stefan_bz Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Cateva poze de la Ia etapa de enduro cros, pe 2006, de la Buzau. Toate bune, Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 si eu ,cateva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavktm Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Super poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 si un filmulet. izvoranu__4_.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Ita si cateva(am 300) poze de la mine.Poate primesc si un premiu la concursul de fotografie.Poze facute de echipa 2 ROTI.Toate drepturile rezervate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorola Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 am si eu vreo 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 am si eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 am si eu una misto de tot. E Andrei. Cum o fi ajuns acolo? Se vede clar ca 2 metri intr-o parte era f frumnos de trecut Shit happens la enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Mai pun si eu niste poze. Jos palaria in fata temerarilor jurnalisti care s-au bagat in cel mai spectaculos loc din traseu. Cine stie, intr-un viitor apropiat iau exemplu si noii jurnalisti de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Foarte misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sun Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 super poze!!!!! puneti mai mululte poze de la cross din Buzau sa vedem si cei care nu am fost acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Cateva poze facute de echipa 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Cateva poze facute de echipa 2 roti. Nitescu poza cu mine in rapa unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Putintica rabdare. Nitescu poza cu mine in rapa unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Poze 2ROTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Putintica rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 faine poze baieti.. imi pare rau ca nu am putut sa ajung si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Poze 2ROTI Din pacate nu le pot pune pe toate.Pentru doritori va rog sa ma contactati pe privat.Toate drepturile rezervate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Poze 2ROTI Din pacate nu le pot pune pe toate.Pentru doritori va rog sa ma contactati pe privat.Toate drepturile rezervate Bai pe unde se baga ziaristii astia frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Super poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 ochi buni = fotografii bune .... felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 misto de tot. E Andrei. Cum o fi ajuns acolo? Se vede clar ca 2 metri intr-o parte era f frumnos de trecut Shit happens la enduro eeeeee.. si tu tu nu te bagi pe unde-i noroiul mai frumos??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 eeeeee.. si tu tu nu te bagi pe unde-i noroiul mai frumos??? E mai bine sa-l ocolesti daca poti. Cum am mai spus - trasul motoarelor din noroi nu poate fi o placere in sine. Daca se intampla sa ramai intepenit, asta e. Insa e mai bine sa te dai 30 minute decat sa sapi la roata Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 E mai bine sa-l ocolesti daca poti. Cum am mai spus - trasul motoarelor din noroi nu poate fi o placere in sine. Daca se intampla sa ramai intepenit, asta e. Insa e mai bine sa te dai 30 minute decat sa sapi la roata Parerea mea faci conditie fizica, te ma tavalesti putin prin noroi(cica e bun la ten) abia astept week-end-ul sa zburd si eu prin paduri si noroaie da, aiurea cand te intepenesti...stiu prea bine. E fain si cand treci cu bine si te umpli de noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Bai, termina cu prostiile .Daca se ocoleste noroiul atunci noi trebuie sa plecam acasa.Poze/filmari pe asfalt facem si la Bucuresti Unde este farmecul?Daca premii nu sunt ,macar spectacol sa fie E mai bine sa-l ocolesti daca poti. Cum am mai spus - trasul motoarelor din noroi nu poate fi o placere in sine. Daca se intampla sa ramai intepenit, asta e. Insa e mai bine sa te dai 30 minute decat sa sapi la roata Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate