thugradu Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Salut sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb ceva .Nu stiu ce sa fac sa imi iau Honda Cbr 125 in leasing sau la mana a 2 diferenta de pret este de 1000 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 la mana a 2-a, pentru ca in scurt timp (max 2 ani) o sa vrei ceva mai mare si daca o iei noua pierzi multi bani, asa o dai cu cat ai luat-o sau cu diferenta mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 eu merg pe lucruri noi da daca gasesti ceva bun la sh nu ezita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 o honda cbr de 125 poti sa iti ie la mana a doua pt ca e in 4 t daca era o aprilia in 2 t luai teapa sigur:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 La mana a doua. E mult mai avantajos. Plus ca sunt motoare foarte fiabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 da....mai bine la sh....daca te chinui putin faci si afacere....dar daca banii nu sunt o problema si nu urmaresti sa castigi ceva la ea.....ia`ti una noua....garantie si tot ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smen Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 (editat) Saluti!!!Stie cineva care e avansu`minim care tre`sa-l dai pentru un cbr?cu tot cu tva si ce mai intra ... Editat Martie 28, 2006 de smen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 cea mai buna solutie este sa iei legatura cu reprezentanta: http://www.honda-bikes.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smen Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 cea mai buna solutie este sa iei legatura cu reprezentanta: http://www.honda-bikes.ro/ Am facut asta....ms oricum!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 bicicleta.. e prea urata daca nu ai nevoie de fiabilitate prea mare ia-ti aprilia,arata ca o motocicleta,nu ca un moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 bicicleta.. e prea urata daca nu ai nevoie de fiabilitate prea mare ia-ti aprilia,arata ca o motocicleta,nu ca un moped Un asa zis "moped" l a purtat pe vestitul egobrain 20.000 km(fara nici o reparatie) INTR-UN SINGUR SEZON pe la toate intrunirile Asa ca nu vad ce tot faceti atata caz pe viteza, si gumele alea mici de pe CBR(care sunt mici,dar asa a fost facuta ea) Depinde la ce vrei sa folosesti CBR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 pt 2 maxim de folosinta mi se pare o prostie sa iti iei cbr..ca oricum aprilia nu o fi ea prea fiabila ,dar rezista 2 ani fara mari probleme,la unii chiar nu e nevoie de 2 ani. concluzia ==> daca vrei sa te plimbi pe 125 si dupa ce implinesti 18 ani ia-ti cbr,altfel RS face legea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HnX Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 hai frate ca ma puneti in dilema, eu vreau o motocicleta pentru 2 ani de la 16 la 18. Si nu stiu ce sa iau, aprilia e mai frumoasa si mai scumpa, dar e in 2 timpi. Iar honda e mai ieftina mai uratica dar in 4 timpi si mai fiabila. Ce sa fac ? . Apropo ai curajul sa pleci cu aprilia pe un drum de 3-400 km ?, dar cu un Cbr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 hai frate ca ma puneti in dilema, eu vreau o motocicleta pentru 2 ani de la 16 la 18. Si nu stiu ce sa iau, aprilia e mai frumoasa si mai scumpa, dar e in 2 timpi. Iar honda e mai ieftina mai uratica dar in 4 timpi si mai fiabila. Ce sa fac ? . Apropo ai curajul sa pleci cu aprilia pe un drum de 3-400 km ?, dar cu un Cbr ? cu cbr am curaj sa plec 300 400 d km...dar si cu rs am curaj dak vreau sa plec 300 400 km,nu trebuie sa merg cu viteza maxima in cazul in care ai grija d ea(oricare ar fi ea)t va purta peste tot toti imi zic k ceberica mea e f fiabila cei care stiu mai bine c fac cu ea pot sa iti explice cat d fiabila e parerea mea e sa iti iei un cbr,si mie mi s-a parut ca e urat la inceput..dar acum il vad cel mai frumos si il iubesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 pt 2 maxim de folosinta mi se pare o prostie sa iti iei cbr..ca oricum aprilia nu o fi ea prea fiabila ,dar rezista 2 ani fara mari probleme,la unii chiar nu e nevoie de 2 ani. concluzia ==> daca vrei sa te plimbi pe 125 si dupa ce implinesti 18 ani ia-ti cbr,altfel RS face legea Ha!... te contrazic! The hammer de pe forum, bun prieten (acu e cam bolnavior dar o sa intre si o sa va confirme), posesor de RS, are proleme cu motoreta cel putin o data pe luna. Ammreiajul cred ca l-a lasat de 5 ori pe putin (intr-un an jumate). Acum 1 sapt a adus motoru de la reparat (la reprezentanta) si deja ii patineaza iar ambreiaju. Deci nu te tine 2 ani de noua... ca sa nu mai zic la mana a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 nu cred ca trebuia sa spui asta, acum nu o sa o mai vanda niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Ha!... te contrazic! The hammer de pe forum, bun prieten (acu e cam bolnavior dar o sa intre si o sa va confirme), posesor de RS, are proleme cu motoreta cel putin o data pe luna. Ammreiajul cred ca l-a lasat de 5 ori pe putin (intr-un an jumate). Acum 1 sapt a adus motoru de la reparat (la reprezentanta) si deja ii patineaza iar ambreiaju. Deci nu te tine 2 ani de noua... ca sa nu mai zic la mana a doua. pt pt puya marile probleme or fi atunci cand iti cade motoru` sau cine stie c ambreiajult nu e o mare problema ,mai ales daca il schimbi d 5 ori pana la urma urmei...toate sunt motociclete si fiecare are plusuri si minusuri...si eu zic ca se compenseaza parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 hammer este un caz particular,nimeni nu a mai avut atatea probleme cum a avut el intr`un an si ceva ... uzura la discurile de ambreiaj este ceva normal avand in vedere un stil sportiv de conducere si plecari proaste de la stop (in 11mii de ture cu jumatate de ambreiaj,incercari inutile de wheelie etc..)..dar repet,rs`u lui hammer este un caz singular si..trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 am mai auzit si eu povesti de genu 12 mil la reprezentanta sa ii schimbe ambreiajul si peste 1 luna iar s`a mucit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Eu zic sa iti iei Cbr sh. Ps.cobraart imi place la nebunie toba ta,dar face cam multa galagie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 hammer este un caz particular,nimeni nu a mai avut atatea probleme cum a avut el intr`un an si ceva ... uzura la discurile de ambreiaj este ceva normal avand in vedere un stil sportiv de conducere si plecari proaste de la stop (in 11mii de ture cu jumatate de ambreiaj,incercari inutile de wheelie etc..)..dar repet,rs`u lui hammer este un caz singular si..trist Povesti pe dracu! Du-te in sevice la united motors sa vezi carca de RS-uri acolo si du-te si la honda sa vezi.... stupoare un CBR 125 la revizie..... Asa ca faceti ce vreti..... vreti sa va fiti "raceri" luati-va aprilia, vreti distractie si in afara bulevardului adica prin tara luati CBR (sau yamaha xt dar aici era vb de vitezane). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Da ma da Rss nu a avut probleme cu Rs`u intrebatil .eu asa am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HnX Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Da, pana la urma o sa iau Cbr-ul, Rs consuma si mai mult, e si mai grea , mai putin manevrabila, are un sunet de kko. Pe mine ma intereseaza fiabilitatea ca am de gand sa ma plimb(deja saraca bicicleta are pe carca 1500 de km, am schimbat de 2 ori bateria la kilometraj ). Si apoi faptul ca e mai micuta poate fi si un avantaj in trafic, corect ? Mc tuturor pt. sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 o honda cbr de 125 poti sa iti ie la mana a doua pt ca e in 4 t daca era o aprilia in 2 t luai teapa sigur:)) "domnu" rss, dumneata ai luat rs`ul la mana a 2-a ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate