ianachim Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 (editat) da prietene , dar ... ne plictisim ...zapada nu mai este , macar mai ieseam si dadeam zapada de la poarta lemne in soba am bagat ... ciorapii i-am peticit ... mai ne incalzeam degetele pe tastatura asta blestemata , pana se mai duce namolu asteptam , ca asa-i normal sa fiti iubiti va plictisiti voi astia .... casatoriti ....baiiiii amaratule Editat Februarie 23, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 24, 2010 Autor Share Postat Februarie 24, 2010 daca mai era nevoie , o spun si aici : venim si noi M-as baga si io... sa vad cum stau cu timpul... p.s. azi e ziua lui Marcel (participant la primele 2 "mit Vlad"), schimba prefixul... sa ne traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 M-as baga si io... sa vad cum stau cu timpul... p.s. azi e ziua lui Marcel (participant la primele 2 "mit Vlad"), schimba prefixul... sa ne traiasca! Multumesc mult! Sa stii ca m-as bucura tare mult daca ai putea sa vii si tu in Alpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Neatza, La multi ani Marcel! Vin si eu "mit Vlad" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Multumesc,Cristi. Azi Calatorul (RT-ul) a implinit si el 70.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 3, 2010 Autor Share Postat Martie 3, 2010 Salutare tuturor! Ma straduiesc ca topicul excursiei in Alpii francezi sa fie gata cat mai repede, cel tarziu in weekendul acesta. Am iarasi sufrageria plina de harti, reviste, carti, pliante... Inca astept oferte de la cazari, nu este usor, preturile p-acolo sunt clar mai mari decat in Austria, Italia sau Germania si nu este tocmai usor de gasit pt un grup de cca 20 persoane (desi, dupa cati s-au anuntat, s-ar putea sa fie iarasi mai multi) Perioada a ramas neschimbata: intalnirea la Viena vineri 18 iunie. Asa cum am mai spus, excursia se va termina cu 3 nopti pe Coasta de Azur, la Nisa, probabil sambata 26 sa fie ultima noapte si duminica fiecare sa plece spre tara pe ruta pe care o va alege. Vlad Mesaj completat si dupa sa ne tot anuntam pana in mai - iunie De data asta nu cred ca o sa se mai repete figura de anul trecut; cine vrea sa vina va trebui sa stie sigur cel tarziu in aprilie; orice persoana in plus sau in minus inseamna schimbarea rezervarilor pt fiecare locatie in parte ceea ce nu este deloc usor. Am postat perioada excursiei si am avut prima intalnire inca din octombrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 (editat) Foarte bine!!! Spor la treaba. Asteptam noutati si contul, sa varsam banii Editat Martie 3, 2010 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate