TETEA. Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Frumos pachiderm! Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Deci ai ajuns pan' la urma la pensionari. Shea anti-hemoroizi ti-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 http://russianiron.com/ironforums.htm vezi sectiunea Russian Iron downunder. Poate te alegi cu o motocicleta no.11 care sa ramana in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 Deci ai ajuns pan' la urma la pensionari. Shea anti-hemoroizi ti-ai luat? Nu, tu ai sau ai luat pe comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Iisuse, câtã e. La cat mai multi km cu masina asta decapotabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 Iisuse, câtã e. La cat mai multi km cu masina asta decapotabila. Merci frumos man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 nice ride ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Deci ai ajuns pan' la urma la pensionari. Shea anti-hemoroizi ti-ai luat? Buna asta! Intai m-am uitat pe net sa vad daca exista balene rosii. Ce sa vezi, exista La multi ani anticipat ca daca ti-ai luat iar motor inteleg ca iar e ziua ta! Bai nene da' departe sunteti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 30, 2010 Autor Share Postat Iunie 30, 2010 Buna asta! Intai m-am uitat pe net sa vad daca exista balene rosii. Ce sa vezi, exista La multi ani anticipat ca daca ti-ai luat iar motor inteleg ca iar e ziua ta! Bai nene da' departe sunteti... Merci Irina. Mai sa stii ca anul acesta l-am luat cu o luna inainte de ziua mea ca am prins un deal bun. Si dap, balena rosie BTW, ti-ai vopsit fain motorul. M-am uitat la poze. Chiar arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 (editat) ...ca am prins un deal bun. Si dap, balena rosie ...... moto gratis pentru ? Editat Iulie 3, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 3, 2010 Autor Share Postat Iulie 3, 2010 moto gratis pentru ? Tot nu ti-a trecut ca ti-am dat ban pentru cateva zile? ;) BTW, nu te obosi sa ma mai injuri pe privat ca ai ignore de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate