DDU Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 V-am explicat mai sus cum a fost accidentul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Asa e , eu trec aproape zilnic pe acolo, e o intersectie tare tampita, in ultimii ani e si mult mai aglomerata, iar daca virezi stanga din orice parte ai veni trebuie sa fortezi pentru ca altfel risti sa imbatranesti acolo. Faza naspa e ca strada ramuri tei se largeste mult lnga intersectie,intersecteaza Barbu Vacarescu la un unghi ciudat, marcajul de vopsea e lipsa, si conservatii daca "au loc" nu asteapta randul sa intre ci se ingramadesc 4-5 inclusiv pe contrasens si asteapta o gaura in trafic sa tasneasca. Aici e de vina si cainosenia din traficul bucurestean, e un cerc vicios, daca stai la rand te depasesc ceilalti si iti iau fata, stai mult si bine, iar daca faci ca ei esti bulangiu. Recuperare fara sechele ii doresc baiatului , ca stiu ca "rapida" nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Faza naspa e ca strada ramuri tei se largeste mult lnga intersectie,intersecteaza Barbu Vacarescu la un unghi ciudat, marcajul de vopsea e lipsa Asa este, intra prin dreapta si te forteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 ai avut noroc si ma bucur pentru tine!sa dea Domnul asta sa fi fost ultimul tau accident! mi-a povestit un prieten cum tocmai trecusei prin dreapta lui dupa care a iesit acel Clio albastru peste tine;are cumva vreo legatura cu Politia sau era doar vreu locatar din zona aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 ps: recuperare fara urmari motoristului anonim.. la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 nu stiu mai multe detalii despre accident, de aici de pe patul de spital, decat ca baiatul a trecut prin operatii multiple, care au necesitat prezenta unor doctori din mai multe departamente.Imi pare rau ca nu am alte informatii. Insanatosire grabnica motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Recuperare cat mai rapida, se pare ca e totusi serioasa treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 am aflat alaltaieri ca motociclistul se numeste Bulat Vlad , director de imagine la TVR si din fericire doctorii au reusit sa-i salveze piciorul, acum este fixat cu un fixator extern(la fel ca al meu) , este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca camera 601. Ii doresc sanatate si multa rabdare, de asemenea multa incredere in doctorii de acolo, adevarati profesionistisi cu multa dragoste pentru meseria lor. Cinste lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Cu o intarziere imensa, daca are nevoie de martori, (poate mai citesc altii forumul p-aici care-l cunosc), sa zica aici. Stiu pe cineva care a vazut EXACT ce s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Langa locul unde a murit AleXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Silvasanu Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Vlad,e prieten cu un coleg de-al meu.O sa iau legatura...nu cred ca citeste aici.Am inteles ca are A de putin timp. Din nefericire inca se mai chinuie prin spital... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate