unnamed Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 ar fi trebuit sa faca mito de 600 si 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 (editat) ar fi trebuit sa faca mito de 600 si 1000 Pai au facut colegii lor de la Ducati ceva intre ca cmc ... 748: Editat Aprilie 9, 2006 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 arata foarte bine. din ce an e primul model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Din '95 cred ca a aparut 748. Am mai descoperit asemanari cu Mito si la alte modele: Ducati 998: Ducati 996: Ducati 916: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Poi dupa Ducati a fost copiat Mito asta e clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 in '95, ducati inca apartinea de cagiva deci nu e nimic imoral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 (editat) Pai Mito (modelul anterior lui Evo) e mai vechi; din '91 se face dupa ce zice pe bikez. Si tind sa cred ca Ducati au preluat codita si au modificat-o un pic (stopul e acelasi); oricum, e team work; in ce priveste restul, ai dreptate cobraart. @unnamed: cred ca e invers, Cagiva apartine de Ducati (in 2004 Ducati a concurat cu Piaggio la cumpararea Aprilia). Editat Aprilie 10, 2006 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 am citit pe www.cagiva.it ca in '95 (parca, oricum pe acolo) din nu stiu ce motive, cagiva a vandut ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 am citit pe www.cagiva.it ca in '95 (parca, oricum pe acolo) din nu stiu ce motive, cagiva a vandut ducati. Ai dreptate, am citit si eu acum ... sunt in ceata ; o sa incerc sa ma mai documentez, sa ma lamuresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 eu mortal acel ducati , imi place la nebunie , si mito e super tare. o sa imi cumpar si eu un mito la 16 ani, da cred ca la sh de vreo 2 ani de prin germania ca noua e prea scumpa. ce putere avea ducati-ul acela 749 ? si cam cat e unu la sh de prin 96... ma intereseaza informativ de ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Mito asta e identica cu modelul vechi.Nu se vede nici o diferenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 da e misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 (editat) Nu e copiata nici Ducati dupa Cagiva, nici Cagiva dupa MV Agusta, nici niciuna ) E normal sa semene, doar sunt facute de acelasi designer. La fel cum majoritatea brandurilor General Motors seamana intre ele. Ah, designerul e Tamburini, un bosorog italian urat L-am vazut la tv. Editat Octombrie 11, 2006 de Andi Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 esti tu sigur ca nu seamna cagiva cu ducati ? vezi ducati 748 (parca asta..nu sunt sigur) si ducatii 600 sa vezi..ce asemanare izbitoare...da oricum nu sa mai postat aici de mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Citeste tu mai bine,zice ca nu sunt copiate nu ca nu seamana!ba chiar zice ca seamana ca sunt facute de acelasi designer.E greu sa citesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 mi-era cam somn si m-am exprimat io gresit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Mai citesc si eu ultimele topicuri si dau raspuns, sa le aduc pe prima pagina, ca m-am cam plictisit de subiectele de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 sper ca nici pt 2008 sa nu schimbe modelu ca arata prea frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate