti cu Transfagarasanul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Pe mine ma doare spatele prea rau de la bucata Curtea de Arges-Balea.Partea de coborare e ok..dar la urcare e rupere. Asa ca o sa prefer partea cu Valea Oltului. Totusi ramane sa ne vedem la 10:30 la Petrom de langa Metro.Dupa aia la Intersectia din Pitesti ne spargem care cum vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Pe mine ma doare spatele prea rau de la bucata Curtea de Arges-Balea.Partea de coborare e ok..dar la urcare e rupere.Asa ca o sa prefer partea cu Valea Oltului. Totusi ramane sa ne vedem la 10:30 la Petrom de langa Metro.Dupa aia la Intersectia din Pitesti ne spargem care cum vrea. Ne reintalnim in Sibiu la bere. Si dupa aia o negociem pt drumul de intoarcere la fata locului, sa convina la toata lumea. Voi sunteti cu Transfagarasanul? Din cate vezi, unii da, unii nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 eu ma intorc duminica spre seara cu un alt motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Mai vine cineva cu cortul ? Pe unde il puneti ? Eu am citit pe net ca in Dumbrava nu e decat motel si hotel. Campingul cica ar fi inchis. Mai e in Cisnadioara un camping, dar asta inseamna mers cu motorul la concert, stat cu echipamentul pe noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Mai vine cineva cu cortul ? Pe unde il puneti ? Eu am citit pe net ca in Dumbrava nu e decat motel si hotel. Campingul cica ar fi inchis. Mai e in Cisnadioara un camping, dar asta inseamna mers cu motorul la concert, stat cu echipamentul pe noi... Inainte sa-mi fac rezervare la pensiune, citisem pe net ca intreg campingul de la Cisnadioara este full pentru uichendul ARTMANIA. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Daca nu gasesc loc la camping, o sa am si eu o rugaminte la cineva care are cazare... Sa las si eu bagajul pana dupa concert, sa nu raman fara. Apoi ma duc si-mi pun cortul undeva pe marginea drumului. Sau sa-mi caut si eu ceva cazare ?!? Nu stiu ce mai gasesc eu vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Cred totusi ca nu o sa fie nevoie, am vazut ca sunt o gramada de pensiuni in satele din zona, nu se poate sa nu gasesc si eu un loc de cort pe la ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 poti sa lasi la mine bagajul da-mi pm daca mai ai nevoie Daca nu gasesc loc la camping, o sa am si eu o rugaminte la cineva care are cazare... Sa las si eu bagajul pana dupa concert, sa nu raman fara. Apoi ma duc si-mi pun cortul undeva pe marginea drumului.Sau sa-mi caut si eu ceva cazare ?!? Nu stiu ce mai gasesc eu vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Am gasit o pensiune care are loc de corturi. E cam plina pensiunea, asa ca o sa fie ceva mai dificil cu accesul la baie/dus. Daca mai e careva interesat, dati-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 stie cineva pe la ce ora (aproximativ) urmeaza sa intre Nightwish in scena???? am aflat: Programul concertelor din Piata Mare la ARTmania Festival este urmatorul: 17 Iulie 19:00 - 20:00 Tristania (55 minute) 20:30 21:40 My Dying Bride (70 minute) 22:20 - 23:50 Opeth (90 minute) 18 Iulie 19:00 - 20:00 Subscribe (55 minute) 20:30 - 21:30 Pain (60 minute) 22:10 - 23:50 Nightwish (100 minute) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 voi fi acolo ..ptr nightwish. plec cu machineta asa ca va dorsc asfalt uscat va pupa tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Pe 17 a fost un concert super. Distractie frumoasa celor care sunt la Sibiu astazi, 18 iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Galerii foto ARTmania Day 1 : Tristania My Dying Bride Opeth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate