f_zoltan Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Nu e vorba de vina. Noi vrem doar sa aflam ce se mai intampla, si cum o poza valoreaza cat 1000 de cuvinte... XEL da de stire cate ceva de tine si de stafeta ! Te asteptam cu nerabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 am vb cu el ieri...stafeta e la vaslui.....cred ca o s-o duca la iasi sau la gheorghieni cel mai bine o sa spuna el unde o sa mearga steagul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 A zgariat cineva traseul stafetei pe harta Romaniei existenta in agenda aceea? Mai exista cd-ul insotitor , s-au facut upgrade-uri cu pozele urmatoare? Al 2-lea steag exista si el? Ar fi tare misto sa mai vedem ceva poze cu stafeta si noii sai purtatori! Bagati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 EU AM PRELUAT 1 STEAG cd + agenda sunt cred ca s-a pierdut la ploiesti (asa am inteles ) al 2 lea steag poze am pus de la preluarea ei de catre mine am desenat traseul si al mai scris cate ceva acolo in jurnal sper ca o sa se tina si ceilalti de treaba de la predare nu am poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Iunie 27, 2006 Autor Share Postat Iunie 27, 2006 Pai steaguri erau doua: unul rosu, pe care scria ceva cu "stafeta moto" iar celalalt, era un drapel obisnuit. Treaba e ca daca s-a pierdut cel rosu... s-a cam dus tot farmecul. Oricum, pe langa steag, trebuie sa existe si carnetelul, si CD-ul cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 mai............ drapelul cu stafeta-campania anti-accidente exista, agenda exista, cd-ul l-am completat eu (de fapt e altul ca pe ala care l-am primit nu se mai putea inscriptiona) sunt poze in plus puse de mine sper ca si ceilalti o sa faca la fel deci totusi nu e grav ..........stafeta in sine nu s-a pierdut.........doar ati vazut pozele cu ce steag eram eu sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Daca incep sa se piarda din ele ... Nici nu a inceput bine stafeta. Ar trebui sa nu fie inmanate macar de acum in colo primului motoretist beat care se arata interesat de asta. Contacte prealabile pe forum sau phone . Haideti sa luam asta in serios , poate insemna ceva la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Daca drapelul stafeta, cel rosu, e intact, toate-s perfecte, ca un tricolor se gaseste . SKidu se pare ca ai procedat ca la carte. Ma bucur ca e asa, speram sa apara si XEL si sa fie la fel de "constiincios". Incep sa cred ca misterul ce inconjoara stafeta tre'sa faca parte din culoarea actiunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 Incep sa cred ca misterul ce inconjoara stafeta tre'sa faca parte din culoarea actiunii. Tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Vreau să mă implic Âşi eu pt zona ArgeÂşului!! Dar din păcate abia după 23 septembrie că am permisul suspendat! Nu mă uitați!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Azi la Motomania se pare ca a fost reportaj cu intalnirea Bacau, si au aratat fugitiv si drapelul rosu si agenda. E probabil faza de care zicea S-Kidu. Am gasit si poze pe un topic al lui XEL, care a zis ca deoarece nu a putut ajunge la Constanta la intalnirea de acolo, a predat stafeta unui prieten, Mihai, care a mers acolo. Nu stiu daca si cui i-a fost predata la Constanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 da m-am vazut si eu cu tigara in bot.................nu au dat tot interviul (era mai interesant) dar macar bine ca au dat atat sa speram ca va fi mediatizata treaba si la ceilalti purtatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rama250 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) cand ajungeti in iasi vreau sa ma implic si eu ! asfalt uscat! Editat Iulie 3, 2006 de rama250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 cand ajungeti in iasi vreau sa ma implic si eu ! asfalt uscat! Te notez si pe tine in tabel! Cu siguranta ca va ajunge si la Iasi. Eu sper totusi sa ajunga la toti cei care si-ai exprimat sprijinul pentru aceasta campanie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 singurul lucru cu adevarat absurd in povestea asta este ca aceeasta stafeta STA. in mod normal, si pentru frumusetea simbolului, ar trebui sa mearga non stop. asa ca cine o ia sa se anunte de unde pana unde o duce si cel mult sa nu mearga noaptea. dar sa nu fie mai mult de o zi doua in care sa stea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Asa ceva ar fi frumos, dar e un ideal greu de atins. Nici eu nu as putea promite asa ceva, dar m-as stradui ca in cel mult weekendul viitor sa mearga mai departe. Oricum, important e sa ajunga in cat mai multe locuri, sa se consemneze cat mai multe evenimente pozitive, sa uneasca multi motoristi, si in final sa ajunga inapoi la noi, mai exact la Raducu. Asteptam vesti privitor la statutul actual, ultima veste e ca un prieten al lui XEL, pe nume Mihai (sper sa nu gresesc), ar fi dus stafeta la Constanta. Dar nu stim altceva. Ar fi fost minunat ca sa putem purta stafeta peste Transfagarasan in weekendul ce urmeaza, dar nu cred ca e posibil, daca nu stim nici unde este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 prieteni buni ....m-am implicat in acest proiect ...si imi pare bine....am purtat stafeta dupa mine cateva sute bune de km....si as lua-o din nou sa o duc in alta parte daca nu as intampina una din marile noastre probleme..........CEA FINANCIARA....deci de asta cateodata stafeta mai sta cate 1 saptamana sau 2 pe loc...... daca va mai ajunge stafeta prin zona si nu ar fi nimeni dispus sa o preia .....eu sigur ma mai bag inca o data............ si cea cunoscuta urare a mea.....: SANATATE, VANT DIN SPATE SI .....ASFALT USCAT! p.s. sper din tot sufletul sa-si indeplineasca telul si sa ajunga inapoi ( macar ce a mai ramas) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 se mai stie ceva de stafeta? pe unde e acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 stafeta e la mine ... nu am sa o duc la tg secuiesc ci la gheorgheni ca sa am timp sa bag poze pe alt cd deci care se anunta la gheorgheni sa o dam cuiva din V tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 stafeta e la mine ... nu am sa o duc la tg secuiesc ci la gheorgheni ca sa am timp sa bag poze pe alt cd deci care se anunta la gheorgheni sa o dam cuiva din V tarii Asa zi, ca aveam emotii. Eventual da-i un pm lui raducu ca el are o lista de principiu de doritori din mai toate regiunile si se poate lua legatura cu ei, daca vin la gheorghieni. Si u uita sa faci poze si sa le postezi. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Stafeta se misca , lumea se sperie de pomana . Iar daca acum se afla in custodia Iasiului nu poate fi decat bine. Vrem sa mai vedem poze de pe traseu . Radu sau Zoli , daca puneti mana pe vre-o copie a cd-ului cu poze sa imi faceti si mie un duplicat , va rog . Ne gasim noi sigur vara asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 uraaaaaaaaaaaaaaaa...........si totusi de misca foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Imi doresc teribil sa vad pozele, sa citesc jurnalul... Abia astept sa se intample. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Iulie 11, 2006 Autor Share Postat Iulie 11, 2006 Imi doresc teribil sa vad pozele, sa citesc jurnalul... Abia astept sa se intample. Eu abia astept sa vad in primul rand o implicare cat mai numeroasa din partea motociclistilor, si, nu in ultimul rand.. sa vad un reportaj la TV cu o parere obiectiv despre aceasta miscare, si de ce nu, cu rezultatele ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 m-am uitat si eu azi in CD cam slabut , o sa fac azi niste poze ...la gheorgheni cine o preia stafeta? sau ma duc cu ea la sibiu? astept omul de legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate