stoeanp Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 ce-ti veni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 30, 2009 Autor Share Postat Septembrie 30, 2009 se vinde nipra ... buuummm!!! ..de ce? probabil ai un motiv serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 se vinde nipra http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...991-238319.html E MT16 veritabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 a fost binenteles cu atas, probabil atas simplu 1WD. In carte este MT11 cu motorul de tip MT16. L-am cumparat solo, l-am facut cu grup, bascula, atas de MT16, deci este Nipru 2WD. Cine-l ia sa faca bine sa mearga cu el si sa nu-l futa ca si eu si Cristina am investit in Niprul asta niste timp si el i-a adus destule zile frumoase calare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Nu e alegerea mea, de principiu e vorba de schimb bascula, grup si cadru atas de MT16 contra celui de MT11. In acte nu se specifica nicaieri ca e cu tractiune cu atas asa ca e fezabila treaba de ambele parti. Ramane sa vb cu Cristina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 eu as vrea sa-l vand exact asa cum e si sper ca daca il cumpara cineva sa-l pastreze asa...pana atunci nipru asa o sa ramana:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Hai, luati-va nipra cu atas 2wd, ca ma mananca pe mine de asa ceva. Numa ca am ceva probleme cu chestiile alea fosnitoare care ies pe gura bancomatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 sal cu cat vinzi niprul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 950 de euroi, scrie mai sus in anuntul de pe bikeshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 fara barca se vinde? serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 fara barca se vinde? serios! Stresule,vand eu un Nipru in perfecta stare de functionare ,cu atas rosu,cu totul 600 Euroi.Ei?Bunu. Mesaj completat fara barca se vinde? serios! Revin la cele spuse mai sus. Era o sarje amicala pe care baietasul asta nu o merita.Niprul de mai sus l-am cumparat de la baietas si Kamaz.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 motocicleta o vand asa cum este, nu o vand pe piese, nu o vand fara barca, nu o vand fara roti, nu vand doar talonul, nu o vand pe piese....nu am muncit 3 ani la ea sa o vand pe bucati ,o vand cum e (viitorul proprietar e liber sa faca ce vrea)...pretul este negociabil cum am mai zis...numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Fata cu Nipra are un nou fan. Te iubim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate