rocriss Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Si am aparut si eu ........ Urmatorul gratar sper sa fie la mine acasa, daca nu va deranjeaza Incercam miercuri ? ce zicetzi ? Pt vegetarieni incercam cu ciuperci ceva la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Ne vedem miercuri la ARC pe la 18:30, daca o fi vreme frumoasa si stabilim acolo si cu restul membrilor ce si cum. Multumim de invitatzie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 Baieti,eu tocmai am dat un anunt de vanzare a motorului ! cu masina,ma primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Baieti,eu tocmai am dat un anunt de vanzare a motorului ! cu masina,ma primiti ? Horia tu vrb. serios??? Ce faci iti schimbi motorul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Horia tu vrb. serios??? Ce faci iti schimbi motorul??? da... vrea sa-si ia KTM, asa ca mine - nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 Horia tu vrb. serios??? Ce faci iti schimbi motorul??? Da...asta e ! nu mai vreau motociclete ! vinzi tot? ai avut vreun vis, vreo premonitie? ce s'a intamplat? Nu s-a intamplat nimic ! Pur si simplu m-am plictisit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Horia sorry poate te razgandesti sau poate iti vine mintea la cap .Imi pare rau omule pentru decizia ta.Ai grija de tine man!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 pai ideea e ca LUI i'a venit mintea la cap... noi suntem inca pe campii.. Mda poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) pai ideea e ca LUI i'a venit mintea la cap... noi suntem inca pe campii.. poate ne impartaseste si noua din experienta lui pozitiva .... putem incerca sa facem un club de dezintoxicare moto ... ca sa intri in club trebuie sa ai curajul sa spui "sunt xxxxx si am fost motociclist" no offence ..Horia ..... poate totusi te razgandesti. Stiu ca sunt lucruri mai importante in viata decat mersul pe 2 roti dar nu strica sa te mai gandesti .... Editat Mai 9, 2006 de Levap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 Stiu ca voi regreta dar cateodata trebuie sa iei unele decizii....mama ei de viata ! nu exista probleme de ordin material,stati linistiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Grea decizie de luat. Nu stiu daca o sa reusesti, mai ales cu un motor ca ala. Eu iti doresc succes in ce-ti doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Stiu ca voi regreta dar cateodata trebuie sa iei unele decizii....mama ei de viata ! nu exista probleme de ordin material,stati linistiti ! DAAAAAAAAAAAA! si poate NUUUUUUUU! Cine stie? O fi sau poate nu o fi? Dar intrebarea e de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Horia ... poate vii ca pasager cu Andrei, desi nu cred ca te incanta ideea .... de fapt este ca la fumat ... te lasi ori nu e lasi .... nu poti sa spui ca mai tragi din cand in cand. Ideea era ca vraoiam sa vad daca facem ceva in wkndul asta ..ca se anunta foarte soare cica 27 de grade Duminica. Propuneri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 Horia ... poate vii ca pasager cu Andrei, desi nu cred ca te incanta ideea .... de fapt este ca la fumat ... te lasi ori nu e lasi .... nu poti sa spui ca mai tragi din cand in cand. Ideea era ca vraoiam sa vad daca facem ceva in wkndul asta ..ca se anunta foarte soare cica 27 de grade Duminica. Propuneri ? Buna chestia cu fumatul !Nu am putut sa ma las niciodata ! Sa fie vreun semn ? DAAAAAAAAAAAA! si poate NUUUUUUUU! Cine stie? O fi sau poate nu o fi? Dar intrebarea e de ce? Asule, parca esti Hamlet ! Mi te si inchipui ganditor ,alaturi de o sticluta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Horia ... poate vii ca pasager cu Andrei, desi nu cred ca te incanta ideea .... de fapt este ca la fumat ... te lasi ori nu e lasi .... nu poti sa spui ca mai tragi din cand in cand. Ideea era ca vraoiam sa vad daca facem ceva in wkndul asta ..ca se anunta foarte soare cica 27 de grade Duminica. Propuneri ? Levap propune tu ceva pt. Weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Stiu ca voi regreta dar cateodata trebuie sa iei unele decizii....mama ei de viata ! nu exista probleme de ordin material,stati linistiti ! Horia, ia-ti o mica vacanta, concediu, ce vrei tu, stai departe de ori ce influenta, stai pana te plictisesti si ai sa-ti aduci aminte ce bine era cu motoru'. Incuie-l fai ceva si dup'aia mai vezi daca ai nevoie de el sau nu! Acum poate esti (indecis), dar nu ne mai (speria) asa, te (vrem) in gasca, (gandeste-te) si la asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Levap propune tu ceva pt. Weekend. am propus ... pe celalalt topic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Sambata am plecat spre Cheia, am urcat la cabana Muntele Rosu unde am mancat impreuna cu gasca vesela din Brasov si la final am oprit si la barajul Maneciu. Duminica, plimbare iar, Sinaia, Predeal - unde o parte am urcat si am mancat la cabana Susai ( drum infernal, ne-am rupt motoarele ) iar ceilalti au poposit la cabana Trei Brazi. Ne-am regrupat la Castelul Bran si am ales ca drum de intoarcere Rucar, Targoviste. Drumul a fost plin de gropi in mare parte. Una peste alta , a fost frumos dar si obositor . Japonezii, asteptam pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 eu nu mai vin la "endureli" din astea gen Muntele Rosu sau Barajul Maneciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 eu nu mai vin la "endureli" din astea gen Muntele Rosu sau Barajul Maneciu. Sa fi vazut azi ,, endureala '' nene, pe drumul spre cabana Susai , dar platoul cu aperitive si gratarul de dupa au meritat cu ,,varf si indesat''! Multumim gazdelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Citeva poze de Sambata nesortate la ora asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Azi am mancat motor pe paine. Dupa ce am jucat vreo 4 ore tenis de masa in IDM , m-am suit pe suza si m-am oprit fix in Predeal ,de unde m-au preluat ro cu baietii . Peisajele superbe, drumuri in serpentine . Ce-i mai placea lui suzi , parca era pe circuit . La intoarcere a trebuit sa merg cu faza lunga, pt ca cea scurta era absenta .... , asa ca pe aceasta cale tin sa-mi cer scuze celor care au fost in fatza mea si poate ca i-am ,,deranjat,, cu lumina mea . Azi am invatat cateva lectii bune cu suzi. Multumim Razvan pt consecventa ta de a ne filma in timp ce mergi pe motor, in toate conditiile posibile si imposibile, prin gropi si prin hartoape . De-abia astept sa vad filmuletele de azi si de ieri . Suntem buni de cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Poze de la Muntele Rosu Inca citeva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkanddanger Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Frumoase poze,dar din pacate faceti si poze cu voi ca motoarele le stim toti cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Sambata am plecat spre Cheia, am urcat la cabana Muntele Rosu unde am mancat impreuna cu gasca vesela din Brasov si la final am oprit si la barajul Maneciu. Japonezii, asteptam pozele! in calitate dubla de japonez (a'propretar de suzi si pozar non-stop) ... o sa pun multe, mult poze dar deabia joi pana atunci sunt departe de tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate