MOTOBRAND Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Casa de piatra si copii de cauciuc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Citeva poze Simbata 16.09.2006 Buc - Breaza - Sinaia - Breaza - Buc. Am mincat la cota 2000 la Sinaia o pastrama de oaie de zile mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Felictari Larry si Cata !!!! casa de piatra fericire si multa bafta. PS. AS te-am sunat vineri sau sambata .... mai postati si voi cand plecati pe undeva sau poate un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 mai postati si voi cand plecati pe undeva sau poate un telefon. ee si cu tine acum, au avut si ei o iesire mai discreta asa nu trebuiau sa fie toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 ee si cu tine acum, au avut si ei o iesire mai discreta asa nu trebuiau sa fie toti. acum inteleg de ce apar numai barbati in pozele lor ...... deci discreta, discreta .... dar sa stim si noi PS. andrei , poate postezi niste poze discrete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Nu a fost o iesire programata. Ne-am dus defapt, sa recuperam motorul lui Caty, de la Sinaia. Prin Breaza am trecut doar 2 ore si ne-am intors in aceiasi seara. Acum din pacate am ramas fara permis, asa ca, pentru mine sa cam terminat sezonul. Traiasca bicicleta....... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Nu a fost o iesire programata. Ne-am dus defapt, sa recuperam motorul lui Caty, de la Sinaia. Prin Breaza am trecut doar 2 ore si ne-am intors in aceiasi seara. Acum din pacate am ramas fara permis, asa ca, pentru mine sa cam terminat sezonul. Traiasca bicicleta....... ! ce ai patit de ai ramas fara permis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 . Acum din pacate am ramas fara permis, asa ca, pentru mine sa cam terminat sezonul. Traiasca bicicleta....... ! vrei sa zici ca ai ramas fara dovada ca permis nu mai aveai de mult sau ma insel , lasa ro, ca acum te luam pasager sa vezi cum e nu te lasam noi acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Mi se pare mie sau ne incheiem sezonul pe anu asta? Larry are un picior mai putin, Ro are permisu la..reconditionat si mie mi-a expirat asigurarea. Nu mai zic de vremea asta care tine cu melancolicii. Daca de asfalt uscat nici nu se pune problema sa aveti, va doresc sa aveti macar asfalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbt Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 sunteti de belea , voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Mi se pare mie sau ne incheiem sezonul pe anu asta? Larry are un picior mai putin, Ro are permisu la..reconditionat si mie mi-a expirat asigurarea. Nu mai zic de vremea asta care tine cu melancolicii. Daca de asfalt uscat nici nu se pune problema sa aveti, va doresc sa aveti macar asfalt! Macar alsfalt, motoare sau carnete. Ca de plimbari nu se mai pune problema. ASFALT adica, cind si unde??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 super marfa iesirile ..... vreau si eu (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Levap, nu pui pozele de simbata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 5, 2006 Autor Share Postat Octombrie 5, 2006 La multi ani,sanatate si fericire,multi km fara probleme,si implinirea tuturor dorintelor ,pentru Ro! Caty, sa iti traiasca sotul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 LA MULTI ANI! RO si Cristi Cit mai multzi km alaturi de noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Multi ani traiasca! Azi Ro, maine Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 Cine mai urmeaza ? Cristinel,sa ai parte de tot ceea ce iti doresti ,sa fi sanatos si la punga gros !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 LA MULTI ANIIIIIIIIII !!! Deci deseara iar dantzuim ...........Yupyyyy Pana cand o tinem tot asa? who's next? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 LA MULTI ANIIIIIIIIII !!! Deci deseara iar dantzuim ...........Yupyyyy Pana cand o tinem tot asa? who's next? Pana nu mai putem. Multumesc pt. urari si pt. ca ati fost alaturi de mine! Maine pun poze cu voi, destrabalatilor, sa vada lumea de ce sunteti in stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Pana nu mai putem. Multumesc pt. urari si pt. ca ati fost alaturi de mine! Maine pun poze cu voi, destrabalatilor, sa vada lumea de ce sunteti in stare. Sa nu pui poze, ca apoi incep sa puna si ei de aseara.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 (editat) Sa nu pui poze, ca apoi incep sa puna si ei de aseara.......... WoW ......sa inteleg ca aseara te-ai destrabalat??? lasa, lasa... ca stiu ca iti place sa dansezi pe mese si sa dai din fund Editat Octombrie 7, 2006 de aneka_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Salut, Am facut un album online (cu Picasa) si am "turnat" acolo poze de la (aproape) toate intalnirile si calatoriile noastre. E mai usor decat sa navighezi prin cele 44 de pagini de forum. Enjoy mai am de lucru la el, mai am de adaugat poze.. http://picasaweb.google.com/hotwheels.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Bravo Onutz !!! buna treaba cu albumele felicitari pt initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 frumoase amintiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 merci Mai am de adaugat, timp sa fie.. daca stiti poze care nu le-am pus acolo dati-mi pe mail sau link catre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate