ianachim Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) pe scurt ziua 1 plecare 5 .oo bucuresti- atena noaptea pe feriboat ziua 2 santorini ziua 3 santorini pana noaptea si retur port pireu atena ziua 4 atena - bucuresti bucuresti vama grecia undeva la 500 km de la intrarea in grecia pana jos in atena avem autostrada deci cam 160 km/h viteza de croaziera undeva in jur de 2700 km maxim inca 2 moto Mesaj completat tura de anul trecut /index.php?...t=0&start=0 Editat August 12, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Daca ai vreo pila la Bavaria sa pot face revizia maine in loc de luni, te insotesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pe caldura asta la Atena?? Daca tot ai chef de duca mai bine vii aici ca maine dimineata plec cu Daniel in Dolomiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 Daca ai vreo pila la Bavaria sa pot face revizia maine in loc de luni, te insotesc ... din pacate nu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 viteza de croaziera 160km/h ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 m-ai innebunit cu grecia asta, alta directie nu mai e?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) ai fost in aug in atena? mori! sunt 40c seara si e un smog de nu poti sa respiri. poate in santorini sa fie mai curat aerul dar tot cald e. e de mers in nord dupa pompi. asta e cel mai mare motociclist pe care il cunosc. sunt 1700 km buc-atena, daca ii faci dintr-o bucata esti bun, eu dupa 1000/zi cam vad stele verzi. Editat August 12, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 (editat) ai fost in aug in atena? mori! sunt 40c seara si e un smog de nu poti sa respiri. poate in santorini sa fie mai curat aerul dar tot cald e. e de mers in nord dupa pompi. asta e cel mai mare motociclist pe care il cunosc.sunt 1700 km buc-atena, daca ii faci dintr-o bucata esti bun, eu dupa 1000/zi cam vad stele verzi. am fost si in iulie si in august in atena nu stau decat cat sa imbarc in santorini nu exista industrie de nici un fel anul trecut am facut atena - bucuresti in cam 15 ore parca nu plec spre nord caci 2 zile, sa ies si sa intru, stau pe romania si nu mai are nici un farmec Mesaj completat viteza de croaziera 160km/h ? da ce e asa mare mirarea 3 benzi se circula civilizat ati ramas cu 70 la ora de pe DN1? Mesaj completat m-ai innebunit cu grecia asta, alta directie nu mai e?? daca as gasi un job m.as muta acolo pentru 4 zile incotro ai pleca 2 zile sunt blocate cu romania iti mai raman 2 in care esti iesit din tara si stai pe drumuri deci ........................ Editat August 12, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ai dreptate in mare parte,grecia e aproape de bucuresti.mie unul nu-mi place asfaltul ala lunecos. totusi, mai sunt alte zone care merita "batute". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) asa e si eu m-as muta oriunde. la greci nu e de munca si se plateste f prost. apa imi place f mult acolo, e mai misto decat la miami. Editat August 12, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 drum bun si ai grija de tine! P.S. poate totusi amanam cu 1 saptamana pentru ca as merge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lascarica. Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Frumoasa destinatie! Pacat totusi sa te duci in Santorini si sa stai asa putin! Si cred ca e cam greu sa obtii o viteza medie de croaziera de 160 km/h. Eu am avut surpriza ca pe drumul spre Atena, sa fie politia cu radarul si cu ei nu e de gluma ca la noi. Oricum, drum bun si sa te intorci cu povesti frumoase si poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 bafta multa ianachime sa te intorci cu poze. poate la anu fac si eu un drum pana acolo desi nevasta viseaza la all inclusive in turcia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 18, 2009 Autor Share Postat August 18, 2009 si exact neprevazutul a facut toti banii trebuia sa plec vineri dar m.am miscat sambata trebuia sa fiu in santorini dar nu am mai gasit loc pe feribot trebuia sa plec apoi spre skiatos dar am ajuns in thasos bucuresti - alexandropoli 6 ore feribot kavala 1.30 ore la intoarcere feribot keramoti 0.30 ore superba soseaua de coasta care imprejoara insula superba panorama de la manastire f tari golfulete mai mici si linistite f naspa plajele f aglomerate f frumos in zona nisipurile aurii f frumos oraselul vechi din munte deci niciodata nu stii daca ajungi acolo unde ti.ai propus pana la urma ideea este sa PLECI si sa te bucuri de condus motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate