Penetru Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Ce sa cred ma fratilor ???? poate sunt eu mai aberant sau bolnav de gelozie cum mi se spune .... Păi ăsta-i motiv să-i "dai în goarnă" cu 251 km/h alaltăieri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 e tot in Arad omu ? ...Vezi ce scrii ca te agata careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Baieti am o nedumerire in ce priveste o relatie.... Ce ati crede voi daca cel cu care convietuiesti in casa te-ar pune intr-o situatie cam de genul acesta.Am fost sa cumparam de la o firma privata niste pelleti pentru centrala de la casa,iar doamna mea la plcare, crezand ca eu nu voi vedea,sa aplecat desupra vanzatorului si ia soptit ceva la ureche luand-ul in brate si batand-ul pe spate. Cand am intrebat-o de unde cunoaste persoana respectiva si de cand ,mi-a raspuns caci este a doua oara cand o vede si nu are de unde sa o cunoasca decat doar de acolo de unde am luat acele materiale...mentionez caci a fost pentru prima data cand am facut cumparaturi de la aceea firma. Ce sa cred ma fratilor ???? poate sunt eu mai aberant sau bolnav de gelozie cum mi se spune .... O fi citit si ea ce ai scris cu centura fotonica:sa fim mai buni si sa iubim pe toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) Păi ăsta-i motiv să-i "dai în goarnă" cu 251 km/h alaltăieri ? Kato sa vi la mine sa iti dau CBR-u ca cu Translapu tau nu ai cum Editat Noiembrie 2, 2011 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Ma Paul nu erai tu ala u 251/h ? Nu de alta dar avea ceva costum Berik )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Baieti am o nedumerire in ce priveste o relatie.... Ce ati crede voi daca cel cu care convietuiesti in casa te-ar pune intr-o situatie cam de genul acesta.Am fost sa cumparam de la o firma privata niste pelleti pentru centrala de la casa,iar doamna mea la plcare, crezand ca eu nu voi vedea,sa aplecat desupra vanzatorului si ia soptit ceva la ureche luand-ul in brate si batand-ul pe spate. Cand am intrebat-o de unde cunoaste persoana respectiva si de cand ,mi-a raspuns caci este a doua oara cand o vede si nu are de unde sa o cunoasca decat doar de acolo de unde am luat acele materiale...mentionez caci a fost pentru prima data cand am facut cumparaturi de la aceea firma. Ce sa cred ma fratilor ???? poate sunt eu mai aberant sau bolnav de gelozie cum mi se spune .... Si ce legătura are asta cu topicul de "accidente"? Sau poate o fi fost accidentală treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) ba kato intra pe mess , ca mi-a expirat creditu si nu pot sa te sun, ti-am dat si PM da vad ca nu vezi, am zis io bine ca daca nu da omu nicicum de tine te gaseste pe motociclism. @lutzifer, astea sunt chestii accidentale , inclusiv postul meu Editat Noiembrie 2, 2011 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Baieti am o nedumerire in ce priveste o relatie.... Ce ati crede voi daca cel cu care convietuiesti in casa te-ar pune intr-o situatie cam de genul acesta.Am fost sa cumparam de la o firma privata niste pelleti pentru centrala de la casa,iar doamna mea la plcare, crezand ca eu nu voi vedea,sa aplecat desupra vanzatorului si ia soptit ceva la ureche luand-ul in brate si batand-ul pe spate. Cand am intrebat-o de unde cunoaste persoana respectiva si de cand ,mi-a raspuns caci este a doua oara cand o vede si nu are de unde sa o cunoasca decat doar de acolo de unde am luat acele materiale...mentionez caci a fost pentru prima data cand am facut cumparaturi de la aceea firma. Ce sa cred ma fratilor ???? poate sunt eu mai aberant sau bolnav de gelozie cum mi se spune .... Run Kato,run... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Am si eu o intrebare. Da sa'mi trag una daca mai stiu care e...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 am vorbit cu kato la telefon si l-am intrebat de postul asta. Baieti am o nedumerire in ce priveste o relatie.... Ce ati crede voi daca cel cu care convietuiesti in casa te-ar pune intr-o situatie cam de genul acesta.Am fost sa cumparam de la o firma privata niste pelleti pentru centrala de la casa,iar doamna mea la plcare, crezand ca eu nu voi vedea,sa aplecat desupra vanzatorului si ia soptit ceva la ureche luand-ul in brate si batand-ul pe spate. Cand am intrebat-o de unde cunoaste persoana respectiva si de cand ,mi-a raspuns caci este a doua oara cand o vede si nu are de unde sa o cunoasca decat doar de acolo de unde am luat acele materiale...mentionez caci a fost pentru prima data cand am facut cumparaturi de la aceea firma. Ce sa cred ma fratilor ???? poate sunt eu mai aberant sau bolnav de gelozie cum mi se spune .... el nu era acasa, postul apartine prietenei lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Si ce legătura are asta cu topicul de "accidente"? Sau poate o fi fost accidentală treaba... Da bre, accidentala treaba. Nu am fost eu (plecat la ora 9 de acasa) nici Maka. Ramane sa ghiciti voi cine. Pace voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Da bre, accidentala treaba. Nu am fost eu (plecat la ora 9 de acasa) nici Maka. Ramane sa ghiciti voi cine. Pace voua! Mda... fix de asta numai pot eu dormi noaptea Eram doar curios ce legatura are cu topicul de "accidente" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Mda... fix de asta numai pot eu dormi noaptea Eram doar curios ce legatura are cu topicul de "accidente" si postul tau ce legatura are cu topicul? ai postat de 2 ori nedumerirea ta fata de ce legatura are postul cu topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 si postul tau ce legatura are cu topicul? ai postat de 2 ori nedumerirea ta fata de ce legatura are postul cu topicul Si voi posta in continuare pana nu lamuriti lumea ce se intampla aici Ps: Si taci ca nici tu nu esti mai bun pe subiectu asta, ai mai multe posturi off ca si mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 sau acest topic are limie de posturi si no mai fi loc de alte discutii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 sau acest topic are limie de posturi si no mai fi loc de alte discutii? [/qu... ...unde scrie cate posturi poate sa aibe topicu?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 ...unde scrie cate posturi poate sa aibe topicu?.... 7502 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 7502 7501 ca a postat rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Da bre, accidentala treaba. Important e ca nu au fost victime Sau au fost??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 /index.php?/topic/672406-accident-mortal-autostrada-arad-timisoara/ Nici nu am trecut bine in noul an. Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 RIP.... sa anunte cineva daca stie cine e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 RIP - Cornel Zuba, din Curtici http://arq.ro/primul-accident-mortal-pe-autostrada-arad-timisoara-in-2012 http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/adevarul-timisoara-motociclist_mort_pe_autostrada_arad-timisoara_0_620338207.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 http://www.facebook.com/profile.php?id=100001996236437 dumnezeu sa-l odihneasca :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 (editat) Pacat...Doamne iarta-l! As avea multe se spus despre A1 Arad-Tm,la fel despre centura Aradului dar nu e nici locul si nici momentul sa o fac Editat Ianuarie 2, 2012 de alex-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate