Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Uite ca am trait sa o vad si p'asta.In seara asta pe la ora 11 , soseaua libera (zona colentina ) un motor turat la maxim se aude , ma uit pe geam , era in blana , trece o secunda si il vad inclinat pe o parte , apoi pilotul cade , motorul de duce pe asfalt rasucindu-se si scotand scantei , aproximativ o jumatate de statie de tranvai dupa care se infige intr-o dacie .Pilotul se ridica si incepe sa alerge dupa motor , din ce am vazut eu doar schiopateaza putin , din fericire sta in cartier (e nebunul cu gs-ul cu toba galagioasa).Daca mai aflu si alte detalii pun aici.Din cate am dedus eu cred ca i s-a blocat acceleratia , ca altfel nu inteleg , daca aflu va spun exact.Motorul era un Kawasaki zx 11r parca , gri cu negru, mai vechi putin.Daca e cineva care l-a vazut pe nebun si a filmat sau a facut poze sa le puna aici. Nu pot sa spun decat : Asa ca oameni lasati-o mai incet cu forja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 (editat) Inca unul care a aflat "the hard way" diferenta dintre o martzoaga juganita precum GS-ul si o bestie psihotica precum ZX11-le. Editat Aprilie 3, 2006 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Inca unul care a aflat "the hard way" diferenta dintre o martzoaga juganita precum GS-ul si o bestie psihotica precum ZX11-le. ... bah! cum adica "martzoaga juganita"??? ... nu-i frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 ... bah! cum adica "martzoaga juganita"??? ... nu-i frumos Imi pare rau pentru omu' ca si-a furat-o... asa, tata, zi-le, creste inima in mine, tare gs-ul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 GS 500 e un commuter decent "in its own right" si daca ai de gand sa treci de pe ea pe un touring sau un roadster e suficienta, insa cand treci de pe GS pe ZX-##R, toata experienta acumulata pe ea e abea 1/2 din experienta necesara conducerii unei superbike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 @SnapShot -> Nu e loc de apelative jignitoare legate de moto, indiferent de an, marca, model, etc. Da, este o diferenta de la cer la pamant intre una si alta, insa, repet, astfel de texte n-au loc aici. P.S. Daca ar fi s-o iau dupa logica ta, ar trebui sa-ti zic rautacios ca AirBike-ul tau momentan dovedeste ca esti varza ? Wrong. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Ahaha lolol. Momentan nu-s varza... Momentan sunt MINIM VARZA BUEY ! Bwahahahah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Sincer...chiar ma intrebam cand o sa o tranteasca tipul ala cu GS-ul!!! Am stat ceva vreme in Colentina si-l vedeam mereu pe turbatul ala dandu-i in goarna! Pacat de motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Din cate am dedus eu cred ca i s-a blocat acceleratia.......Motorul era un Kawasaki zx 11r..... Daca era Zezereu (Zx-11..) nu avea cum sa se blocheze acceleratia, pentru ca are cablu de retur. Majoritatea motoarelor de felul asta au cablu de retur. (P.S. e ZX-11, nu Zx-11R) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Daca era Zezereu (Zx-11..) nu avea cum sa se blocheze acceleratia, pentru ca are cablu de retur. Majoritatea motoarelor de felul asta au cablu de retur. (P.S. e ZX-11, nu Zx-11R) am aflat de la el ce a vrut sa faca .... wheelie iar cand a aterizat , s-a dezechilibrat Motorul este un speed , monopost , coditza sigur e schimbata , el zice ca e cbr de 1100cc , acuma nu stiu , dar seamana f mult cu cbr-ul 900rr de prin 1993 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 bai bine k si-a luat-o in liniste si k nu a patit nimik ...... ...si nu va mai luati aiurea de ''nebuni de'astia care le forjeaza de-i stie tot cartierul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate