puya123123 Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 mi-a zis un prieten ca a vazut lume multa pe la gara,si un matiz era facut varza in partea din spate,si un moto infipt in el..stie cineva detalii,sper sa nu fie asa grav precum pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Puya...tu chiar esti ala care relateaza accidentele pe forumu asta??? ce drq mah fiti si voi mai atenti...e viata voastra in joc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 cred ca e vorba despre accidentul in care a fost implicat un baiat pe care il stiu...din cate am inteles de la alt prieten,ar fi fost vina matizului care nu i-a vazut...prietenul meu era pasagerul de pe motocicleta,nu stiu cine o conducea,dar oricum prietenul meu e destul de nasol,dubla fractura de tibie si peroneu...va fi operat maine...el nu avea ink carnet dar vroia mult sa isi ia si cred ca pusese pe cineva sa il plimbe...cum mai aflu detalii vi le spun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 ..baaaaaaahh...detalii ca mi se zbate o pleoapa!!!! DETALII man! Is ok oamenii? fuck! not again! Doamne ajuta sa fie ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Iar ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 deci prietenu meu sigur nu e o.k...maine il opereaza la picior...va avea tija in el un an......joi o sa trec pe la el,dupa operatie si aflu mai multe detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 bai oameni buni, asa cum aici la Timisoara se fura cred ca cele mai multe motoare, asa e la voi in Bucuresti cu accidentele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Saracul de el... cred ca accidentul asta, inafara de faptul ca i-a nenorocit piciorul saracului om, i-a si taiat elanul motoricesc! Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Pe cuvantul meu daca ma pot gandi la o zi din ultimele 2 saptamani si ceva in care nu am vazut cel putin un post la "Accidente" Incredibil ce se intampla. Sanatate maxima baietilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 5, 2006 Autor Share Postat Aprilie 5, 2006 din pacate eu relatez multe accidente pt ca toti ma anunta sa nu cumva sa fiu eu..sper ca pe viitor sa se imputineze nr accidentelor,cum de altfel speram toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 kristake in tm nu numai ca se fura...dar sunt si accidente...dar nu sunt destui forumisti care sa relateze....de ex....acum 3 zile un prieten a fost lovit de un idiot care venea de pe Popa Sapca si nu i`a acordat prioritate.....nu a franat nu nimic...l`a luat in plin...asa ca stai linistit ca si la noi sunt accidente....din pacate multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Mie mi se lipesc ochii de ochelari (de cross) cand sunt in trafic!!! Daca eu sunt pe banda 3 si in fatza mea mai e o singura masina care merge cu 40km/h pe banda 1.....ma astept ca in orice moment sa faca stanga brusc pt. a schimba directia de mers!!! Nu sunt in masura sa dau lectii dar avand in vedere ca zilnic se intampla belele moto....casc ochii cat mai mari....si nu ma gandesc la altceva decat la trafic! ATAT! Sper sa fie ok baietii........avti grija mare!!! E plin de idioti in trafic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reddog Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 din pacate eu relatez multe accidente pt ca toti ma anunta sa nu cumva sa fiu eu..sper ca pe viitor sa se imputineze nr accidentelor,cum de altfel speram toti Vad ca din pacate pana una alta ne imputinam NOI pe zice trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Adevarul ca e catastrofa traficul in Bucuresti. O gramada de femei care habar nu sa conduca, carnete luate pe spagi, etc. Ne mai vorbind de astia din provincie care conduc in Buc de cel mult 6 luni si inca nu-si dau seama ca nu sunt pe tarlaua lui masa de la tara. Scuze pt. provinciali, dar cred ca intr-o buna zi o sa explodez si eu. In fiecare ora ma feresc de cel putin 2 dobitoci sau dobitoace. Sper sa faca in pana mea si politia asta ceva ca pana la urma o sa auzim la stiri, accident masina cu motocicleta, motociclistul in spital si soferul auto mort in bataie. NU SE MAI POATE FRATILOR BAFTA si insanatosire grabnica. Cascati bine ochii si cind sunteti pe verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Totusi, a mai aflat cineva ceva de accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Ne mai vorbind de astia din provincie care conduc in Buc de cel mult 6 luni si inca nu-si dau seama ca nu sunt pe tarlaua lui masa de la tara. BAFTA si insanatosire grabnica. Cascati bine ochii si cind sunteti pe verde. Aha,deci despre tine vorbea senatorul ala de Dolj ieri in ParLaMent (sau PLM... ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 "Cauza accidentului vejnicul viraj de dreapta al soferului de pe banda a 2-a cu intentia de a vira pe o straduta la dreapta. Din pacate imi lipsec 2 lucruri esentiale CASCO si MARTORII. Daca a fost cineva martor sa ma contacteze pe mail: daraban_vlad1984@yahoo.com, Tel: 0745094195"...asta a declarat soferul pe un alt forum...spunea cineva pe alt forum ca soferul ar avea ceva la incheietura mainii drepte...dar prietenul meu,pasagerul dupa cum v-am spus,fractura de tibie si peroneu...tija 1 an de zile...va mai tin la curent daca am informatii noi...asfalt uscat si fara CRIMINALI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Nasol pentru prietenul tau,sper sa nu ramana cu urmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 poi sa-l contactez pe sofer ca am fost martor?si-i dau io o declaratie de se satura de martori !!!! Bagal-as in originile umede si intunecoase de pe unde a dezbelit ochii lui !!!!! daraban_vlad1984@yahoo.com, Tel: 0745094195"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 DDU, Nu soferul de matiz vrea martori, era vorba de motociclist care cauta martori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 daps era vorba de al nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Ai grija cum folosesti termenii nu "sofer" ci "motociclist", "pilot", "conducator moto". E oarecum bizar sa zici "sofer" de moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 mi-a zis un prieten ca a vazut lume multa pe la gara,si un matiz era facut varza in partea din spate,si un moto infipt in el..stie cineva detalii,sper sa nu fie asa grav precum pare din pacate eu relatez multe accidente pt ca toti ma anunta sa nu cumva sa fiu eu..sper ca pe viitor sa se imputineze nr accidentelor,cum de altfel speram toti Bah frate tu esti piaza rea -l- -l- -l- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 6, 2006 Autor Share Postat Aprilie 6, 2006 nu e vina mea ca sunt accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 nu e vina mea ca sunt accidente Stiu.Sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate