allias Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 (editat) ma gandeam sa imi cumpar un ducati sport 1000(pe negru cu o dunga alba pe mijloc).vroiam sa aflu ce parere avetzi despre motocicleta.am atasat aici cateva fotografii.daca doriti specificatii tehnice intrati aici:http://www.ducati.com/bikes/my2006/ducatiModel.jhtml?family=sportclassic&modelName=SPORT1000-06 Editat Martie 18, 2006 de allias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Erm... ce vad eu in pozele alea e din seria SportClassic 1000. Sunt ceva mai scumpe decat Supersport-urile clasice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 ma gandeam sa imi cumpar un ducati sport 1000(pe negru cu o dunga alba pe mijloc).vroiam sa aflu ce parere avetzi despre motocicleta.am atasat aici cateva fotografii.daca doriti specificatii tehnice intrati aici:http://www.ducati.com/bikes/my2006/ducatiModel.jhtml?family=sportclassic&modelName=SPORT1000-06 Daca vrei italiana - la imsat maritim (dealer Ducati) in c-ta aveau in showroom un Moto Morini Corsaro 1200cc (140cai) la 11.000-12.000 euroi. E super belea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Mai bine iei o japaneza....ai mai multe avantaje... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Anume ? Iti iei motocicleta care-ti place tie, nu aia care-i mai ieftina/simpla ca nu-ti cumperi masina diesel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Mai bine iei o japaneza....ai mai multe avantaje... Care sunt alea asa de multe? Te-ai dat vreodata cu un ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Modelul e superb. Totusi, nu cred ca e cea mai buna idee sa fie primul motor. Zic sa incepi cu un Monster, e mai prietenos si ai pozitie marfa, + pret mai mic. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Asta este un model pentru cunoscatori si pentru cei care se respecta. Daca vrei sa-l vezi in realitate si sa vezi cat costa, mergi la Daytona Twins, pe Tabacarilor nr 14 (Bucuresti), dar sa stii ca intrarea in clubul elitelor nu e ieftina. Afla de pe google cine a fost Paul Smart, pentru ca acest model ii poarta numele. Dar eu cred ca vrei numai sa vorbim despre motoare, cine are bani si vrea sa cumpere asa ceva, cred ca stie bine despre ce este vorba. Asta nu e numai un motor, e un mit, o istorie, un stil de viata, caracter si individualitate. p.s. am un monster 600 impecabil, de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Erm... motorul din poze nu-i Paul Smart Edition. Ala-i gri metalizat. Modelul asta-i Sportclassic 1000 "stas". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 (editat) Ai dreptate, Paul Smart Limited Edition e gri si are carena pe far...dar tot trebuie sa te documentezi cine a fost Paul Smart daca vrei sa-ti iei asa ceva. Editat Martie 24, 2006 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Parerea mea e ca sunt multe alte moto cu motoare mari si mai ieftine,daca stii cum sa alegi o moto e bine sa iti iei una la sh,e mault mai ieftina.Dar decizia iti apartine.Bafta!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 cosmo de la micro: vrei sa o iei noua\? e deosebit motorul dar cred ca e cam scumpa. ce zici de cagiva v-raptor de 1000? si acela e misto si cred ca e mult mai ieftina si arata deosebit si nu prea are nimeni. www.cagiva.ro cosmo de la micro: vrei sa o iei noua\? e deosebit motorul dar cred ca e cam scumpa. ce zici de cagiva v-raptor de 1000? si acela e misto si cred ca e mult mai ieftina si arata deosebit si nu prea are nimeni. www.cagiva.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Martie 26, 2006 Autor Share Postat Martie 26, 2006 (editat) va multumesc pentru interes!ce sa spun, imi place genul cafe racer!motocicleta in discutie costa 9600 euro fara tva si 11500 fara tva!destul de mult incat sa nu fie putin !paul smart e motocicleta din imaginea atasata si costa 14500 euro!insa designul nu ma impresioneaza atat de mult (paul smart=pilot celebru care i a relansat in ducati in anii 70)cagiva v raptor 1000 costa tot cam cat sport 1000.oricum cum n am bani de un confederate wraith merge si un ducati Editat Martie 26, 2006 de allias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 da,ai dreptrare, acu depinde de preferinte. mie imi plac amandoua. da cagiva mai mult putin. oricum sunt belea.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Azi m-am urcat pe unul galben, ca in poza, la SMAEB. Pozitia e tare aplecata, deh, sport. Oricum, am simtit ca nu prea iti vine sa mergi civilizat cu ea. Daca ai banii, ia-o, da mergi civilizat. Cred ca cel mai indicat ar fi sa te gandesti ca e o mostenire de familie pe care e pacat sa o scoti in oras pana la serviciu si inapoi. Ia-ti si o japoneza second pe langa Sport Classic pentru mersul la piata/cu gagica/prin tara. Apropo de gagica, ia in considerare ca are un singur loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 da stiu.am vazut o si eu.nu am ramas atat de impresionat ca de poza.arata bine oricum. btw .am citit un banc pe un forum.era unu care facea misto de acest ducati: --how can you tell a ducati sport 1000 owner? A:he's antisocial and has huge wrists. oricum ducati au facut o treaba excelenta.cica vopseaua e atat de fidela ca nuantza si textura ca originalul din anii 60 incat restauratorii isi cumpara vopseaua ca sa o foloseasca la modelele lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Mobra e superba ca estetica, in schimb pozitia este foarte "challenging" ca sa zic asa. Iar oo-le se sprjina in tanc cam prea nasol pentru mine. Zicea cineva mai sus de Moto Morini Corsaro care este super la banii aia, singura problema - piesele si reparatiile daca e sa fie ceva. Insa una dintre cele mai exclusiviste naked-uri. Imsat mi s-au parut competenti si foarte binevoitori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 da e mai buna corsaro.plus ca are 140 de cai.which is nice.piese gasesti la imsat .ei snt importatori.sau daca nu,poti sa faci comanda la baietzii ce aduc piese.nu cred ca e ceva diferit fatza de celelalte motociclete cu exceptia comunistelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate