akybo Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 sa-l stapanesti sanatos. GPZ-ul ala rosu cu negru, de la un tip care lucreaza la Bras (sau ceva de genul asta)? Merci mult, al meu este albastru si nu am apucat inca sa-l scot prin oras,l-am luat prin decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 ce vreme e azi.... fofff doamne. morr si plamg langa motor..... am vazut azi un baiat cu o yamaha yzf rosie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Azi am iesit,a doua iesire dar prima cu motorul meu.Stau pe Sararie,am mers spre Sculeni apoi intors pe centura,urcat Sararie si acasa ca-mi inghetau mainile In afara de faptul ca era sa ma iau la bataie cu doi caini pe care i-am vazut cum ma filau de cum ma apropiam de ei si o incercare de frana de motor care a facut sa-mi fuga putin "fundul" nu au fost probleme. Vremea se anunta in incalzire sper ca iarna sa nu mai aiba putere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 (editat) ma creca nu prea vede lumea topic-ul asta....sunt mult mai multi motociclisti in iasi, dar ce m-a impresionat este numarul motoarelor noi in iasi, pe care nu le-am mai zarit pana acum... iar chestia ca "nu-s destul de motociclist sa vin pe fundatie" mi se pare o aberatie... Ai motor? Daca da vino frate sa facem cunostintza.(plus ca si cafeaua la sofany e super) Si parca altfel se vede o gasca de 20-30 sau chiar mai multe moto in parcare fata de 10-15 max...dar vara abia vine... poate isi fac curaj... Editat Martie 17, 2008 de bwm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Cer scuze motociclistului cu speeder-ul negru ce cobora pe Copou si m-a salutat;eram concentrat pe trafic si am apucat sa dau doua claxoane dar cam tarziu.Inca o data scuze,stiu cum e sa saluti si sa nu ti se raspunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Lasa bre, nu pune la inima Si mie mi se mai intampla sa fiu incalcit prin comenzi si sa n-apuc sa ridic maini / picioare, iar un claxon nu se aude prea bine daca e trafic mult. A, si pentru cei care inca n-au patit chestia asta (tipica de incepator, cred). Nu lua mana dreapta de pe ghidon sa saluti / multumesti pentru vreo prioritate Am luat-o io si n-a fost misto senzatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Lasa bre, nu pune la inima Si mie mi se mai intampla sa fiu incalcit prin comenzi si sa n-apuc sa ridic maini / picioare, iar un claxon nu se aude prea bine daca e trafic mult. A, si pentru cei care inca n-au patit chestia asta (tipica de incepator, cred). Nu lua mana dreapta de pe ghidon sa saluti / multumesti pentru vreo prioritate Am luat-o io si n-a fost misto senzatia la mine nu e problema,cablul de acceleratie nu e uns si nu revine asa brusc in pozitia initiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Andrei am si eu motor:D kawa en500 pe 19 04 dau si eu nenorocitu de examen care imi da drepul sa circul legal pe drumurile din iasi si nu numai. sper sa fie cu reusita ca m-am saturat de strazi mici si inguste pe care nu circula politia:D ne nedem in fundatie cand e cald... HAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Andrei am si eu motor:D kawa en500 pe 19 04 dau si eu nenorocitu de examen care imi da drepul sa circul legal pe drumurile din iasi si nu numai. sper sa fie cu reusita ca m-am saturat de strazi mici si inguste pe care nu circula politia:D ne nedem in fundatie cand e cald... HAU Ai grija cu 'strazile mici si inguste', ca nu mai pupi carnet daca te prinde Bafta pe 19, ia si toceste chestionarele alea de prost gust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NOE Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Salutam cu respect pe toata lumea!! Incepator si eu, numa vreo 1000km la activ, imi plac soft endureala si iesirile ceva mai lungi, pacat ca nu prea ma pot lipi (sunt proaspat membru al clubului taticilor de fete ) si cam prost cu timpul.... dar daca mai prind cate o viza ( de la nevasta) ma bag cu mare placere Sa ne vedem sanatosi si sa auzim numai e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Salutam cu respect pe toata lumea!! Incepator si eu, numa vreo 1000km la activ, imi plac soft endureala si iesirile ceva mai lungi, pacat ca nu prea ma pot lipi (sunt proaspat membru al clubului taticilor de fete ) si cam prost cu timpul.... dar daca mai prind cate o viza ( de la nevasta) ma bag cu mare placere Sa ne vedem sanatosi si sa auzim numai e bine sa iti traisca fetele sau fata si sa te bucuri de tot. si te asteptam pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NOE Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 sa iti traisca fetele sau fata si sa te bucuri de tot. si te asteptam pe strazi. Multumesc foarte mult !! Vorba unui alt coleg de pe forum: "Cea mai mare realizare" ! Sa ne vedem cu placere la o ca acu vad ca si vremea s-a dat de partea noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 daca vin cu un chooper de 125 pana iau permisu ma primiti si pe mine in fundatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 in caz ca nu stiai am a1. si unde stau eu, proprietaru casei are un choper de 125 aproape nou care sta pe dreapta. de ce sa nu il folosesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 mertan, lasa-l pe insider, e special. Rebelul fara roti, cum ar veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 cred ca trec in seara asta prin fundatie.... sa nu radeti de troaca, nu e a mea. e ca un fel de mini en500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 insider, stii ca toata lumea tine la tine, da' vor sa te necajeasca. Acum serios, ia-ti motor, da-te cu el, mergi in Fundatie daca-ti place. De desconsiderat, nu stiu cum sa-ti spun, dar "apoi o sa iesi si tu cu plasticata ta cu baetii in fundatie la o punga de seminte nutline si la plimbari de 20km/h prin copou/independentei" numai respect nu demonstreaza. Sa stii ca nu toti din fundatie o dau cu seminte, plimbari la pas pe copou si alte "minunatii" d-astea pseudo-deranjante. Asadar, vrei respect, arata respect. Si cand iti iei motor, astept sa ne povestesti din excursii. Succese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 maine la 12 30 la fundatie... facem o tura pan la harlau;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 mai veniti in seara asta in fundatie? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 se merge undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 dakum..se vine in fundatie in fiecare seara aproape.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 eu sunt turist deocamdata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 eu sunt turist deocamdata... cum de? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 cum de? turist, pasager, chirias...cum vrei sa zici..astept banii de la banca sa iau moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MODJO Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Cer scuze motociclistului cu speeder-ul negru ce cobora pe Copou si m-a salutat;eram concentrat pe trafic si am apucat sa dau doua claxoane dar cam tarziu.Inca o data scuze,stiu cum e sa saluti si sa nu ti se raspunda. Hihi... si eu care ma gandeam..mai mai ce e cu baiatul asta?Chiar ma gandeam sa intorc si sa te rastorn de pe moto pt ca nu ai rasp la salut ) Hai mai... relax... tot timpul se intampla sa nu mai saluti pe cineva din diferite motive...no harm done Noi sa fim sanatosi si voiosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate