comos Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Am vazut azi o gilera dna de 125 cm si mi-a placut la nebunie. Cea de 125 cm e mai mare decat cea de 50 cm , s-au mi s-a parut mie? cati cai dezvolta, e in 4t? viteza maxima ,limitata si delimitata, ma intereseaza. cat costa una noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Fugi in dorobanti la MarioPlazza ca o au acolo...nu stiu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Fugi in dorobanti la MarioPlazza ca o au acolo...nu stiu detalii induci omu` in eroare...gilera dna se mai gasesc doar SH sau poate printr`un miracol la paneuro pe titulescu sau la targu mures parca...oricum,e la fel ca si cea de 50cc,e in 4t,viteza maxima 120-130 cu noroc...ambreiaj centrifugal (ca si la scutere,automata,nu schimbi vitezele) si cam atata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Erm, nu. horiabt are dreptate, insa numai partial. Se mai fabrica DNA, insa numai modelul in 2 timpi (50cc). Pentru cele de 125 si 180 (4t) trebuie sa scotocesti la 2nd hand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 noua nu se mai fabrica? apare model nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Iar, ma cu "viteza maxima"??! A mai zis DMW, ce daca prinde xxx?, ca daca o tii 10km (daca rezista si atat) la viteza aia, pa pa motor, iei altu de nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Ce-i locotenente ? Te oftici ca te depasesc astia pe scutere cand mergi pe partzaitoarea ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 finger, nenea, finger! In caz ca nu e scuter nou de 125 in 2t... NICI O SANSA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Da ce, Minsku tau atinge 120 km/h ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 200+ la mers linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 200+ la mers linistit ...prin burta unui avion in zbor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Oare de ce toti ne gandim la DNA pentru prima motocicleta/scuter Eu unul am avrut sa imi iau DNA de 50cc dar exact in ziua cand ma duceam cu banu la reprezentanta au spus ca au dat un fel de faliminet si nu mai aduc piese pentru ele Baiatu de acolo mi-a zis ca pot sa cumpar motoreta dar binenteles ca daca cade ceva dupa ea nu au de unde sa aduca piese Mai bine ca nu mi-am luat DNA cu toate ca era misto doar pentru mers in ORAS (doar parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 si eu prima oara tot dna am vrut de 125. da cand am vazut rsu m-am indragostit pe loc:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 DNA-ul de 50 este in 2t? Dna 125 si 180 in 4 parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 da, cel de 50 e in 2t. iar restu 4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 induci omu` in eroare...gilera dna se mai gasesc doar SH sau poate printr`un miracol la paneuro pe titulescu sau la targu mures parca...oricum,e la fel ca si cea de 50cc,e in 4t,viteza maxima 120-130 cu noroc...ambreiaj centrifugal (ca si la scutere,automata,nu schimbi vitezele) si cam atata... Paneuro a disparut de ceva timp.... Cobra mergea cu pasagera la spate pe A 2 constant cu 120 ! Am ramas placut impresionat de motoreta lui ! Man,mai tii minte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Paneuro a disparut de ceva timp.... Cobra mergea cu pasagera la spate pe A 2 constant cu 120 ! Am ramas placut impresionat de motoreta lui ! Man,mai tii minte ? Oare cum pot eu uita acel moment sa imi fie rusine daca o sa il uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Paneuro a disparut de ceva timp.... Cobra mergea cu pasagera la spate pe A 2 constant cu 120 ! Am ramas placut impresionat de motoreta lui ! Man,mai tii minte ? Dute si tu pe NICOLAE TITULESCU si ai sa vezi ca mai este PANEURO.... PS.dute si convingete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Nenea (shotu' cel snap-ait), de cand atinge un scuter de 50 cc (fie el si 2 t) +100km/h ?! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 (editat) Hah, nu man, vorbeam de un 125-150-180 cc (4t). O Aprilia SR 50 DiTech (care-i cea mai pixda partzaitoare 2t injectata) nu atinge suta decat modata excesiv (vezi ApriliaForums pentru maniaci din-astia). Editat Martie 24, 2006 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 inchid topicul,ca nu se mai fabrica si eu vreau motor nou. m-am uitat pe o lista de preturi si mi s-a parut exorbitant ce preturi aveeau . a postat cosmo de la micro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 (editat) Well, personal cred ca singurul scuter de 125 cc care se merita luat nou este Peugeot-ul ala de 125 cc cu compresor si ABS (si inca o chestie, dar nu mai stiu cum se numeste). Si posibil SR 50R Factory-ul (la 50 cc). Restul nu se prea merita luate noi (devalorizarea iz t3h suXx0r). Editat Martie 24, 2006 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 e scump rau . si runner de 125 modelul nou e misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 runner`ul de 125 merge si sooper frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate