andreigin Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Deoarece Clubul nostru este implicat in organizarea raliului REDBULLROMANIACS am hotarat ca anul acesta sa nu se mai tina intrunurea se la Sibiu. Va multumim tuturor de intelegere. Ride Safe www.redbullromaniacs.com www.xventure.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Pacat! Anul trecut am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura! Succes la organizarea raliului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 pacat...anul asta ne palnificasem ca punct de plecare inr-un tur al tarii intrunirea de la Sibiu, adica Sibiu-Iasi-Odorhei in 2 saptamani si un we. Ar fi al 3-l3a an consecutiv in care nu ajung la Sibiu...acum 2 ani s-a anulat , anul trecut n-am putut veni . Era una din cele mai tari intruniri ale sezonului. Asta e, planificam altfel ...ceva propuneri pentru w-e ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 damn.... Mult succes cu organizarea REDBULLROMANIACS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Pacat Oricum succes cu Red Bull Romaniacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwert Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Super nasol. Intalnirea de la Sibiu o asteptam cel mai mult (dupa cea de la Targu Secuiesc). Mi-a parut rau si acum 2 ani. Pacat. Chiar trebuie sa se excluda una pe alta? Anul trecut a fost foarte bine ca au fost amandoua. Oricum, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorel Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Decat sa nu puteti organiza 2 evenimente, mai bine unu si bine facut (nu ca pana acum nu a fost super). Din monent ce raliul REDBULLROMANIACS este cel mai tare eveniment moto al tarii, eu va urez mult succes. Vom plange dupa intalnire, dar poate se gasesc alti organizatori..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 pana acum (exceptie intrunirea de acum doi ani- anulata ) nu am lipsit de la Sibiu, dar se pare ca sunt obligat s-o scot din calendarul intrunirilor pe care le frecventez si asta nu din vina mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 nasol, de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 No comment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 lasa, am fost we asta la sibiu si tot la fel arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Moama ce ma oftic Anu trecut m-am simtit super bine acolo, si chair as fi vrut sa mai repet experienta, anual daca ar fi posibil. Pacat.... mare pacat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Ne pare rau ca nu se mai tine .Pentru fani aveti aici http://www.motociclism.ro/filme/nitescu/ (2_roti_28_august.avi ) intalnirea de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate