low gear Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Bravos! ce va mai place la cilindree mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Hai sa pun si eu citeva poze din scurta plimbare pana la Istambul la Formula 1. Sint citeva Cam aste sint Editat Mai 21, 2008 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Poze noi de prin tara din 16-18 mai 2008: Intrunire Bistrita, Cluj, Petrosani, Tg. Jiu, Pitesti, Bucuresti: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 faina tura incerc sa ajung si eu la CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Ce frumos va pipi in natura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Ce fotogenici santem...mai maii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duke_Zerg Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Mai da frumosi mai suntem.....traiasca IULIUS MALL ca doar l-am vazut de 40 de ori incercand sa ma intorc la VILA. Miercurea viitoare va scot pe amandoi la un Buritto ca poate vi se face iar foame... Pe 6 vin negresit la cluj....si pe unde o mai fi cand o fi....ca ma stiti ca-s nebun. Sergiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Ro. asteptam poze..................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 DA, da. POZE, poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 A fost o plimbare superba. Total 1300 km. din care aproape 200 km. de enduro. ,,Ofta" 'busa din toate incheieturile Poze si mai multe detalii aici: /index.php?...p;#entry1249328 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Mergea un Vstrom in loc de Busa pt. coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 sal baieti, vad ca si aici se vb despre enduro, foarte tari pozele! va trimit si eu aici /index.php?...p;#entry1260837 pt ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) O saptamina in Palma de Mallorca in care am calarit trei tipuri diferite de vehicole pe 2 roti. Nu intru foarte mult in amanunte, adaug doar pozele si sper sa va placa. Oricum astia au drumuri nu gluma, pe cuvintul meu. Una din ele e chiar motor, ghiciti voi care ... Sau poate chiar doua ??? Editat Iunie 28, 2008 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) "Una din ele e chiar motor, ghiciti voi care ... " Eu zic ca-i Vespa aia. Sa nu-mi spui ca te referi la GS-ul ala obosit? Editat Iunie 30, 2008 de Blue_Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Ai luat si V-Stromul cu tine la bagaje de mana? Pari cam obosit.Cam tarziu ,va doresc CASA DE PIATRA si noroc.(nu am pomenit de sanatate pt ca cei de pe TITANIC nu de asta aveau nevoie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Felicitari, tineti-o tot asha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Plimbaretii Hai cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Se incarca sau descarca greu...... le pune maine Mando Puturosii m-au lasat pe mine... si io cu povestileee Sambata 12.07.08 Bucuresti-Alexandria-Craiova-Portile de Fier-Herculane,si la intoarcere: Herculane-Baia de Arama-Targu Jiu-Valcea-Pitesti-Bucuresti,plecati dimineata si venit seara(noaptea),cam 900 km super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Se incarca sau descarca greu......le pune maine Mando Puturosii m-au lasat pe mine... si io cu povestileee Sambata 12.07.08 Bucuresti-Alexandria-Craiova-Portile de Fier-Herculane,si la intoarcere: Herculane-Baia de Arama-Targu Jiu-Valcea-Pitesti-Bucuresti,plecati dimineata si venit seara(noaptea),cam 900 km super. Ce draci faci mah? M-ai terorizat cu facutul pozelor si ai pus doar trei bucati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Merge greuuuu..... Greu frateeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Merge greuuuu..... Greu frateeeeeeeeeeee Asa da! Vezi ca mai sunt ) Asa da! Vezi ca mai sunt ) Baga si cu peisaje sa vada lumea. Tot omu' stie cum arata o benzinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Pune tu priceputule.. si iar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 'Bagabontilor, va plimbara-ti nu gluma. Pana la sfarsitul lui august nu va pot insotii, dar in septebrie am planuri mari. Si inca ceva: voi pe unde mergeti tre sa faceti poze cum va pisati in natura? S-au terminat benzinariile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 De lene sa oprim,si daca mergem ca disperatii 800-900 km pe zii,ne oprim doar sa ne pisam si la benzinarii si atunci hop si pozaa parca nu stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate