sckhreech Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Imi pare rau sa aud asta omule.....................insanatosire grabnica.....si acum sper sa nu te superi pe mine dar sa iti fie invatatura de mine....si chiar imi pare rau sa aud ce ai patit Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Ce accident (cuvant urat) Insanatosire rapida si fara sechele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Insanatosire grabnica, se pare ca unde nu-i cap e vai de cap ... cateodata Arunca o privire pe semnatura mea !!! VVVVVV VVVVV VVVV VVV VV V Ce atata galagie,omu' a recunoscut ca a gresit,acu' toti il sfatuiti sa poarte casca.Stie f clar ca trebuie s'o poarte,asta e si'a furat'o,gata,nici macar accident nu e...Insanatosire grabnica domne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 concluzia: niciodata nu te sui pe motor, fara casca, chiar si daca mergi doar o distanta ff scurta ... de ce trebuie unii sa invete lucruri simple pe pielea lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Esti nebun ba man!!! Bine ca purtai casca in fata calculatorului si cand trebuie.... Oricum fa-te bine rapid si fara urmari si hai sa ne dam cu motorasele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 pai noah, cine dracu se gandea ca am sa pic.. era distanta relativ scurta si la margine de oras... ata ete. omu din greseala invata cel mai bine. Joi ma duc sa imi faca topografie la procesor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Insanatosire grabnica. Lasa ca ne intalnim face on face, si: Picioare in C_U_R iti iei dupa ce te faci bine. Poate iti vine mintea la cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 @shak: nu cred ca am sa mai merg atunci la fox doar cu armura full,, @kalimero vad ca citesti acest topic, esti cumva din campia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Pepsigiule, fa cat mai repede TOMOGRAFIA aia !!!! Constiinta-Cunostiinta, Tomografie-Topografie (care e stiinta aia de se ocupa cu harti, desenarea lor, studierea etc).... ma rog.. intelegi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 insanatosire grabnica, pepsicule! imi pare rau sa aud/citesc asta despre tine! bafta cu tomografia, topografia... whatever! Oooo..era tipa??? Altceva nu ti-a facut sigur??? daca era o tipa, cu siguranta NU s-ar fi tinut de manerele laterale, ci de EA! btw... el a scris "conostinta", referindu-se la "cunostinta", de fapt. nu mai fiti carcotasi, omul era cu mana bandajata si mintea un pic zgaltaita cand a deschis topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 23, 2006 Autor Share Postat Martie 23, 2006 azi ma duc sa fac tom(p)ografie... 8 mil. costam .. noroc ca am prietene doctorite si ma rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Bafta multa !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Sanatate maxima omule! Cu capul e cam nasol. Eu am fost catapultat direct in cap pe la 50-60 la ora in timp ce coboram in sprint (mi-a alunecat picioru din pedala si mi-a intrat la spite) pe cursiera o panta in Sibiu. Daca nu aveam casca Giro (care s-a spart) nu cred ca mai apucam sa devin biker... Chiar si cu casca am avut comotie cerebrala si la un momentdat, la urgenta mi s-a taiat filmu si cand m-am trezit aberam si nu mai recunosteam lumea dn jur si prietenii. Din fericire mi-am revenit repede si complet. Daca imi amintesc bine ceea ce am fost trimis sa fac a fost o ELECTROENCEFALOGRAMA care sa arate daca am cumva CHEAGURI DE SANGE pe creier, in urma carora s-ar putea face oricand un accident vascular. Eu am avut bulan. A iesit bine. Du-te si fa-ti toate investigatiile posibile ca sa stai linistit. Numa' bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 Am facut tomografia maine ma duc sa imi zica ce am si ce nu. Mi-o zis doctorita ca din poze nu apar leziuni celebrale , doar o linie de fractura la baza craniului posterior... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 ceRebrale, mah! Sigur n-ai nimic?! Kidding! (acu lasand gluma, sper ca esti intr-adevar OK cu tartacutza . Bafta multa!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Am facut tomografia maine ma duc sa imi zica ce am si ce nu. Mi-o zis doctorita ca din poze nu apar leziuni celebrale , doar o linie de fractura la baza craniului posterior... ... moaaaa ce urat esti Multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 oricum ca sa nu ramai in ceata, "CONSHTIENTZA" era aia pe care ai pierdut-o tu kooks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 26, 2006 Autor Share Postat Martie 26, 2006 na am gata cu analizele, cica is OK ... fractura care o a se va vindeca cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate